Superior, 4ever nebo Gary Fisher?

9 nepřečtených
  • baret

    Ahojte. Mam Authora Versus 2000 (vse deore) a po par letech, kdy sem moc nejezdil, jsem se rozhodl zase zacit (v srpnu planuju 3 tydny himalaje od outdoorove cestovky) a zjistil sem, ze artur potrebuje trosku update. Kupovat nove dily asi nema moc smysl (12–15tis.), tak sem se rozhodl koupit novy a to stary prodat (cca 5 tisic mi to da, sou tam novy plaste ;)… mam cca tri kandidaty:

    Prvni dva tady: http://www.mtbs.cz/…rovnani.html?…. SUPa maji v cykloadamu za 27 a jeste mi ho daji na leasing bez navyseni. Myslim, ze za tu cenu hodne dobry kolo a leasing se mi i hodi. GF je designove povedenej kousek (rad se vymykam), ma ale slabsi vybavu nez SUP, nevim co cekat od G2?

    No a posledni moznost je usetrit a koupit 2 roky staryho 4ever http://www.bradsky.cz/…0-p-665.html. Tady je nevyhoda, ze si na nej nesednu a navic tu znacku moc neznam (co ramy???).

    Nejak se nemuzu rozhodnout. Je 19 litru za 2 roky stary kolo s takovou vybavou super cena nebo standard? Kotouce nepotrebuju (doted sem je nemel a chci co nejmin udrzby). Navic se nevyznam v ramech, tak kdybyste to mohli zkouknout a rict co vam na danych kolech vadi, at mi to pomuze??? :) Dikes!

    0 0
    • frhon  

      Šel bych do 4ever.Dobré osazení,super cena.

      0 0
    • Marccoo  

      až na tu vidlici Supa,jinak ve všem lepší než GF

      0 0
    • Jogador  

      Zkontroluj si geometrie, Sup a GF jsou protáhlé, 4EVER má spíš kratší rám, 4evera jsem vozil asi dva roky, ale rok výroby 03… Já osobně bych šel nejsíš do toho SUPa už jen kvůli x-9, jediná nevýhoda je ta vidle, ale tu si třeba časem můžeš vyměnit…

      0 0
      • Marccoo  

        já bych jí sundal hned a prodal,věřím že za ní by pak pořídil Epicona odM.

        0 0
    • yoggi  

      kup supa je to pecka, ja som bol uz v soku s xp 920 ako je po stranke vzhladu, ja som kupil xp 930 a nazivo tie bajky su krajsie ako na fotkach.  ale aj vybava je super na tej 920, a vidlicu no pokial si jazdil doteraz rst tak budes tiez spokojny a keby si sa casom rozhodol vymenit tak za par korun mas dobru vidlu. inak co sa tyka ostatku vybavy bajku a za tu cenu je super.

      0 0
    • Sgt.Marek  

      Zdar, Rozhodně ber Superiora. Já mám XP 920 loňskej model. A jsem nadmíru spokojenej.S vi­dlicí si nedělej hlavu není zas tak špatná jak se o ní říká, čato jí kritizujou lidi co na ní jeli 2 hodiny,nebo vůbec. V týhle cenový kategorii je myslim Sup bezkonkureční 

      0 0
      • yoggi  

        jj, suhlas celkovo je sup za dobre ceny v pomere cena/vybava voci konkurencii.

        0 0
    • cagalam  

      Jezdím rám 4EVER vůbec ho nešetřím a nemám s ním problém!

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce