Stodůlky-Srbsko.17.3.10:30.Pohodička.

16 nepřečtených
  • vysmátej bajker

    Pro déšť jsme to v sobotu nejeli tak snad budeme mít tuhle štěstí.Trasu najdete v historii.Tempo turistické. Sraz je na autobusové zastávce u metra Stodůlky v 10:30.

    0 0
    • Phoebe  

      OK, jedu, už koukám do historie na trasu.

      0 0
      • vysmátej bajker  

        Předpověď dobrá takže jestli nebude padat voda tak určitě pojedu kdo si veme světýlka tak konečná v Chýni(jestli bude volno)na zahrádku to asi nebude.Pro ostatní nastudovat cestu Chýně-Zličín,když někdo nezná tak dovedu.

        0 0
      • Markét  

        Ahoj Honzo,

        čekali jsme na tebe do 10 50 na Stodůlkách. Ještě štěstí , že měl Pavel ssebou placatici :-))). Docela foukalo a vypadalo to , že nikam nepojedem neb se to stále pomračovalo.Tak snad příště to vyjde a bude lepší počásko :-).

        0 0
        • Phoebe  

          Chtěl jsem Vám to napsat, ale v pátek večer jsem si zvrtnul kotník na basketě, srazil jsem se s vlastním spoluhráčem a málem mu zlomil holení kost, bylo to docela nepříjemné. Nějak jsem se dobelhal domů a doufal, že to bude dobré. Ráno už to docela šlo, ale já vůl jsem zaspal, vzbudil jsem se až něco před jedenáctou. Omlouvám se.

          0 0
          • Markét  

            Ahoj,

            tak to je nám líto. Doufám , že se vše brzy vyléčí a přidáš se opět do kolařských řad. Drž se a uzdrav se.

            Markét :-)

            0 0
    • vysmátej bajker  

      Tak i pře zamračenou oblohu moc vydařená vyjížďka všude sucho.Sešli jsem se tři,já Markét a Pavel.Honza nedorazil.V Chýnici jsme dali výbornou polívku a Srbsko jahodovými knedlíky taky nezklamalo.U ptáka kafíčko a na sraz z Švíckem k Kapalínům jsme bohužel přijeli pozdě tak jen s torzem jejich 13 peletonu dali véču a pivko.Celkem 72km v pohodové průměrce 15.

      0 0
      • Eli  

        Jste dobří, v tom větru!!! Švícko najela 85km, průměr 20 km. Jak se vám jelo s Pavlem?? Jel s náma na podzim Brdy a získal přezdívku Marlboro, protože furt kouří. Pavle, vítej zpátky do našich řad!! :-)) Jezdil jsi v zimě?

        0 0
        • vysmátej bajker  

          Švícko jsou draci,taky trochu méně náročný terén :),ale my měli bezpečně víc navštěv občerstvovacích stanic :).

          0 0
          • Eli  

            no fšak vy taky jezdíte dobře! dával si Marlboro zase na občerstvovačkách panáky Jeníka Chodce? Moc pozdravuj Markétku!! Co děláte? já odpočinek a klid na lůžku.

            0 0
            • Markét  

              Ahojky Eli,

              i s námi si Pavel dával tajtrlíka :-) . Jak psal Vysmátej jela se pohoda, vždyť víš!!! Radši pomalejší tempo upřednostňuji. I když letos už mám přes 900km. Myslím , že se malinko lepším. Ale na nášlapy to u mě asi nikdy nebude. :-))). A co ty? Doufám , že s námi někdy pojedeš? Budu se těšit. Zatím a opatruj se :-))). Markét

              0 0
        • svickoh  

          Ahojky Eli, Markét a Vysmátej… Foto od Snaila ZDE: snail.xf.cz/vy­jizdka%202007–03–17/vyjizdka.html, své dám později na stránky Jinak bylo to super, nenáročná trasa kolem Kladna a strašně silný protivětr, že to dva bikéři hned během 5km vzdali a užili si raději terénku v Prokopáku.Jo skvěle jsme se vyblbli s radarem, který nám měřil rychlost:)) Tak zase někdy páá Švícko

          0 0
          • Markét  

            Ahojky Švícko-Hani.

            Radovánky s radarem jste si dle fotek asi řádně užili :-))). My jsme se také měli fajn. S klukama jsme se pak sešli v hospůdce u Kapalínů. Už teď se těšíme na nějakou společnou projížďku. Doufám , že nic drastického na mě nevymyslíš???? Zatím ahojky a opatrujte se všichni.

            Markét :-)

            0 0
            • svickoh  

              Markét to jste byli v hospodě na Hrázi??? Proč je to u Kapalínů??? Je to jedna a ta samá hospoda, že …nám se tam též líbí!! Ráno jsem tam dala sraz, že je zavřená a že hned pojedeme, ale pan hostinský nás pozval dovnitř a otevřel o hodinku dřív :))) Čekali jsme alespoň v teple na Corkyho, který měl cestou defekt:( No jasně zase něco vymyslím i když teď budeme jezdit delší trasy spíš v neděli. V sobotu tak po 13h..... páááá

              0 0
              • Markét  

                Hani,

                to je hospůdka nad ní. Na Hrázi měli akci. Proto byla zvolena hospoda U Kapalínů. Scházíme se občas tam , když vyjíždíme dřív než v 11 hod. Škoda , že jste nevydrželi a jeli domů. V době , když jste míjeli Hájek my byli pod kopcem cca v půli Kačáku. Corky a Vlk pomalu nemohli sníst tu Velkou porci. Corkymu pomohl Jirka a Vlk požádal personál o zabalení ssebou. Tak mě napadá Vlku. Jak jsi dojel? Nesežrali ti druhou večeři potulní kojoti????? Ahojky Markét a Vysmátej :-)))

                0 0
          • wewerka  

            To mi neco pripomina :)) www.photokotek.com/…img00032.htm

            Taky jsme v sobotu jeli okolo Kladna.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.