Srovnání plášťů Vigilante x Assegai

5 nepřečtených
  • opicca

    Zdar, není tady někdo kdo má zkušenost s pláštěm Maxxis assegai maxterra 3c ve srovnání s WTB vigilante TCS high girp? Jezdím WTB jako plášť super, ale výdrž bídná a mám možnost slušně sehnat tento assegai a zajímá mě jak je na tom v porovnání s WTB.

    0 0
    • mat.libor  

      Asi reakce už pozdě ale mám zkušenost s oběma plášti (oba ve velikosti 27,5 × 2,50)

      Dva roky jsem vozil Assegai. Nejdříve směs MaxxGrip ale to nebyla dobře zvolená směs pro mě. Vzhledem k tomu, že mám i nějaké přejezdy po asfaltu než se dostanu do lesa tak jsem tuto směs celkem „oškubal“. Loni jsem jezdil MaxxTerra 3C EXO+ a ta byla fajn. Najezdil jsem na nich cca 3tis km a ještě nebyli úplně kaput ale při jednom doskoku na šutr jsem blbě procvaknul zadní plášť u patky (měl jsem i podhuštěno) a pořád to tam ucházelo tak jsem je vyměnil právě za ty WTB Vigilante Tough / High Grip (chtěl jsem zkusit něco jiného a právě WTB Vigilante mě přišlo hodně podobný jak Assegai).

      Zatím mám na WTB najeto něco přes 1tis km a příjde mě, že se na zadku sjíždějí rychleji než Assegai. Myslím si, že takovou výdrž jako Assegai mít WTB nebude…

      0 0
    • cft  

      Posledni dobou mi prijde, ze vsechny maxxisy jsou strasne krivy. 2× assegai na reklamaci. 1× dh casing 1× dd.

      Uz premyslim o jine znacce.

      0 0
      • mat.libor  

        To je fakt, skoro každej druhej assegai co jsem měl, tak lehce házel ale vždy to bylo tak nějak ještě akceptovatelný, dal jsem ho vždy na zadek kde mě to tolik neštvalo. WTB mám první dva kusy a ty jsou oba v poho.

        0 0
        • Breakpain  

          Ona je to domena hlavne Assegg, ten haze nejcasteji. Prostě objednat s predstihem, hodit na rafek a zkontrolovat. Kdyz bude blbej, vymenit / vratit / prejit na jinou znacku ;) …

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce