Sr Suntour EPICON 2008 Lod 100mm V

17 nepřečtených
  • SantatheLoTR

    Mám takový menší problém s touto vidlicí. Vidlice má najeto cca 600 km, ale má trochu větší vůli a když jedu trochu rychleji a brzdím tak se mi klepou řidítka. Původně jsem myslel, že je to hlavové složení, ale není. nemáte někdo zkušenosti s touto vidlicí. jestli reklamovat nebo jestli to je v pořádku…

    Děkuji

    0 0
    • Smazaný účet  

      to je pravděpodobn vůle v pouzdrech, kolik vážíč a jaké máš brzdy? Zkus na místě zabrzdit přední kolo a zahýbej s celým kolem dopředu a dozadu, měl by jsi vidět jestli je tam vakl (mírný vakl tam určitě byl už od výroby) . Pokud jsou vymačkaná pouzdra tak ty se musí vyměnit, možná by stačilo je jen pootočit (já jsem je na staré vidli otočil o 45 stupňů a ještě chvíli to vydrželo). Reklamace těžko říct, mlžou říct, že je to opotřebením.

      0 0
    • SantatheLoTR  

      No vážím cca 90kg a brzdy mám V

      0 0
    • vlk  

      Já zkouším vakl. Strč prsty jedné ruky mezi vnitnní hohu a můstek vidlice. Pak druhou rukou zabrzdi přední brzdu a zahapruj kolem vpřed a vzad.Pokud ti vidla prsty svírá, máš vakl.Lépe se tak odhaluje i to jak moc je ten vakl velký, než jen pohledem.Pokud ji máš pár dní, tak bych zkusil reklamovat, přeci ti nedokáží, že třeba za týden jsi ji tak moc opotřeboval. Pokud ji máš ale už nějaký ten měsíc, tak nevím zda s reklamací uspěješ.Proti tomu,aby to bylo hodně znát trochu pomůže když vidli hodně namažeš. Vakl se dá občas zmenšit, když ty jsou naraženy v kónické noze a zarazíš je ještě více dolů. Osobně mám zkušenost, že ne vždy jdou ale ty kroužky zatlačit dolů ještě více.

      0 0
      • brany  

        Ahoj, omlouvám se že lezu do vlákna, ale nechci dostat vynadáno že zakládám nový. Mam dotaz. Dá se vidlice RS revelation nafoukat kompresorem třeba u benzinky? Nebo jen jejich pumpičkou. Ventilek vypadá stejně jako auto, jen nevim jestli kompresorem něco nepoškodim. Samozřejmě bych foukal opatrně…

        0 0
        • Vilém  

          Kompresorem ne, znicis ji! Pouzij vysokotlakou pumpu pro tlumice a vidlice. Na vyrobci vpodstate ani moc nezalezi.

          0 0
          • kubad  

            myslím že kompresor na benzince nedá 10 atmosfer takže zničit by ji asi neměl

            0 0
            • roud  

              ten pro kamiony jo :O)

              0 0
              • Marccoo  

                no možná na max. že deset udělá,ale vidle vydrží víc :)

                0 0
            • Vilém  

              No jeden znamej takto jednou u benzinky udelal krasnej olejovej gejzir ze staryho bombera. U dnesnich vysokotlakych vidlic, by to takove nasledky mit nemuselo, ale stejne bych mel strach z velkeho razu, zpusobeneho trosku vetsim prutokem vzduchu.

              0 0
              • brany  

                dík za rady :) radši to zkoušet nebudu. Jen jsem se ptal. Občas se hodí trochu přifouknout a zrovna neni pumpa s sebou :) taky jsem se bál toho rázu kompresoru. No radši to řešit nebudu. Chtěl jsem na to založit vlákno, přeci jen docela užitečná info a v historii jsem nenašel, ale už se na to vykašlu :) člověk pak ze sebe udělá blbce a ostatní mu vynadaj :)

                0 0
                • Marccoo  

                  Vyzkoušej to!Docela by mě zajímalo co to udělá,hlavně to pak musíš sem napsat.

                  0 0
    • redhotrock  

      čau, taky bych bral nějakou radu k této vidlici. Moje XCM se se mnou po třech letech pomalu ale jistě loučí a toto je jedna z variant kterou zvažuju…bo na RSka nemám. Mám 100kg.. poraďte.. mám ji kupovat?? Vydrží, nevydrží?? Co jiného??

      0 0
      • Krocan  

        napiš maximální investici, kterou chceš udělat, váhu jezdce, brzdy(popř. velikost kotouče) ;-)

        0 0
        • Krocan  

          omlouvám se…váhu vlastně píšeš…sem to ale trouba:-(

          0 0
          • redhotrock  

            no váha..100kg (raději zopakuji, aniž bych si myslel, že je kdokoliv trouba), max.investice, kterou si mohu dovolit je cca 3000,– a ty Suntoury na kupkolo vypadají velice lákavě. Koukal jsem taky na tuning-test a ten Raidon taky nevypadá zle. Jen proti kupkolu je to všechno o litr dražší.. což už člověka v podnájmu bude tlačit ekonomicky…

            0 0
            • Lišák  

              bude tlačit ekonomicky…

              Zase u vidlice z T-T Tě to nebude mlátit do rukou fyzicky ;-)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.