• Bobin

    Zdravim, právě jsem si pořídil moje první kotoučovky-docela spokojenost, ale objevuje se mi taková záhada, aspoň pro mne, v rychlosti cca 28–31 km/h dochází ke škrtání kotoučů o desky. Při pomalejší nebo rychlejší jízdě ale ne. Neví někdo co s tím? Nebo je to normální?

    Díky za odpověď.

    0 0
    • brany  

      Ahoj nechci to být zrovna já kdo to píše, ale než založíš takový vlákno, tak si nejprve přečti pravidla a koukni do historie, todle se tady řeší neustále. Zrovna o tomdle je tady asi milion vláken. Nevím jestli je to lenost googlovat nebo pohodlnost napsat problém a vyřešte to za mě.

       

      A abych nebyl hnidopich tak poradim. Pravděpodobně se Ti v kombinaci s Tvými plášti, náboji, Tvou váhou a rámem kola zrovna v této rychlosti rozvibruje kolo, tím se asi začnou vlnit i kotouče a tímpádem to škrtá. Ale příště nejdřív do historie!!!!!!!!!!!­!!

      0 0
    • Evilcleaner  

      můžeš zkusit vycentrovat brzdový třmen, ale je docela možné že to nebud emít vliv a budeš si muset zvyknout;)

      0 0
    • 1349  

      Taky záleží na velikosti kotoučů, pokud máš 203, tak si myslím že u týhle velikosti kotoučů s tim nejde nic moc dělat, ty si občas škrtnou, ale z velký části to může způsobovat vzorek na plášti jak už psal brany.

      0 0
    • Blade  

      Nejezdit rychlostí 28–31 km/h.

      0 0
      • vikicek  

        Srandovní jak mě nejdřív buzeruješ za to když ve vláknu o výdrži řetězech napíšu že za to kluci moc tahaj a teď tady sám píšeš takový sračky :D

        0 0
        • Blade  

          Každej tejden kýbl dotazů na škratající kotouče, nevidlující Rebu, zatuhlý pístky XTček, chlupatý nohy ikerovy.. tak co na to chceš už říct.. Kdežto tvá nemístná poznámka přišla do letitého a seriózního vlákna ;-) Ale jinak máš pravdu, nespravedlnost hýbe světem, stačí se jen blbě vyspat ;-)

          0 0
    • keo  

      Jestli to máš nové tak je možné že si to po zajetí sedne samo.

      0 0
      • zskal  

        …to je pravda…Já jsem nedávno dával nové kotouče a z toho škrtání jsem už byl na prášky. Pořád jsem seřizoval brzdy a furt to nebylo ono. Nakonec asi po 200 km je klid..ono to asi někdy fakt potřebuje usadit…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.