Skladování bezduší v zimě

4 nepřečtené
  • PetrPce

    Ahoj, marně hledám odpověď v historii. Mám od podzimu bezduše na hátéčku a byly potřeba celkem často dofukovat – cca po třech týdnech. Na zimu jsem kolo zavěsil na zeď a přední už je prázdné (4 týdny ±). Mám to tak nechat do jara? Bude potřeba na jaře sundat, vypucovat zevnitř od zbytků a dát nové mléko, nebo jen nafoukat a když bude držet tak pokračovat jako před tím (staré mléko navadí)? Díky

    0 0
    • novas752  

      Záleží kolik, jakýho a v jakym stavu tam bylo mlíko doteď.

      Pokud už to bylo spíš vyschlý dokud se na tom jezdilo, tak pravděpodobně bude stačit pouze přilít trochu nového, nafouknout a jezdit. Pokud tam bylo mlíko tekutý, tak to po delší době stání může seschnout dole v plášti což pak samozřejmě dost rozhodí vyvážení a hází.

      0 0
    • PetrPce  

      OK, tak s tím občas aspoň zatočím, když půjdu kolem :) Díky

      0 0
    • jannk  

      spise jen zajimavost – nekdy v unoru jsem z gravelu shodil tluste zimni plaste, nechal je povesene ve sklepe s tim, ze ty plaste jsou stejne sjete. Nez jsem ted nasadil nove, tak jsem je cvicne pichl a uplne v pohode, tmel hned zabral. Kdyz jsem je shodil, tak cca rok stary NoTubes tmel vypadal ok a bylo ho tam dost tekuteho – ale fakt, ze ho zbabele davam spise vice nez mene.

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.