SILVESTROVSKÁ vyjížďka z Kopřivnice na Velký Javorník

5 nepřečtených
  • ROMAN_BIKE

    POZOR, POZOR, POZOR

    Silvestrovská vyjížďka
    letos již 14.ročník !

    sraz v 9.hodin před CykloArtem v Kopřivnici,
    možno přidat se i po cestě, např. ve Veřovicích,
    trasa na Velký Javorník a zpět, asi 30km,
    výjezd až nahoru není nutný,
    posezení v hospodě ve Veřovicích,
    slivku na cestu sebou :-) 

     

    minulý ročník 2007: http://www.cykloart.cz/…silvestr.htm

    všechny ročníky a časový rozpis: http://www.cykloart.cz/…pozvanky.htm#…

    místo srazu: http://www.cykloart.cz/…ub/odkud.htm

     
    0 0
    • ROMAN_BIKE  

      nikdo tu není z okolí ?

      0 0
    • TheIF  

      Tak kde jste všeci byli ? :-))) Jasný vy jezdíte jen za světla nějaký stopy jsem viděl…

      Plány na oslavu na poslední chvili nevyšli tak jsem se vypravil na kolo. Můj první NIGHT EXTREME BAJKING :-)

      Teplota byla kolem –7°C až –12°C nahoře. Nemoh jsem se dočkat tak jsem vyrazil už v 19:00. Na silnicích žádnej provoz všechi chlastali, takže jsem to za Valmezem vzal tou lesní cestou co je na hraně lesa (nad Hodslavicemi, Mořkovem…) alespoň tam nefoukalo. Víceméně je tam jen ujetý sníh a občas nějaký led, ale málo nebo jsem jej neviděl i když muj ""stártrek"":http://www.cykloexpert.cz/…n-quadrantna tom sněhu svítil jak ďas :-)

      Trošku hodně jsem se podcenil a bylo jasný, že tam budu moc brzy :-( i s loudáním jsem nahoře už po 22:00 nahoře průvan. Hospoda zavřena a kolem ní se krčí už několik turistu… Po pár minutách mi mrznou prsty a musím jít jezdit :-) takže si asi 6× dávám to poslední stoupaní od te studny a nějak to přečkávám do pulnoci. Turistu příbívá a docela na mě hledí a několikrát slyším řeči o bláznech na kole… :-)

      Výhled je tam opravdu parádní, sice žádnej extra ohňostroj ve Frenštátu nebyl ale i tak to stalo za to.

      Fáze dolů byla jak se dalo čekat nejhorší… Led, sníh, tma mi nevadí (nějaká techniku už mám natrénovanou), ale s kopce mi tepovka hned padá k 70 a já nevím o prstech. Ani nevím jak jsem zvladnul držet řiditka. Nasleduju kopec kde konečně rozmrzám. S díky odmítam občerstvení od sposuty slavících lidí co jse tama potácí a raději si málem vylámu zuby na Corny tičince a po chvíli kousání ladu v hadici s kejmlu se i napiju (a to jsem měl celej batoh i s hadicou pod bundou) Už se těším domu do teplat, takže docela makám ani mi nevadí, že začalo sněžit. Doma jsem kolem pul čtvrtý na tachači 109km.

       

      PS: nemá někdo tip co udělat stěmi prsty ?

      Ruce: Karrimor Stratus Fleece Winter Glove + Pearl Izumi AmFIB Lobster, když mám tep nad 120 tak to jde ale stačí sněho spadnout a.....

      Nohy: Vytahané staré SIDI eagle 5 + pod vložkou 5mm izolační pěna + 2× coolmax fusky + 1× SealSkinz Thermal Sock + "Návleky na tretry BBB Hard Wear ":http://www.global-sport.cz/…rd-wear.html mrznu pořád, zkoušel jsem i obyč zimní boty a po 2hoďkách to samé. Pomáhá se proběhnout, ale ja chci jezdit a ne běhat :-)

      0 0
      • Tomys  

        Seš dobrej, já měl krizovku minulej pátek na silničce při 4– hodinovým tréninku. Včera a dnes jsem byl na biku. Včera 5 hodin a i přes silný zimní podkolenky ty samý neoprénový návleky vždycky tak po 2-hodinách už necítím chodidla.Rukavice vozím silný goretexový, na biku sotva provlíknu ruce mezi řidítka a páčku a tak se držím většinou za rohy…:-)

        0 0
      • ROMAN_BIKE  

        Tak to jsi tady frajer…

        už jsem taky jel v noci po tmě sám na kopec, kdysi na Lysou horu, ale to bylo v létě. V zimě taky, ale za světla nahoru, pak jsme zatměl a dolů už vlastně za tmy :-) ale to bylo nechtěně :-)

        Jinak vyjížďka se povedla, tady jsou fotky a myslím že se povedly, ciz fotoalbum

        http://www.cykloart.cz/…Silvestr.htm

        jo a večer jsem se vydal taky na kopec, ale jen kousek nad město a pěšky, foto přikládám

          
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.