• hardy.boy

    ZDarec, má někdo zkušenosti s tímto rámem? PO té, co mi nějaký dobrák ukradl kolo ze sklepa potřebuju poskládat nějakou lidovku..

    0 0
    • Kaco  

      mám jen zkušenosti se značkou Force – rukavice co se za měsíc rozpadnou, světla co téměř nesvítí a nejsou vodotěsná…

      0 0
      • maajkee  

        Tak za prvé, Rukavice a světýlka nemají co dělat s rámama.

        Takže jestli nemšá osobní zkušenost s rámama, tak se radši zdrž komentáře, není to vůbec k věci.

        Rámy jsou kvalitou uplně stejný čínský katalogovky, jako od dalších X značek. Postavil jsme na Force rámech kol poměrně dost, rámy nevybočujou z průměru. Cena odpovídá plně kvalitě.

        Zrovna tak pokud si koupíš rukavice za 2, 3 stovky nemůžeš čekat že vydržej 2 roky.

        Já používám od Force rukavice Spid, jedny mi vydrří na sezónu, za cenu něco málo nad 3 stovky je to naprosto v pohodě. Světlo používám na měšťáka kopii Sigmy, svití pěkně i když na Sigmu to nemá, ale pořád lepší než nějakej shit co nesvítí o Vietnamců. Pak na večerní městký dojezd používám takový ty gumový světýlka, dvoudiodový, který prodává naprosto stejný pod jinou značku dalších x výrobců. Za kilo pár naptosto v pohodě. Pak asi 4 roky používám větrovku od Force, 3 roky návleky, teď rok Tretry a všechno v pohodě.

        Samozřejmě se najdou věci co nejsou uplně super, ale na druhou stranu nestojej majlant.

        Pro mě znamená Force lepší alternativu k shitům co se prodávaj v Lidlu a podobně, za o malinko víc peněz poměrně dostačující kvalita.

        0 0
    • jandys  

      osobní zkušenost nemám ale znám pár lidí co ho vozí a závodí na něm a žádnej negativní ohlas sem neregistroval. Jak psal kolega nade mnou, je to čínská hlína jak dalších x značek. Nekoupil bych si ho jen kvůli designu, ale ten na funkci nemá vliv.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.