• Onyx-18

    Zdar cyklisti. Koupil jsem si tachometr Sigma Rox 11.1 EVO a po dvou zkušebních trénincích jsem zjistil, že mi nezapočítává kalorie – pokaždé jsem měl nulu. Přitom předtím jsem používal Rox 7 (bez jakýchkoli přídavných senzorů) a kalorie mi to normálně počítalo. Díval jsem se do nastavení a nenašel jsem nic, kde by se to zapínalo/vypínalo. Věděl by někdo, čím to může být? Předem díky za odpovědi ;).

    0 0
    • jezour  

      Mám taky rox 11.1 evo. Na silnici používám s komplet snímači, rychlost/ kadence/ tepák a kalorie to počítá. Na bajku jezdím bez snímačů, občas tepák. Jak na to tak koukám tak to počítá kalorie jen s tepákem.

      0 0
      • Onyx-18  

        Aha. No nevadí, já to až tak k životu nepotřebuju :-). Jen mě teda zaráží, že ta sedmička to počítala v pohodě i bez senzorů. Každopádně díky za odpověď ;)

        0 0
        • blackseal  

          Pocitala v pohode, ale ta presnost :). Mimochodom aj s tepakom to nebude ziadna vyhra.

          0 0
          • Onyx-18  

            :-D. Já přesnost nikdy neověřoval, takže fakt nevím – asi to nějak odvozovalo z nastavené váhy? Každopádně bych si taky nedělal iluze, že to bylo přesný.

            0 0
            • blackseal  

              Teoreticky, strava vie „vypocitat“ priemerny vykon jazdy (pokial si dobre pamatam, nie zadarmo) , potom uz relativne lahko spocitas kalorie. Ak ti ich ukazovalo aj bez gps je eventualne mozne, ze vypocet vychadzal z nejakej funkcie kde tep bol os x, uroven metabolickej aktivity os y. V tom pripade by bolo muselo byt zadane kludovy tep, max tep, bazalnu uroven metabolizmu mohla vypocitat nejakou aproximaciou na zaklade veku, hmotnosti, vysky..

              0 0
          • jezour  

            Jo hodnoty kalorií, watty, nadmořskou výšku atd chce brát trochu s rezervou :-)

            0 0
        • jezour  

          Nevím, třeba to nějak půjde i bez toho, ale když kouknu na aktivity kde mám tepy tak jsou i kalorie, bez tepů nic a stejně to bylo i předchozí sigma BC 23.16.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.