• krokus

    Máte někdo zkušenosti s tímto sedlem? V historii jsem (kupodivu) prakticky nic nenašel. Jak to je s jeho přesnou váhou, netušíte? Údaje na netu se dost liší.

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      www.selleitalia.com/eng/index.html, Které máš na mysli, tak se podívej a třeba se něco dozvíš :-)

      0 0
      • krokus  

        Co se dozvím? Jak se na tom sedle sedí?:-) To byly pochopitelně první stránky, kam jsem se podíval. Je ale podivné, že udávaná váha je tam 240 g, zatímco na stránkách prodejců je to většinou míň (215, 199). Asi by se spíše mělo věřit výrobci, ale nejlepší by bylo, kdyby to sedlo někdo skutečně zvážil. V sekci Hmotnosti bohužel údaj o tomto sedle není.

        0 0
        • coffield  

          Moje je, tusim, edice 2007 a vazi skutecnych 197g (dle netu 199). Je to perfektni sedlo, mam verzi bez gel flow. Tvrde, takze se mi v nem zadek moc nekoupe, a ty dve zadni oddelene casti opravdu tlumi. Je trosku nachylnejsi k poskozeni, nez treba BBB Anatomic design, nebo jak se jmenuje, ale da se to resit tim, ze nepadas a davas na nej pozor :)))) Sedi mi obecne uzka sedla se sirkou 130mm hodne vykrojena, ale u jinych lidi tohle muze pusobit opacne. 135 a vice mm uz musim sedet vic vepredu a pak zase nesedim v miste k tomu urcenem. Tohle vyzkousej, nez koupis. Selle se da testovat v Trinnity, Specialized, tusim, treba v Radotine.

          0 0
        • coffield  

          Jeste: Vozim ho na fullu, coz do jiste miry muze jeho vlastnosti zlepsovat, a je koupene v kupkolo za 1400. Nevim, jak je to s modelem 2008…

          0 0
    • Rolei  

      Taky o něm přemýšlím, navíc bych ale chtěl bílé… V Trinnity ho bohužel na vyzkoušení nemají :-( ale neptal jsem se jestli by to nějak zařídit nešlo…

      0 0
      • Icnik  

        Sedlo je extremne nepohodlne. Vozim ho na silnicce, na horskem se na nem opravdu nedalo vydrzet. Ale kazdy mame jiny zadek;-)

        0 0
        • ropman  

          být to sedlo trošišku širší než cca 13,5 mm v nejširším místě asi nemám problém, ale moje sedací kosti jsou trochu dál od sebe než toto sedlo vyžaduje. Kamarád se na něm projel a byl spokojen, obecně mu prý víc vyhovují úzká sedla. Na začátku vyjížďky mi nevadí, na konci už ho dost cítím. Jaqk bylo řečeno výš, každý jsme jiný …

          0 0
    • TheIF  

      Co se týče váhy tak snad každej správnej gramhonič má tenhle web v oblíbených ne ? http://weightweenies.starbike.com/…mponents.php?… 

      Já mám T1čku a v klidu na něm vydržím sedět kolem 8hodin (včerejší poflakování po šele) Jen já patřím ke šťastlivcům co si zvyknou na cokoliv (asi kromě šitmano SPD) cca prvních 14dnu byly muka to sem si už po hodině nesed :-) a teď sem na kole pul roku nejezdil a na jaře to bylo bez problému… Jinak kdokoliv na to sed tak řval že je to tvrdý,ale to byli většinou polštářovci co vozej WTB křesla. Jinak ta T1je opravdu dost spoře polstrované, karbonová deska (skořepina), trošku polstrovaní, koženka nebo co to je a v předu na te špici kde se stejně nesedí je gel.

      0 0
      • TheIF  

        Sakra SLK a SLR no nic už.. ale vypadaj podobně :-)

        0 0
      • scret  

        nejlepsi sedlo jaky jsem kdy mel! pro me asi dokonaly sedlo, lehky, zaroven na spicce ultrapohodlny, na zadku idelane tvrdy… proste super…

        0 0
    • jezevec2  

      Mam SLR gel flow. Ze zacatku se zdal byt ok – po prechodu z obyc Bontrageru to bylo pohodlny sedlo. Ted hojezdim druhym rokem a nejak zacina tlacit. Zajimave vypada ten Shiver – nemate ho nekdo? Mozna to je novinka – v Trinity jserm si ho nevsiml.

      0 0
      • pajasimi  

        asi tě shiver už nezajímá, jsou to dva roky, ale našel jsem jen v tomhle vlákně slovo „shiver“ když jsem o něm něco hledal, tak jsem se toho musel chytit:D už ho mám objednaný, tak můžu pak poreferovat až na něm něco najezdim http://www.paul-lange.de/…lee/bild/de/

        0 0
        • Smazaný účet  

          má ho kámoš na 4X kole… Mě se to moc nelíbí, ale je to individuelní. Akorát si stěžoval, že se mu o to prej zachytávají kraťasy.

          0 0
          • pajasimi  

            mě se líbí mrtě! uvidí se co na to kraťasy:D

            0 0
            • JakubCh  

              Ahoj, vyhrabal jsem tohle vlákno, jak Ti nakonec ten Shiver sednul ? Díky za info…

              0 0
      • andelex  

        Cau,

        měl jsem asi 2 roky SLK bez gelu, vyhovovalo mi, pěkně pružilo a zadek mě z něj snad nikdy nebolel. Pak ale praskla lyžina.

        Teď vozím chvilku ten Shiver, kromě toho že je o dost širší než SLK se mi na něm nesedí špatně, není potřeba si na něj tak zvykat (je měkčí). Kraťasy nebo cokoliv jiného se za něj teda fakt zachytávaj, ale zatím jsem neměl žádný větší problém. SLK jsem kupoval v akci v Hannahu za 1000kc, takže spokojenost. Ale za normální cenu už poměr cena-výkon není takový.

        0 0
    • TC  

      Jaká je doporučená max. hmotnost člověka na tyhle ± 200g sedla?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.