• eXcream

    To že koupím nové hydrauliky je jasné, ale jelikož jsem celkem zvyklý nakupovat z druhé ruky a našel jsem zajímavou nabídku, tak zvažuji jestli je to rozumné. Mají být jeté jednu sezonu (formula oro). Zrovna hydra brzdy mi přijde jako ten typ zboží, kde člověk záruku ocení, ale je zase pravda že si nedokážu představit VÁŽNOU poruchu krom padnutí na brzdu a to věřím, že člověk pozná. Co na to vy? Nějaký názor mechanika na „problémovost“ formula oro? Dostal bych se zhruba na poloviční cenu. Případně kdybych se na to jel mrknout na co si mám dát pozor?

    0 0
    • Mathaus  

      Jak uz jsem nekde psal, koupit je, ale poradne je proverit(rozebrat) a udelat malou generalku. Pokud bylil uzivane nejake brutalne, to urcite poznas uz na pohled. Pokud se k nim nekdo dobre choval, je velka sance ze budou fungovat bez nejakych problemu. Ale zadne 100% pravidlo neexistuje. Kupovat z druhe ruky je vzdy risk.

      0 0
      • KubaBajk  

        zrovna u hydrobrzd bych se second koupě nijak nebál..musel bych je ale vidět,nebo alespoň mít jistotu od důvěryhodného člověka..třeba nějaký známý uživatel B-F :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.