• Roman-pohy

    Zdravím , zvažují pořídit Sava Gravel Carbon G 1.2 , ale nejsem si jist velikostí. Ja merim cca 183 cm a pro velikost L udávají 175 –185 cm, ale zároveň jsem četl,ze ty rámy jsou trosku menší,takže nevím jestli L nebo XL. Prosím , nemáte někdo zkušenosti s touto značkou? Děkuji.

    0 0
    • betlehem  

      Kup XL a pokud nebude vyhovovat, tak vrátit a výměna za L.

      0 0
    • Vlasticz  

      Mám objednané XLko, za chvíli si pro něho jedu. Měřím 187cm. Zkušenosti se Savou mám – koupil jsem jejich top e-hardtail na alza aukru za 24k kvůli údajně praskému rámu. Rám nebyl prasklý a děsivé zvuky vydávala ocelová kazeta zaseklá v hliníkovém ořechu zadní náby. Vyřešeno výměnou náboje a přestrojením na 8s Acolyte od Microshiftu, pak už jenom zvednutí Recona vepředu ze 100 na 130 mm a jinak spokojenost, jenom už mě nebaví ebike. Pak mám ještě dětskou 24' Barn 4.4 pro malou, koupená jakou použitá přímo na alze za 5800,–. Použitá nebyla, jen na dvou místech otlučený lak, asi při přepravě. Malá si ji stejně otluče sama, takže žádný problém. Po výměně pedálů a představce (mazání, seřízení, odvzdušnění brzd atd.) super kolo. Celkově asi alza dojíždí na absenci vlastních mechaniků, kola je potřeba po vybalení nejlíp rozebrat a přeskládat, lidi to nedělají a pak to nešťasní alze vracejí jeté a špinavé, alza neví, jak to posoudit nebo spravit, začarovaný kruh..

      0 0
    • Vlasticz  

      Určitě vem L. Včera jsem ho vybalil a XL je na mých 187 cm na hraně – sedlovka nejde moc zasunout, takže ji mám v optimální pozici (pata na pedál, natažená noha) zaraženou skoro na max. Více info tady https://bike-forum.cz/…-a-sestaveni

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.