• pee.tr

    Prosím někoho, kdo vozí tuto sedlovku, jestli by mi mohl změřit, kolik měří v nejširším místě. Tedy v místě šroubu. Mám docela úzké sedlo Sele Italia a mám obavu, abych se v tomto místě nedřel stehny o sedlovku. Na mé současné FSA, která má úchyt způsobem, který mi přijde co do šíře úspornější, mám v těchto místech ošoupanou barvu… A poddotaz – jak funguje to utažení u této ritchey? Z každé strany je jeden šroub? Děkuji.

    0 0
    • Kouba_2005  

      Změřím ti to zítra. A funguje to tak, že na jedné straně je to leštěný hliníkový průchozí a protější kus má závit. Stahuje se to šroubem k sobě a tím sevře ližiny sedla.

      0 0
      • pee.tr  

        Aha, díky. Myslel jsem, že to je jen u těch, kde píší 1bolt, což u tohoto není. Ale věřím ti, vypadá to na to. Já si tedy musím přeměřit průměr ližin. Píšou, že je to jen pro průměr 7mm.

        0 0
        • pee.tr  

          Tak sedlo mám http://www.bikesport.cz/…cervene_3432 ale v průmeru ližin mi šuplera míň, než 7,20 neukáže. Kruhový průžez se ale zdají mít.

          0 0
          • Kouba_2005  

            Tak na mojí jsem v nejširším místě naměřil 65mm. Na obou sedlech, co jsem do ní zkoušel, tak mám kulatý ližiny. Podle obrázku to vypadá na One Bolt.

            0 0
            • pee.tr  

              Díky, tak to budu muset ještě uvážit. Na FSA mám 53mm a i tam mám ošoupanou barvu na zámku. Sele Italia v tom místě má šířku 55mm. I když je fakt, že mám teď bez offsetu, tak by se sedlo mírně posunulo vpřed do o trochu širšího místa.

              Ja to tahle http://www.kupkolo.cz/…0-mm_z90405/

              0 0
              • Smazaný účet  

                Nechápu, proč když potřebuješ co nejužší uchycení, chceš sedlovku s uchycením z boku…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.