Řidič srazil cyklistu, naložil ho do auta a vyhodil u hnojiště

23 nepřečtených
  • artorie

    Tak přiznejte se, kdo to byl? http://www.novinky.cz/…nojiste.html

    0 0
    • George.999  

      ***** ty „lidi“ maj v těch hlavách fakt hovna! Jak se může někdo takhle zachovat?! Omlouvám se za ty vulgarismy, ale tohle mě fakt nasralo…

      0 0
    • BigKarel2  

      nová doba

      0 0
    • se-se  

      Něco se mě na tom nezdá. Proč by ho někdo nakládal – spíš by prostě jenom ujel ne. A když´, tak proč by ho vyložil u asfaltový cesty. Na tom videu byl vidět celkem slušnej kopeček a myslím že pád při sjezdu je pravděpodobnější.

      0 0
      • jIrI___  

        Uklidil si po sobě.

        0 0
        • se-se  

          Tam říkali že tam nebyly stopy po nehodě ale při pádu z kola žádné stopy zůstat nemusí.

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Píšou, že lékaři vyloučili, že by zranění mohla vzniknout prostým pádem z kola. Mít naráz zlomeniny lebky, žeber, pánve atd., k tomu sjezd na XC kole po polňačce asi nestačí, i kdyby lehce narazil do nějakého sloupu.

            0 0
            • JSt  

              zebra ti krupnou hned, lebka je prvni na rane, panvi taky dokazes pekne ******* o zem. na tohle vsecho bohate staci rychlost do 40kph, si myslim. ;-)

              0 0
              • metelesku  

                sorry, ale z 45ti na rovince do kotoulu jsem se zvednul a uz o dost mene svizne odjel. co na tom, ze jsem mel utrzeny nektery upony, kdyz byly koncetiny jeste pouzitelny. zato rozmlatit si tolik kosti naraz na kole je neralny leda pokud nedoskocis 20m propast.

                0 0
                • JSt  

                  za to se mne nemusis omlouvat. ;-)

                  0 0
                • MaroH  

                  kamos zas na cyklostezce skrtnul o kolo pred sebou sice na silnicce ale celkem v nic moc rychlosti a skoncil ve spitalu se zlomenyma zebrama a otresem mozku…ale je pravda ze helmu mel nasazenou laxne a spadl zebrama na ni…ale aj tak si myslim, ze jestli je tohle mozne na silnici tak pad v rychlosti kolem 30 s narazem do stromu muze byt klidne smrtelny

                  0 0
    • Blackbiker  

      Rozhodně bych byl opatrný při soudech, důležité bude, až bude cyklista schopen vypovídat. Ale každopádně je to nejpravděpodob­nější, že ho někdo srazil a odvezl na to místo. Což by bylo zvěrstvo největší. Škoda, že v takových případech se viník asi nenajde. Ps: dávejte na sebe všichni bacha co jezdíte na kole po áčku. Já tam nevjedu ani za zlatý …nejsem sebevrah…tohle mi dost hnulo žlučí tahle zpráva…a potvrdilo, co vím dávno…silnice jsou pro auta…ostatní jsou do počtu na vlastní riziko…je mi líto toho slováka:-(

      0 0
    • honzour  

      Nechci moralizovat, ale mezilidský vztahy jdou ke dnu. Stačí otevřít nějakou diskuzi na netu a člověk se nestačí divit těm urážkám, jo anonymita … až po takovýhle zvěrstva.

      0 0
    • cukerko  

      aj ja som si hovoril ze ake zvratene, ale ved to video vsetko vysvetluje. Nevedia, ktoru verziu vybrat, tak proste vybrali tu najhorsiu. No ktory normalny vodic by si spinil ruky a auto s rozdruzganym bicyklistom, ak by to nebola ukladna vrazda alebo nieco take, a radsej nezdrhol z miesta? Mozno mal chlap slabe kosti a poriadne spadol alebo co, no neviem ako sa take nieco moze stat na rovnej ceste ale ta verzia s vodicom je uz uplny hardcore. Je to jasna kacica, hovori sa tomu bulvar.

      0 0
    • fousac  

      teda je znamej pripad, kdy opilej chlapek nabral na prechodu opilyho 14 letyho kluka a az doma si vsim, ze mu kluk prolit zadnim oknem a skrz plato do auta a lezi dobitej v kufru.. tak nelenil a odvez ho vyhodit nekam k lesu..

      ale ze by se nekdo namahal a potlucenyho dedka s kolem nekam takhle cilene odvazel, to je divny.. leda snad ze by pachatel byl viden svedky a chladnokrevne zahral komedii, ze ho veze do spitalu… jinak zcela prirozena reakce je zpanikarit a uject…

      takze v tom bude neco jinyho.. dedek si dal na hubu sam, na zavolani prijel nekdo z rodiny, trochu mu pridal a hle, pojistovaci podvod je na svete..

      nebo je to proste novinarskej vymysl..

      0 0
    • stip1978  

      Kdo ví co se tam stalo. Ten postižený mohl normálně po nehodě komunikovat, řidič se rozhodl, že ho odveze (neměl telefon?) načež v autě zkolaboval. Řidič propadl panice, myslel, že postižený umřel, vyhodil ho z auta a ujel. Nebo myslel, že je na místě mrtvý už bezprostředně po nárazu a snažil se jen odstranit tělo. Každopádně to vypadá na pěkný svinstvo.

      0 0
    • BB  

      nějaké divné, když ho srazí, tak ujede, proč by ho uklízel na hnojiště ? To je příliš dekadentní i na dnešní dobu. Téhle zprávě prostě nevěřím.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Podla mna bulvar ako vysity. Sucitim s tym clovekom aj rodinou ale okrem mafianskeho vyrovnavania uctov a zasahu UFO je tam vsetko.

        0 0
    • Necris  

      Haha. Tenhle galatický sektor mám nejradši a celkově bych zemi zatím neopouštěl, je tu sranda. Cyklisty tu balí do kufru … :D Záleží co to bylo za řidiče. Ale když neměl člověka který to za něj naložil a zabalil do kufru, asi nic moc vliv ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.