• vzduch

    Měl bych dotaz. Můj bratr, aktivní tenista, 54 let, vzhledem k již více – méně opotřebovanému pohybovému aparátu a určité pohodlnosti si chce pořídit běžecký trenažér, spinner, rotoped odmítá.Sám tvrdí, že na něm chce jen rychleji chodit, aby se zapotil. Máte s tím někdo zkušenosti, případně kontakt na nějakého výrobce, prodejce?

    0 0
    • versusio  

      možná by bylo nejlepší at si to párkrát zkusí v nějakém fitku ne ?

      0 0
    • Max  

      Neměl by se raději projít venku?

      0 0
    • kubad  

      Nejhorší sport na opotřebované kolena!!! Zrovna běhátko bych si dvakrát rozmyslel.

      0 0
    • St1c  

      no to mal byt na sport life, tam toho bolo neurekom

      0 0
    • rasto  

      mno, obavam se, ze zde jsi s podobnym dotazem na spatne adrese ;-)

      0 0
    • makak  

      Párkrát jsem na trenažeru běhal,musím říct, že ten gumový pás je pro kolena lepší než jít běhat na asfalt.Na druhou stranu je to snad ještě větší pakárna než rotoped a když se zamyslíš tak z pásu odjedeš razdva :-) Taky to dělalo dost hluk a to si myslím že byl špičkový trenažer. Jenom na chození mi příjdou vhodnější trenažéry, kde zaroveň protáhneš i ruce (něco podobného co frčí v telešopingu).

      0 0
    • Stereo  

      Běhací pásy jsou rozhodně třeba v měsících, které nás teď čekají, rozhodně dobrá volba. Kdysi jsem taky uvažoval, že si ho domů pořídím. Rozhodla ale cena. Kvalitní běhací pás pod 50 tis. Kč nekoupíš. Za to budu mít dva spinery nebo deset cyklotrenažérů. Případně, a to mi s ohledem na klouby Tvého otce přijde vhodnější, bych skutečně šel do nějakého stepperu, který případně zapojí i ruce.

      0 0
    • MlokCZ  

      To jsou vyhozený peníze. Jak už tu bylo zmíněno kvalitní běhací pás je hrozně drahý. Chodit je nejlepší venku. Já mám problémy třeba na kole už když je pod 10st. (v předklonu na kole mi při těch teplotách prostě tak moc teče z nosu, že se to nedá), takže přes chladnou část roku nejezdim. Ale chodit se dá v pohodě i v dost velký zimě. A pokud je fakt hnusně, tak bych chodil na pás někam, kde ho mají.

      A pokud už něco koupit, tak bych doporučil taky raději stepper. Chodil jsem občas jak na pás, tak na stepper a stepper je mnohem lepší. Bohužel ani stepper nebude zrovna nejlevnější.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Asi měsíc používám tzv. eliptický rotoped (orbitrack). Je to Kettler Verso 200. Imituje spíše běh než jízdu na kole a částečně se dají zapojit i ruce. Používám to k pálení tuků, když nemohu jezdit na kole. K tomuto účelu je to super. Právě klouby to docela šetří.

      0 0
    • pegas  

      zkus tady neco najit..teda pokud je to co hledas www.fitshop.cz/…/prehled.php?…

      0 0
    • davka  

      Nejlepší na klouby je když je pškně tak vyrazit někam na kole, jinak při škaredém počasí je nejlepší crossový trenažer. Imitace chůze při které nedochází k dopadání chodidla na pevný podklad, jako je tomu u běžícího pásu a tudíž se neničí kouby. Mohu doporučit Kettler Verso 300, velice kvalitní stroj a dokonce v případě servisu přijedou až k vám domů.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.