• tomtt1

    Všechny Vás zdravím a prosím o radu!

    Na podzim jsem koupil Spešla Pitche a u vidle rock shox Pike 327 se mi vrchem(hlavně z levé nohy) dostává ven olej. Je to znatelné už při 15km dlouhé  jízdě v terénu. Po delší době(celodenní vyjížďka) už je olej i na vnější noze.  Vidlici jsem měl po cca 200km na reklamaci kvůli jiné závadě-fungovala jen cca s 20mm zdvihu, dál nešla. V servise uvedli,že přetekl olej kam neměl!?? Od té doby co mi přišla ze záruční opravy mám problém s touto netěsností a taky je vidle přetlumená takovým způsobem, že při nastavení útlumu na max.(pravá noha zespoda) trvá 2 vteřiny, než se vrátí do původní horní polohy. I když ho nastavím na min.(šroub v krajní poloze vlevo), tak je pořád přetlumená. Zkoušeno při pokoj. teplotě!

    V reklamačním protokolu uvedli: výměnu oleje- počet 50. (O vizkozitě ani zmínka!)dále výměnu redrum-počet 10, JB-počet 2,rebound-počet 1

    Prodejce se mi k tomu vyjádřil takto: únik oleje u těchto vidlic normální, v levé noze je stírací element, který v servise namazali a proto zde vidlice víc prosakuje. A vidlice údajně přetlumená není!

    Takže mi nezbyde než si vyměnit olej za „řidší“

    Nevíte někdo jakou vizkozitu má orig. olej v nové vidlici?

    Mockrát děkuji!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.