Prosím o radu - dres na MTB závody

10 nepřečtených
  • Dejv94

    Sháním nějákej pěknej dres na závody, nic jednobarevnýho, něco pestřejšího, laděný tak do šedo-černo-zelené (žluté). Něco co nevypadá jak za dvě stovky z Tesca. Chtěl bych to ladit ke kolu, která mám v profilu, Cube LTD SL 29 (+ tuning díly ve zlatém eloxu). Cena zatím není rozhodující, hlavně aby to bylo pohodlné a kvalitně ušité. Ať se to nezačne za měsíc párat.

    Díky za návrhy.

    0 0
    • Necris  

      Ty v 18 letech nevíš, kde si máš koupit dres ? :D

      Tedy postup:

      1. Zavrhnout eshop, oblečení je potřeba vyzkoušet, pokud má padnout.
      2. Zmapovat obchody v okolí.
      3. Rozhodnout se, které ladí svou filosofií ke tvému „zlatému

      tuningu“ ;)

      4.Obejít obchody. Zeptej se prodavače, která barva ti bude ladit ke kolu, kolo vezmi samozřejmě s sebou, jinak bys totiž vypadal jako BURAN.

      5. Po hodinovém zkoušení si nic nekupuj ! Nebuď bláhový ! Jdi do dalšího obchodu a další hodinu vybírej, takhle obejdi všechny.

      6. Doma si nainstaluj program Expert Choice, což je software na podporu rozhodování. Tam zadej všechny dresy a jejich parametry. Vyplň dotazník, který program vygeneruje.

      7.Na základě výsledného grafu identifikuj ideální dres a zajdi do prodejny.

      8. Pro jistotu ještě jednou přezkoušet.

      9. Po nasazení POZOR ! Často se stává, že nositel takového dresu se stává středem vesmíru ! Tyto pocity jsou často popisovány.

      0 0
    • Tomahomo  

      n/c

      0 0
    • scota  

      Atex sport

      0 0
    • Tomahomo  

      Nedalo mně to, a asi mě tu zase ukamenují, ale to se fakt nedá. Jsi neskutečný pííp. Kup si někde nohy, a mozek, vyjeď si bednu v závodě a nějaký tým ti dres dá. Do té doby budeš jen další pozér s vymetenou hlavou.

      0 0
      • jIrI___  

        Máš teda zvláštní myšlenkové pochody a je mi tě i celkem líto. Co je špatného na tom, když chce být člověk sladěný ke kolu?

        0 0
        • Tomahomo  

          Jo, to možná mám, ne každý mě chápe, a dík za tvůj soucit, je to od tebe milé.

          Pokud by hledal „pěkný dres“ pak to chápu, případně „pěkný dres na módní přehlídku“, ale „pěkný dres na závody“ moc ne. Tam bych opravdu raděj hledat ty „pěkné nohy“. Já třeba závody nejezdím, protože na ně nemám nohy(a hlavu), ne proto, že na ně nemám dres. Mimochodem, nevím co je špatného na dresu z tesca. Jinak proti sladěnosti nemám zhola nic, právě naopak, určitým stupněm estetického cítění sem byl postižen.

          Jo a dodatek, to co jsem psal platí pouze za předpokladu, že „V závodě soutěžící obvykle zkoušejí dosáhnout určitý úkol v co nejkratším čase.“ Pokud se pod pojmem závod rozumí „společenská akce“ Pak výše uvedené neplatí.

          A ještě druhý dodatek, je legrační, že když člověk kritizuje češtinu(formu), pak dostane vynadané, že jde přece o obsah, ale v tomto případě to, zdá se, neplatí(není důležité jak kdo jede, ale jak vypadá) :o)

          0 0
    • camlost  

      navrhni si vlastní design a nech si ten dres ušít u jedné z mnoha firem, které se tím zabývají.

      0 0
    • matak  

      Koukni na Enduru a jejich Equipe, když ta cena neni rozhodující ))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.