Prosím o info o ceněn nabízeného kola

39 nepřečtených
  • MichalXT

    Ahoj všem. Kamarád mi nabízí fulla od Cube. Na kole jsem již seděl a něco i najel – pohoda. Znám historii a vím jak se k tomu chová-servisuje. Ovšem nevyznám se v tom tolik jako vy a tak se ptám vás – na kolik by jste toto ocenili? Odrasované v terénu není a kvanta km také nalítáno nemá. (přesně zjistím) Cenovka v roce 2012 byla 32.000,– (potvrzeno dokladem) Poslední servis letos červen.

    Díky za tipy kolik by jste za to dali…

    Michal

    0 0
    • Smazaný účet  

      Na tyhle konzultace je tady uz jedno vlakno.

      0 0
    • racek_chechtavy  

      max 4 000,–

      za kolik nabízí?

      0 0
    • pierogross  

      Ahoj, tak já zkusím. Nevím kolik ti je, respektive kolik toho chceš věnovat kolu (času i peněz), já bych víc než 10 000 nedal, spíš bych ty peníze dal jako základ do nového kola, které se mi líbí a chtěl bych ho, a něco na splátky třeba. Ale jak říkám, nevím – možná ti tohle stačí, možná jsi student, co nemá moc peněz, možná nechceš utrácet…

      0 0
      • MichalXT  

        Cenovku jsem si predstavoval cca 15.000,– a splatky neuznavam. Studentem nejsem jiz cca 15 let :-D a penize vicemene nejsou problem ale casu moc neni.. myslim, ze nic extra nepotrebuji – jen, ze prisla tato nabidka tak se ptam..

        Najedu 1000km/rok – Morava (spise cestovani za vinem se znamejma a manzelkou) + nejaky teren.. 2× za rok se poblaznim a vlitnu do lesa.. :)

        0 0
        • pierogross  

          To s těma splátkama chápu, student nejsi, ok. Ale jestli už najedeš ročně tisícovku, tak jak v lese, tak i se známýma se budeš cítit úplně jinak na novém, moderním kole. Nezlob se, ale je to jako u auta – tam je rozdíl mezi generacema taky dost velký. Neblbni a kup si pěkné nové kolo.

          0 0
          • MichalXT  

            oukej dik za radu.. ;)

            0 0
          • capo  

            Tak s tímhle já naopak nesouhlasím. V podobné ceně bude nové kolo o mnoho horší, absolutně nesrovnatelné.

            A k tématu, tipuju že 15–18 by za to mohl dostat.

            0 0
            • pierogross  

              Jo, to je ok, že nesouhlasíš, co člověk, to názor. Jenom na okraj jsem o něco výš psal, ať to použije jako základ, a zbytek třeba na splátky, jinak by to bylo tak, jak píšeš ty.

              0 0
              • capo  

                Ještě aby ne :).

                A s těmi splátkami – co to je za argument? To přece pořád dohromady zaplatí o dost víc…

                Schválně řekni v čem bude to „nové“ kolo lepší, a na jakou cenu se u nového musíš dostat abys překonal cenu tohodle starého? Jasně že to nové může být 29", může to být 2×10 apod, ale chce tohle MichalXT? Bude to pro něj takový benefit? Nemyslím si…

                0 0
                • pierogross  

                  Počkej, to si asi nerozumíme. Sorry za opožděnou reakci:) No jasně že by na splátky zaplatil víc. Je mi přece jasné že nový full stojí x-krát víc než staré kolo. A o tom mluvím. Jako u auta. Někdo chce novou káru, někdo ne, z tisíce důvodů. A toho druhého nikdy nepřesvědčíš o výhodě opačné varianty. Já ti povím, proč. Protože u silnice nebo hardtailu (a to je taky s nadsázkou) to tak nehraje roli. Ale u fullu jde všechno tak dopředu, že kola velice rychle „morálně“ stárnou. Nemusíme se odborně rozepisovat o jednotlivých částech – zdvihy, šířka ráfků, zkracování zadní stavby, atd., atd. Já, když se podívám na to kolo, bych ho nechtěl ani zadarmo. ALE. Jak správně říkáš, jestli by Míša vůbec ocenil a chtěl nové, a za tolik peněz. Já jsem zastáncem pro nové kolo, ty, nebo kdokoliv jiný, to může vidět jinak. A to musí zhodnotit ON, a my můžem pomoct s diskuzí, ovšem tady to málokdy tak vyjde najevo…:)

                  0 0
            • novas752  

              Přesně tak, adekvátní cena je podle mě tak 13–16.

              0 0
    • MichalXT  

      bohuzel jsem nenasel – kdyztak tedy prosim adm o presunuti…

      no tak 4000,– si myslim, ze jsou dost mimo.. samozdrejme cenovku ma vyssi..

      0 0
      • Vilém  

        Tak kolik za to chce? Nebo to prodavas ty?

        0 0
        • MichalXT  

          pisu znemaj nabizi tudiz nemuzu prodavat ja.. chce za to ±15k ale je to na dohode..

          0 0
          • Vilém  

            Takovejch uz tu bylo, co psali, ze jim nenkdo neco nabizi a pak z toho vylezlo, ze by sam rad prodal. Proto tato poznamka.

            0 0
      • racek_chechtavy  

        ptal ses „Díky za tipy kolik by jste za to dali…“

        Podle mě je zase mimo kupovat starou 26" s trojtácem… já si dokážu přestavit, že ten prodávající ti to nabízí ± za 14 tis a ještě ke všemu věří tomu, že je to dobrá nabídka :-) bo přece on se o to staral a stálo to 32 :-)

        Jinak souhlasím s pierogrossem, že je lepší si ty peníze nechat a koupit si morálně novější bajk… holt trendy jsou dnes někde jinde

        0 0
      • Tomcat  

        26" velikost rámu L nebo XL ? to nebude mít moc kupců bez ohledu na cenu nebo dokonce osazení.

        0 0
    • Espen  

      Tipl bych,že za to chce tak 17–18tis. Já bych za to dal tak max. kolem 13tis.

      0 0
    • MichalXT  

      a tedy obracene – tip na neco podobneho v rozmezi 15–20.000,– mate?

      0 0
    • Cemik  

      hele nechcu byt rypal,ale ja resil neco podobneho, na googlu nasel bikeforum a behem par veceru mi bylo jasne co koupit a nekoupit v tvoji cenove relaci. alespon co se osazeni a komponent tyce. kdyz uz chces radu zkus se ridit pravidly a vyuzit temata k tomu urceneho… kdyz uz tak postni primo odkazy na to co jsis NASEL. spousta lidi by ti dala poznatky na kola ktere jeli ne na to co si chces koupit ale vlastne nevis co… peace

      0 0
      • MichalXT  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
    • Rogosek  

      A to já mám zas trochu jinej názor nežli ostatní. Pokud máš to kolo vyzkoušený, cítíš, že na něm všechno pěkně běhá, víš, že nic podezřele nekřupe a že komponenty nejsou na hraně výslužby (pokud to poznáš), jsi vzrůstem do 180 cm a podle všeho asi nijak velkej fanda závodění, oceníš pohodlí celopéra na putování za vínem a tak…no prostě, pokud je to tak, klidně bych těch 14 dal.

      0 0
    • Sunshine 29  

      10–12 tis. bych za to pro tvoje potřeby asi dal.

      Za tyhle peníze nekoupíš ani použitelný HT, full tak 40+. Na 26" není nic špatného a pokud ti to sedí, tak na výletění fajn kolo. Vypadá že o něj bylo postaráno.

      0 0
    • Tehu  

      :D ten doklad za servis mě pobavil, až mi zaskočilo…

      2,5k za trochu kapaliny a ovzdušneni brzdy. Vyčistit a namazat by si to snad dokázal :D

      0 0
      • novas752  

        Když si nechá kolo v servisu i umejt a namazat tak je to těžký no. :D

        0 0
    • palo7  

      přifařím se do čerstvého. Známej uvažuji o koupi jeté Meridy One-Twenty 900, SLX, přehazky, brzdy XT. Tlumič originál Epicon a vidle Manitou, je starý asi 3roky. Servisovaný a udržovaný. Borec chce něco přes 20.000 je to moc? Jsou tam ještě nějaký další věci mimo originál, jak ty brzdy XT, tak nějaké lepší sedlo, představec a řídítka karbon Bontrager apd.

      0 0
    • MichalXT  

      Diky vsem za nazory.. no tak uvidime jak to preberu :) jde o to, ze v ty cene asi nic podobnyho nesezenu a na tomhle sem jezdil, znam puvod a stav… ;)

      0 0
      • oddie  

        Pokud ti to sedí velikostí a jezdí se t na tom dobře, klidně bych za to těch 14 dal, pokud je fakt v pohodě.

        0 0
      • petryk  

        Taky bych řekl, že na popsané využití je to kolo zcela v pořádku. A cena lehce pod 50 % pořizovací je odpovídající. Není to žádný no-name, fungovat to bude, jen je to trochu těžší, ale to je řešitelný postupně třeba z bazaru, jestli to vůbec bude třeba.

        0 0
      • kycis  

        Vidim to podobne jako oddie a petryk. Kolem 14 bych to povazoval za OK pro nej i pro tebe, a kolo bude podle toho co pises tvoje potreby splnovat. Urcite lepsi nez koupit za 14 neco novyho – to bude pevnak s nefunkcni vidlou co bude vazit stejne jako tenhle Kubanec. A nazory jako 4000 za tohle kolo neber vazne :-)

        0 0
    • Namtos  

      Na terén ti vystačí to co poptáváš, ale za cestováním za vínem bych možná pořešil něco jiného – něco co můžeš opřít o stodolu nebo do kopřiv a ráno to tam najít :)

      Něco ve stylu https://www.rekola.cz/ (první odkaz co mi vyjel není v tom žádná reklama) Prostě hodně nápadné kolo za pár šuntů, jehož případná krádež by tě ani nemrzela a možná i šílené barvy by nelákaly lapky..

      0 0
      • Tencovozikmin  

        Cestovani ci putovani za vinem neni totez jako jedu do hospody a budu na sracky.

        0 0
        • MichalXT  

          Jo myslim, zes uhodil hrebicek.. :) cestovani za vinem beru jako ujet na moravskych cyklostezkach a polnackach 40km denne a semtam si neco dat… ;)

          0 0
    • Tencovozikmin  

      Ukecej kamosa na 12k a bude to dobry kup na tvoje vyuziti. I tech 14k neni spatna cena.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.