Problem Suntour Loc x Hope Pro II

4 nepřečtené
  • Vilém

    Rad bych se zeptal, zda nekdo nevlastni kombinaci Suntour vidle s 15mm Loc osou a naby Hope Pro II? Dnes mi dosla vidle, tak jsem zkousel, jak tam pasne naba. Vytahl jsem osu v pohode z vidle ven, nasunout sla taky krasne, na konci zaklapla, tak jak ma. Problem nastal pri pokusu o vyndani osy, kdy ji odjistim, chci vytahnout ven, ale ona se o neco zasekne uvnitr naby. Tipuju to na spacer pro 15mm osu, ktery je nasunut v nabe.

    Otazka je, jak s osou ven? Rozebrat upinaci mechanismus, rozebrat ji a vytahnout? Nebo je nejaky figl?

    0 0
    • Vilém  

      Takze osa vyndana. Musel jsem ji rozmontovat, vyndat klestinu a pak sla ven.

      Zarazelo se to opravdu o ten spacer. Problem je ted ten, jak to vyresit, aby bylo mozne osu vyndavat. Pri provlekani nabou se totiz klestina v miste mezi spacery roztahne na puvodni rozmer a pak se zarazi o hranu spaceru.

      Napadaji me 2 reseni. Bud dat mezi spacery rozpernou trubicku vnitrniho prumeru 15mm, aby nedoslo k roztazeni klestiny, nebo odelat levemu spaceru z vnitrni strany nabeh, ktery by pri provlikani osy stlacil klestinu na maly prumer.

      Vic se mi samo libi to reseni s nabehem ve spaceru, nepribyla by vaha, jako u rozperne trubicky, ba naopak by mirne klesla.

      Resil jsem nekdo stejny problem? Napada vas jine reseni? Sem s tim:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.