• Trautenberg

    Ahoj cyklisti! Chtěl bych se ženou a synkem (8let) projet z Villachu přes Triglavský park a dojet nějakou klidnější cestou třeba do Piranu. Máme za sebou v tomto složení cestu Malnitz – Grado (v srpnu!!) a týdení tůru po Čechách z jihu přes Slapy na sever. Oboje „na těžko“. Máte někdo tip jak od Bohinského jezera dál? Případně nějaký dobrý tip kde jinde začít?

    Díky

    0 0
    • dydy  

      Přijde mi, že z prostředka Triglavu s ženou a dítětem moc možností není, pokud to nemá být vysokohorská turistika a platí to pro polovinu Slovinska. Jel jsem mtb transalp ze Salzburgu, kolem dokola Triglavu a ve Slovinsku to byly silniční etapy. S ženou a dítětem si to vůbec nedovedu představit, proč bych to měl dělat…synek jede jak?

      0 0
    • tombosco68  

      Ahoj, z Villachu je hezčí cesta na Krajnskou goru, přes Vršič podél Soči do Bovce, Tolminu. Z Tolminu se dá na Goricu, Monfalcone, Terst, Koper a Piran (cyklo EV8). A nebo se dá vyhnout Terstu a částečně i Koperu (hodně lidí, hodně aut) a jet z Tolminu po 609 (nádhernou krajinou) a dále do města Postojna. Z Postojné vedlejší podél dálnice A1 směr Koper.

      0 0
      • dydy  

        Taky bych to doporučil spíš takto. Jel jsem z Itálie přes Predil, přes Vršič to neznám, ale z druhé strany (Bohinj, Sorica) je krajina o dost méně divoká.

        0 0
        • dědek mohy  

          Když jsem jel přes Vršič autem, tak jsem si říkal, že bych to někdy chtěl zkusit vyjet na kole, měl bych to hezký celodenní výlet =))

          0 0
      • Trautenberg  

        Ahoj.Děkuji tobě i ostatním za tipy. Přes Krajanskou Goru a Vršič to vypadá dobře. V červenci dám vědět jak to proběhlo. Ještě jednou díky.

        0 0
    • Gwaihir  

      Z terstu do Poreče je cyklostezka Parenzana, ale to asi víš. Jak se dostat rozumně do Terstu netuším.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.