• David1234

    Dobrý den,

    nevíte kde sehnat představec na krk 1,5" a délku max 60 mm, klidně míň. Nemůžu ho nikde najít. Nevadil by mi nějaký z bazaru..

    Předem moc děkuji za všechny rady

    0 0
      • David1234  

        Asi nakonec pořídím ten představec thomson, i když je spíš na sjezd. Mám starší cannondale fsi ještě se starou lefty vidlicí

        0 0
        • kandik psi zub  

          jeste bych si teda zkontroloval (krome prumeru – protoze pro lefty se to myslim menilo z 1.56 na 1.5 behem historie) , jestli ti ten kratkej predstavec umozni tam mit vubec riditka – nekde jsem videl ze pri minimalnim sklonu predstavce ti riditka jdou do čudlu od lefty – proste se to tam nevejde, pokud je predstavec kratsi nez 90mm.

          edit: cti hýr

          https://www.cannondaleanswers.com/…-cannondale/

          1.5″ Size: With the introduction of the SuperMax Lefty, Lefty 2.0, and Lefty Oliver, Cannondale has switched to 1.5″ steer tubes. While 1.5″ is close to 1.56″, Headshok size is significantly larger in diameter and is not interchangeable. Some bikes in the early 2010’s used 1.5″ steer tubes on Fox and other suspension forks.

          On Cannondale Lefty 1.0 forks, generally 90mm is the shortest stem length possible before the handlebar would contact the top of the Lefty. Lefty 2.0 and SuperMax forks have been change to accommodate down to 60mm stem generally without interference.

          1 0
        • romachain  

          Hele docela by mě pak zajímalo jak to bude vypadat, jestli ho teda pořídíš, buď tak hodnej a hoď fotku. Podle mě totiž ta produktová fotka je představec na 1 1/8", ale podle popisu to bude na 1.5" a tedy vypadat malinko jinak.

          0 0
    • dede33  

      Taky potreuju

      0 0
    • nooski  

      Shání se to blbě. Nové se už od Cannonu nedají dokoupit, tak jedině zásoby na krámech. A nebo samozřejmě jiný výrobce – jak psali jiní: HS 1,56" ostatní 1,5"

      0 0
    • romachain  

      Vidím, že se za poslední dva roky nic nezměnilo. Sháněl jsem tehdá přesně to samý a nakonec jsem se štěstím trefil nějakou bazarovku. Nakonec to dopadlo tak, že jej mám jakoby navíc, ale jelikož mám doma aktuálně 3 kola, na který by to pasovalo, tak si ho budu šetřit. Mám na těch kolech nasazený 50, 60 a 100 délky, ten rezervní mám 60. Co mě štve je že ty představce někde stopro jsou, když vidím tu a tam kola, na kterých to bylo z výroby překopaný na klasickou vidli, tak z toho ten představec musel zbýt! Ale nikde se neobjevujou a Cannondale mě v tomdle trochu štve že to není k dostání.

      0 0
    • romachain  

      Řekl bych že tady je jeden 60 mm 1.5” představec, kterej čeká na svoji šanci na nějakým jiným kole. Na toho Jekylla už ho nikdo dávat nebude, pokud je prodávající rozumnej, třeba ho z něj vydyndáš. Je to ale možná delší jak 60… https://sport.bazos.cz/…ultimate.php

      0 0
    • TommyP3  

      A není jednodušší vzít od leonardi sloupek s redukci na 1 1/8?, zas taková pálka to není a značně by to rozšířilo výběr.

      0 0
      • romachain  

        Za mě je to ošklivý řešení, ale funkčně asi top vzhledem k nedostupnos­ti 1.5”.

        0 0
    • romachain  

      Hele od včerejška o tom přemýšlím a možná bych ti ten 60 mm představec přesně co máš na fotce prodal, ale to by musela být nabídka co se neodmítá…

      0 0
    • enjoy79  

      Zdravím, taky se přiživím, potřeboval bych taky forbec na cannona 1,5", ideálně 80–90 mm. Známý koupil na bazaru scalpela s Leonardi představcem, ale ten je na něho už moc nízko. Myslím že by mohla případně jít i výměna kdyby někdo uvažoval o tom leonardi..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.