Poraďte prosím s výběrem "fitness" kola do 10 tisíc

5 nepřečtených
  • alibagil

    Zdravím všechny,

    ze zdravotních důvodů jsem se začal teď trochu věnovat cyklistice, nebo asi lépe řečeno cykloturistice a určitě v tom chci i nadále pokračovat, ale už s novým kolem, protože starý trek, který mi na pojíždění po městě bohatě stačí, už na delší trasy nestíhá. Hodně by se mi líbilo nějaké „fitness“ kolo, jak se tomu teď nějak nově říká, ale potřeboval bych poradit s výběrem, protože v tom mám, i po přečtení několika zdejších příspěvků, trochu hokej. Pochopil jsem, že jsou v zásadě dvě možnosti takovéhoto kola, tedy buď jakoby crossové kolo s pevnou vidlicí a užšími pneumatikami a nebo klasické silniční kolo, ovšem s rovnými řidítky. Ale za boha nevím, co tedy je lepší varianta a pro jaké kolo konkrétně se tedy rozhodnout, budu proto rád za jakoukoliv radu. Jenom pro představu, jezdím a mám v plánu jezdit trasy tak okolo 50 kilometrů, převážně po cyklostezkách a vedlejších silnicích, tedy po asfaltu. A cenově tu koupi vidím tak do 10 tisíc (klidně i nějaký bazar). Předem děkuji každému za ochotu mi trochu pomoci.

    Richard

    0 0
    • M_ishak  

      V kolech do 10 tis. bys mohl mít loňský model slevněný z původních 15 – něco na deore. To by mohlo plnohodnotně posloužit. Obávám se však, že již bude vše přebrané. Ideální je nakupovat loňské modely na podzim a v zimě.

      Na B-F fungují uživatelé Scalar a Maajkee , kteří jsou známí tím, že staví parádní kola na míru za dobrou cenu. Když nic na netu nenajdeš, zkus se spojit s nimi.

      0 0
    • Vilém  

      Koukni sem, to by te mohlo zajimat.

      0 0
      • alibagil  

        Díky, ale žádné kolo jsem tam nenašel, nabídku asi teprve připravují.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.