pneu Michelin Wild Racer Advanced - zkušenosti

7 nepřečtených
  • pee.tr

    Ahoj, máte někdo najeto na těchto pneu? Podělíte se o své zkušenosti? Případně doporučíte jiné? Díky. Zajímala by mě současná kvalita, protože z dřívější doby tu je psáno např. i o mých stávajících XC Dry2 jako o gumách, co moc rychle odcházejí, přičemž já mám právě opačnou zkušenost. Koupeny 2011, najeto cca 10tis. po všech površích, z čehož asi 1000km na závodech a stále jezdím na vzorku. Sice moc nedržely, ale nikdy jsme na nich nepíchnul ač byly sem tam říznutý až do kordu. Podle mě to je právě tím hustým vzorkem, který většinu ostrých předmětů pobral. Ten Wild Racer mi přijde příliš nízký i řídký, tak proto se ptám.

    0 0
    • devet  

      Na předku drží již 5k. Zadek odešel po 1,5k Ale mám 95kg, takže žádný div. A předek drží i v současné sněhobřečce.

      0 0
    • Nerez  

      Zdravím, má někdo zkušenosti s výdrží Michelin wild racer 26×2.0 v kevlaru? Mám je čerstvě na kole, najeto na nich necelých 200 km a už vidím, jak tomu mizí vzorek. Jezdím asfalt, polní a lesní(sem tam kamenité) cesty. V těžším terénu jsem ještě nejel. Mám 80 kg. Za ty prachy to moc nevydrží :/

      0 0
      • bosmilan  

        Měl jsem tu „advanced“ verzi a je pravda,že vzadu se sjel celkem rychle (ježděno v beskydech a na závodech)

        Ten vzorek je prostě takový nízký oproti třeba XC A/T.

        A co se týká jízdních vlastností,tak spokojenost.

        0 0
        • Nerez  

          Jo, co se jízdy týče tak pohoda, ale ta výdrž mě opravdu nemile překvapila. S takovou budu mít po 500 km po vzorku

          0 0
    • Toman  

      Pořídil jsem si je na nenáročné ježdění po cyklostezkách ( jemná šotolina, asfalt ). Při náklonu na pevném povrchu mám pocit houby, která plave ale neustřelí. štvou mě ovšem malé kamínky, které zalezou do těch prohlubní na fugurkách a pak to na asfaltu klape. I když asfalt nevyhledávám, přesto se mu nevyhnu. A tak jsem je coby téměř nejeté prodal.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.