• ZdenekM

    Měly být v červenci, půlka srpna a nic…

    0 0
    • Rychlej turista  

      Neurodily se, je sucho.

      0 0
    • MlokCZ  

      Teď se začíná postupně objevovat. První aspoň trošku rozumná nabídka (cena ale půjde po pár měsících ještě určitě dolu):

      https://www.bike-discount.de/…eifen-757714

      https://www.bike-discount.de/…eifen-757714

      0 0
    • petyn  

      Vozite nekdo Ray i vzadu? Jasne je urcen pro predni kolo, ale zajima mne jak by to jelo kdybych to dal na obe kola? Diky

      0 0
      • ZdeNECK1  

        Dobrej dotaz, on je totiž Ray výrazně objemnější než novej Ralph :)

        0 0
      • team_daddy  

        Podle fotek bych tipl, že to bude špatný. Je vidět, že vzorek je směrovanej vpřed / vzad a bude tedy zabírat především při zatáčení / řízení. Kdežto ten příčnej vzorek Ralpha je jasně zabírací. Praktickou zkušenost ale nemám.

        0 0
    • Lister  

      Mám dotaz, určitě to tu někde bude, když tak mne pošlete do historie…

      Chtěl bych své HT předělat na šotolinový speciál, protože nic jiného mne ne něm nebaví jezdit. Hledám fakt rychlé pláště, ale zase na tom nebudu jezdit tak moc, že bych za jeden musel dát přes tisícovku (dám pokud to bude mít smysl)

      Takže je velký rozdíl mezi verzemi Adix Performance a Adix Speed a Speedgrip? Asi bych nasadil kombo Ray+Ralph nebo Ron+Raplh.

      Jsou ty pláště porovnatelné pokud jde o odolnost. Od SS vím co mám čekat, ale ty performance verze mají uvedeno ochranu twinskin? Jestli je to přibližně to stejné? SS verze jsou to minimum, co považují ještě za relativně odolný plast, nic tenčího bych nechtěl. Šíří určitě 2.25, nic užšího nechci. Půjde to na 23mm ráfek.

      Pro představu teď tam mám vepředu HD v trailstaru a vzadu starého ralpha SS.

      0 0
      • plzakj  

        Performance budou asi o neco tezsi a asi i lip chraneny. Ale nejezdil jsem je. SS a modrym adixem jsem spokojen.

        Na sterkolet mi prijde Ray jako overkill. To mam na fullu. Dej thunderburty.

        0 0
        • Lister  

          TB na 27.5 v performance neseženu. A nový Ralph se mi na předek úplně nelíbí. Ale asi by to neměl být problém, protože je pravda, že o grip vlastně nakonec nepůjde.

          0 0
    • GdH  

      Když jsem vyměnil Performance verzi Rapid Roba (který převzal vzorek starého Ralpha) za duo Ray/ nový Ralph (EVO SS), tak ten rozdíl byl hodně znát. Ta guma je poddajnější a o dost líp drží, štěrk zobe při rozumném tlaku výborně. A nemám pocit, že by mě Ray nějak brzdil ani na asfaltu, je tichý, a určitě bych ho na předku neměnil za Ralpha, krom gripu, by měl i aerodynamicky fungovat lépe.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.