• obywan

    Máte někdo zkušenosti s plášti od Force? Jde mi konkrétně o model CROSS RACE.

    Nebo bude lepší vzít něco od osvědčených značek? Např. Racing Ralph performance je ve stejné cenové relaci.

    http://www.force.cz/…rny/d-81370/

    Anketa: Pláště Force?

    9x
    82%
    2x
    18%
    0 0
    • scalar  

      Vyrábí je INNOVA. Ty nejlevnější občas trochu házejí, u těhle s kevlarovou patkou jsem zatím na problém nenarazil. Pozor ale na šířku, jsou dost užší než je deklarovaná šířka.

      0 0
    • Anub1ss  

      Takový plášť bych nikdy nekoupil…

      0 0
      • ememem1  

        hej, a preco?

        napada ma jediny argument ze stoja asi tolko co middle class znackovych ci ciste psychologicky moze posobit lepsie, ci aj tie znackove lepsie naozaj su je ina vec.

        tak hosd sem nieco konkretne ked kategoricky tvrdis ze „NE“.

        0 0
    • Pavel  

      Za stejné prachy máš napříkald Continental Race King, což je podle mého naproto jiná „muzika“… Toto bych si na kolo nezval, byť od Force mám docela dost věcí, ale do pláštů bych fakt nešel (nemluvě o tom, že stojí stejně jako „značkové“).

      0 0
      • scalar  

        Ta druhá jakost Continentalu, co se k nám tahá přes levné e-shopy, je fakt jiná muzika…

        0 0
        • ememem1  

          to mas odkial? sa pytam celkom vazne. inak kupujem iba v nemecku (je to najlacnejsie) takze mi je to jedno, sa pytam len pre zaujimavost.

          0 0
          • Vilém  

            Ja se takto jednou spalil. Koupil jsem nejaky levny Racekingy od Budiny v kevlarove verzi. Ani ne do mesice se odlepila na boku guma od kordu, odelalo to jakesi boule a plaste byly na vyhozeni.

            Par podobnych zkusenosti jsem tu na foru taky zaregistroval, takze to asi nahoda nebyla.

            0 0
          • mr.antik  

            Taky jsem kdysi koupil nějaké fakt levné kevlar Racekingy, které byly děsně křivé.

            Pak taky Racesport verze, které šileně utíkaly, ale to nebyl problém OEM, spíš všech.

            0 0
        • scalar  

          Z vlastní zkušenosti samozřejmě, na šíření zpráv ve stylu JPP tu jsou jiní. Z jednoho e-shopu jsem měl Continentaly, ketrý byly poškozené snad záměrně, vypadalo to, že neprošly výstupní kontrolou a byly znehodnocené vytlačením malého odélníčku. I tohle se dostane na náš trh…

          0 0
          • Erknold  

            Už jen vědět, který eshop má použitelné pláště a který jen nastřelenou cenu na ty béčkový.

            0 0
            • gerrard  

              Z kolohopu jsem pokaze dostal kontiky v krabicce at silnicni nebo mtb.

              0 0
        • AussigBiker  

          Presne – levny eshopy. Kdyz koupis plast, kterej stoji 800–1300 za 300, tak se asi nemuzes divit. Vim, kde mam kupovat a Conti fungujou bez problemu. Otazka je, proc se vubec tyhle plaste dostavaj mezi obchodniky, jestli schvalne kvuli kseftu, nebo to nekdo nekde v Cine zabali a prodava. Na tech lepsich plastich maj napsano handmade in Germany, ale nevim, jestli se tomu da verit, protoze dneska se dost kvuli kseftu lze.

          0 0
        • maajkee  

          +1

          Před cca 3 roky jsem koupil na kupkole X-king racesport, házely, jako bezduše nechtěly držet, protékalo tomu bokama mlíko a za chvíli se začaly trhat figury.

          Nedávno jsem bral X-king RS od ultrasportu (dovozce) sice o dost dražší cena než na KK, ale jako bezduše chytly hned, nikde nic neteče, neházej.

          Jinak s pláštěma Force nemám žádný problém, cross race používám dost na dětská kola nebo kola pro ženský, je lehoučká a jede. Řekl bych že pojede i líp než slavný race-king. Objem a šířka jak píše Scalar menší.

          0 0
    • DADMTB  

      Fungují jako bezduše, i když moc jsem patkám nevěřil. Opravdu není široký, neměřil jsem to ale přirovnávám k Renegade 29/1,95 , vlastně jsem to zkusil po ojetí Renegade Control na zadní:-) Příjde mi to podobné i figurama jen tedy na Force (Innova) jsou vyšší(patky má Reneg. lepší, ale cenově je jinde). (asi mne teď budou specialized příznivci teď kamenovat, ale ne na Renegade nedám dopustit, se k nim vrátim).

      Váha dokonce byla nižší než udává výrobce.

      A taky znám jednoho co na těchto pláštích vyhrál jeden maratonek (bylo sucho, jen jeden defekt, hřebík, zalepilo mlíko a knot od ferdusu…)

      0 0
    • McBlacky  

      ten samý akorát brandovaný innova mám doma. Nebál bych se toho s nápisem force…

      Jediný co tak se snadno zalepí bahnem

      0 0
    • Evilcleaner  

      šířka pláště je 47 mm, přes figury 50 mm. pokud ti toto stačí tak se jedná o lehoučký, dobře odvalující plášť, váha sedí, občas je ještě o kousek nižší – aby ne, když je to taková úžovka. kvůli té šířky a dezenu to do těžkého terenu moc není. jinak jsem s žádným neměl problém, chodí rovně, jsou docela odolné proti říznutí.

      0 0
    • antero  

      Pláště jsem koupil na zkoušku,jsou za dobrý peníz a poměrně lehké(575g) takže se dobře roztáčí,jsou opravdu tenčí než deklarovaný rozměr 2,1,odpovídá spíš 1,9.Neměl jsem s nimi žádný problém jdou dobře nasadit i sundat i jen rukou.Vzorek malinko hučí dobrý na sucho ,v blátě se zalepí a nečistí se takže to klouže.Po 1,2tis km vzadu již sjetý střed.Absolvoval sem na nich 115ku Drásala bez problémů.Vozím je na Superfly

      0 0
    • F1L  

      Ahoj, zkusím oživit, nemáte někdo zkušenost s plášti Force bobcat? Jsou užší, než deklarují? Méně objemné? Jasně, že nečekám super grip, ale dají se na suchu v lehčím terénu? Mají je třeba tady. Děkuji předem. https://www.cyklonemcik.cz/…lar-cerny--1

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.