Otázka na schopného bajkera a znalce Valašska:

3 nepřečtené
  • novakrev

    Chtěl bych se zeptal na terénní trasu z Klobůk ( části Trhoviska) do Brumova. Tamější radnice (obě) plánují nejakou terénní trasu zlikvidovat, zaasfaltovat. A tak bych se chtěl zeptat zda tam vede nejaká cesta-stezka používaná pro bajkování, nebo tam nic není a povede to nejak mimo? Kudy se případně jezdí? Je nekdo schopen sem hodit používanou trasu v mapě?

    Radnice pro tento účel a pod záminkou Evropského týdne mobility uspořádala cyklojízdu . Ta podle vyjádření organizátorů vyžadovala horské kolo , vedla neschůdným terénem, což je na cyklojízdu , která má propagovat běžnou denní dopravu na kole poněkud zvláštní. Na takových trasách se samozřejmě jezdit nebude a celá věc je jen důvod jak utratit peníze a dostat dotaci.

    0 0
    • Cedo  

      Tak co je tam neco nového? Také by mňa to zajímalo ale mám to celkem daleko.

      0 0
    • pižmoň  

      terenni trasa mezi těmito mesty v udoli není zadna,za mestem polnacky konci a je tam houst kterou neprojedes..cy­klostezka pravdepodobne povede udolim vedle potoka mezi hlavni cestou a zeleznicni trati…dle mého nazoru je to blbost za neskutecne prachy (ano chteji propojit Valassko a Povazi pomoci asfaltove stezky,ale do kdy??do roku 2050:-D?..pokud opravdu chteji udelat nebo pro zdravi obyvatelstva a přírody,tak se zpracuje projekt na lesni obousmerny trail,jako je Singl.pod Smrkem a pod a za stejne prachy vyroste nesrovnatelne lepsi a vetsi chodnik..ubocim kopce třeba za zeleznicni trati nebo ubocim Jelenovke (nic náročného,proste traverz,vlnky,aby to mělo flov),tot muj názor..Ano trail by byl jen pro cyklo,max pesi,ne pro inline,kocarky a pod..Pekne singly za potokem v Brumove,uz znicily davno,ted tam je asfaltovy koberec

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.