On-line odpovědi na téma: Československý seriál 24hod. závodů Dema

31 nepřečtených
  • Sliby-chyby

    Dnes po celé odpoledne a večer do 23 hodiny Vám rádi odpovíme na otázky, které se budou týkat nově vzniklého " Československého seriálu 24hod. závodů mtb"

    0 0
    • Sliby-chyby  

      Tak na úvod info: pořadatelé Jihlavy, Bystřičky a Žiliny se domluvili na sjednocení kategorií, které se zařadí do Československého seriálu 24 hod. závodů a závodníci, kteří se zúčastní všech 3 závodů budou moct získat na závěr slosováním hodnotné ceny. Každé umístění bude ve společných kategoriích bodováno a na konec vyhlášen vítěz.

      0 0
      • McBlacky  

        oceňuji snahu a přeji hodně štěstí.

        bude neoficiální mistrovství ČR, jako loni LBC a ve 2009 Bytřička? pokud ano, kde?

        0 0
        • Sliby-chyby  

          Pokud víme tak žádný jiný seriál v rebuplice nebude…a pokud někdo zorganizuje neof. mistr. republiky tak mi není známo že by to někdo zatím plánoval.

          0 0
          • Sliby-chyby  

            …jinak díky…budeme se snažit aby jste jako závodníci byli spokojení.

            0 0
          • McBlacky  

            takže ve vašem seriálu nebude jeden ze závodů vyhlášen jako mistrovství?

            ono to bylo vždy neoficiální i pokud to bylo součástí seriálu, a to hlavně proto, že to nebylo vypsáno svazem.

            0 0
        • light-bike  

          Tak on už nikdo ani neplánuje medaile, poháry, Mistrovství, … Já přestávám chápat jednu věc, proč se lidovým veselicím se zpěvy a koly říká závod :)

          0 0
          • McBlacky  

            je vidět, že konceptem to chce být podnik pro nadšence, ne pro závodníky. Čas ukáže, co je správně.

            0 0
            • karliner  

              Jak už tu někdo zmiňoval – na kompletní zaplnění stupňů vítězů je potřeba skoro 300 „závodníků“, tam bych byl na bedně i já a stejně tam nepojedu :-)

              0 0
              • mašlička  

                Myslím, že se vyhlašuje každý rok a to i na závodech kde není ani tolik závodníků….Takže s tím vyhlašováním bych to neviděl zase tak hrozně. Uvidíme. Kdo chce tak na závody jezdit bude, kdo nechce, tak bude psát proč nejezdí a jak je to na prd.

                0 0
                • karliner  

                  Co to plácáš??? :-)

                  0 0
                  • mašlička  

                    No kolik bylo kromě Liberce na každém závodě loni lidí…Někde jich ani 300 nebylo dohromady. Možná se pletu tak promiň. jsem začátečník a kolem 24 se pohybuji jen jako doprovod. :-)

                    0 0
                    • karliner  

                      Ale jo, já jen reagoval na McBlackyho, který se zamýšlel nad tím, jestli koncept je spíš pro nadšence nebo pro závodníky a vzhledem k tomu, kolik lidí potřebují jen na zaplnění stupňů vítězů je jasný příklon k akci pro nadšence a ve snaze o odlehčující vtípek na závěr napíšu, že ani to mne nenaláká a nepojedu (páč v tom termínu chci okukovat peloton Gira na Glockneru a Zoncolanu) a ty mne sprdneš na dvě doby :-)

                      0 0
                    • light-bike  

                      To ještě polovinu uber. Loni, budu psát celkem(sólo) v pořadí jak to šlo, Liberec až Vimperk: 417(102), 154(53), 157(41), 141(47), 131(27). Když se odečtou sólisti, čtyřky muži a mix, tak je jasné, že třeba kategorie žen nelze obsadit, protože na techtle mechtle je ideální jezdit mix štafety. Jihlava si zvolila ideální termín a nový ještě „neprofláklý“ charakter trati. Oni totiž Ti co zde mluví o seriálu, jej nakonec nepojedou a pojedou jen ten první závod, v tomto businessu je klíčové být první v termínovce.

                      0 0
                  • mašlička  

                    těch 108 je ještě za šestky

                    0 0
              • mašlička  

                Snad jsem to nespočítal špatně: Pokud budou kategorie solo muži do a nad 40 let, solo ženy do a nad 40 let, dvojky muži, ženy a mix a to vše do i nad 40 let, čtyřky muži, ženy a mix do a nad 40 let, tak to je 120 závodníků a pokud k tomu přičteme ještě 108, tak dohromady to dělá 228 závodníků:-)A rozhodně jsem nemyslel že tvrdíš, že je to na prd :-) ahoj ahoj

                0 0
                • karliner  

                  Podle mne jsi to spočítal špatně, jen vítězů všech kategorií dohromady bude 94:

                  • 24 hod. bude mít celkem 54 vítězů v 18ti kategoriích
                  • 12 hod. bude mít celkem 16 vítězů v 10ti kategoriích
                  • 6 hod. (včetně studentů) bude mít celkem 24 vítězů v 15tikategoriích.

                  A abych zaplnil stupně vítězů. vše jsem vynásobil 3 a vyšlo mi celkem 282 lidí .

                  0 0
                  • mašlička  

                    Máš pravdu. Já zapoměl na 12-hodinovku…atd. A rozhodně jsem Tě nechtěl sprdnout. Tak jsem to nemyslel… Tak jo uznávám :-) Zatím ahoj ahoj

                    0 0
            • mašlička  

              Myslím, že 24-hodinovka je spojení všeho. Pokud by tam jezdilo jen pár „závodníků“, tak by se to asi nedalo pořádat. Dle mých informací se letos pojede regulérní série a bude i celkové bodování z jednotl. závodů a to se bude započítávat do celkového pořadí. A budou i ceny a medaile nebo poháry pro stupně vítězů. Bysttřička a Žilina již pořádali a z Jihlavy nemám strach. Chce to průbnout.

              0 0
          • mašlička  

            Ahoj. Jelikož mám zájem jet letos některý ze závodů, tak jsem se ptal a vše bude jako třeba minulej rok v jiných závodech. Nebude to jak Ty říkáš veselice se zpěvy a koly s názvem závod. Na 24– hodinovky jezdí nejen ti co chtějí závodit, ale i pohodáři…Je to víkend plný cyklistiky a na pár 24-hodinovkách jsem byl již jako doprovod. Takže vím co říkám. Jen tolik moje reakce

            0 0
            • Sliby-chyby  

              Díky všem, kteří nám vyjadřují podporu. Mohu všechny ujistit, že série bude na vysoké profesionální úrovni. Mohou se jí tak zúčastnit jak hobíci tak i česká a slovenská špička. Za Jihlavu můžeme slíbit i velmi hodnotné ceny pro vítěze. Nejde však tak úplně o ty ceny, jak tu někdo nastínil ale o pěkně strávenej víkend. V Jihlavě už dnes víme, že třeba kulturní páteční program bude „výživnej“. Celou akci podporuje město a co je nejdůležitější pomáhá i finančně.

              Ahojky Ivo Renza

              0 0
              • mašlička  

                Já nevím jak ostatním, ale mě se to začíná líbit. Uvidíme v květnu. Tak zdar všem bajkerům

                0 0
              • Sliby-chyby  

                Ahojky…reaguji jen na ty kategorie: pochopitelně že když by jsme naplnili počty tak je potřeba na stupně vítězů přes 200 lídí. Ale zrovna tak je možné, že se všechny kategorie neobsadí… rozhodně nechceme kategorie slučovat.

                0 0
                • light-bike  

                  Jasně, za to, že je méně holek pořadatel nemůže. Štafety účast zvednou, ale třeba o šestkách si to již nemyslím, ty to již rozmělňují. Závodníci ze šestek by asi i jeli čtyřky, kdyby jim nic jiného nezbývalo. Zase na druhou stranu, klíčové je, aby na trati a v depu bylo živo, jak se toho dosáhne není tak důležité.

                  0 0
                • McBlacky  

                  co vím já, tak jeden rok v Berouně se slučovalo. Osobně si myslím, že pokud není v kategorii alespoň 5 soutěžících, nemá to z hlediska sportovního zápolení smysl.

                  0 0
                  • Rychlej turista  

                    Zrušil bych i věkové kategorie. Pokud je hezky a teplo, tak u těchto závodů kremační věk vyrovnávají zkušenosti a nějak zásadním problémem není.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.