• krysarr

    Jen pro zajimavost, pripadne varovani, at si nenabehnete jako ja. Pouzil jsem tak nejak znovuobnovene Aukro a zkusil prodat par veci. Mam tam z drivejska celkem dost komentaru a bral jsem to tak nejak jako zaruku nez zkouset bazos, atp. Jake bylo moje prekvapeni, kdyz jsem dostal vyuctovani. Dle noveho krasneho dokumentu „Provizní podmínky a sazebník poplatků“, ktery ma 62 stran a stejne asi jako kazdy, kdo se na Aukro zkusil vratit, jsem ho necetl, maji ted ale ti kuliferdove o dost vyssi ceny a provizi z prodaneho zbozi klidne i 7%. Tak jen jako upozorneni…

    0 0
    • Singlespeed  

      Prodávám na Aukru už nějaký ten pátek. Nějakého obnovení jsem si nevšiml, to už muselo být pěkně dávno. Na poplatky nebrblám, neboť vždy prodám za mnohem více než kdybych nedražil a dal to na bazar. Věc, která mi ležela na bazaru bez povšimnutí za 500 Kč jsem v pohodě od koruny vydražil za 1500 Kč, takže tu stovku jsem jim dal převelice rád.

      0 0
      • krysarr  

        Myslim, ze to bylo par mesicu zpet maximalne, probehla i celkem velka reklamni kampan s heslem „Aukro je zpet“, nebo tak nejak. Ja brblam na poplatky, ktere driv nebyly a ted jsou kdesi na cca 50. strance ze 62 stranek podminek. Proste je to zmena a dost zasadni. Prodam vec za 10k a Aukro si vezme skoro litr? To mi vadi uz z principu, i s ohledem na to, ze na to neni nikde upozorneni, jen pouzitim souhlasim s podminkami. Takova „tajna“ zmena je ale svinarna. Samozrejme si to muzou nastavit jak chteji, jasne, ale takhle to udelat je takovy, zvlastni

        Jinak nejdrazsi vec, co jsem ted prodal, jsem mohl na bazosi prodat i za vic, ale rikal jsem si, ze vyuziju nejaky jistoty aukra. Tak holt se za ni ted vic plati :-)

        0 0
        • Slavik  

          Poplatky tam byly i před 10 lety. Využiješ jistoty Aukra, můžeš napsat jaké? Že Ti max. pomůžou podat trestní oznámení?

          0 0
          • kamator  

            Já jsem v jednom případě naletěl nepoctivému prodejci a AUKRO mi platbu vrátilo, jednalo se o 4 990,– Kč.

            Takže poplatky beru jako oprávněné, jsou za nimi služby navíc.

            0 0
          • kamator  

            Já jsem v jednom případě naletěl nepoctivému prodejci a AUKRO mi platbu vrátilo, jednalo se o 4 990,– Kč.

            Takže poplatky beru jako oprávněné, jsou za nimi služby navíc.

            0 0
          • krysarr  

            Poplatky tam byly vzdycky, ale proti tomu ted byly minimalni.

            Jistotu treba v tom, ze kupujici vetsinou ten ucet ma taky s komentari. Takze kdyz mi prihodi na vec za 10.000 clovek, co si ucet zridil kvuli tomu, mam cas to resit. Ale kdyz mi prihodi nekdo, kdo ma 100 + komentaru, jsem v klidu. K tomu je tam jista ochrana a nektere profesionalni bazosaky to odradi.

            Dalsi vec je treba tohle:

            https://napoveda.aukro.cz/…aukro-platba

            0 0
        • Singlespeed  

          Já si žádné změny na Aukru za posledních snad 5 let nevšiml, abych tak pravdu řekl :-). Občas se změnil vlastník, ale jinak to bylo pořád to samé.

          0 0
        • kejda  

          Tak to tě ale trápí jen u věcí, které dražíš, ne? Pokud dáš „Kup teď“, nebo jak se to jmenuje, tak při vkládání inzerátu ti to spočítá poplatky, a vidíš hned, kolik tě to bude stát a můžeš o třeba to navýšit cenu…

          0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
    • Smazaný účet  

      Mě se libí služba bezpečná platba, dotyčnej koupí pošle peníze ty jdou aukru na učet, a až obdrží zboží tak odklikne že ok a aukro pošle peníze a když to neudělá tak je taky pošle ale za 5dnu a bere to jako že kupující je spokojen.

      0 0
    • pee.tr  

      Ahoj, je tu nějaký znalec obchodování na aukru? Dříve jsem tam byl dost aktivní, ale je to už tak 10 let a víc. Teď občas něco koupím, ale překvapila mě poslední aukce. V historii přihazování mám jako druhý v pořadí stejnou výši příhozu jako vítěz a navíc dříve přihozeno. Jak to někdo jiný může vyhrát za stejnou částku, jako jsem nabídl já? Díky.

      0 0
    • d69  

      šmejdi jsou všude

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.