Niner AIR 9 RDO kdo ho má nebo prodává - stř.čechy?

16 nepřečtených
  • mikkke

    Zdravím, tušíte někdo, jestli by se dalo někde ve stř. Čechách, příp. Praha, svézt na tomhle kole, velikost 19? Vybírám novej 29er HT a tohle kolo se mi velmi zamlouvá, dostal jsem se k užší trojce, Spešl S-works Stumpjumper Carbon, Cannondale Flash carbon 29er 1 a tenhle Niner, první dvě kola jsem už zkoušel a potřeboval bych ještě kolo číslo 3 ;-) Díky moc za radu ;-)

    p.s.: do Svitav k výhradnímu dovozci je to přece jen dost daleko a taky časově zdlouhavý..

    0 0
    • Breakpain  

      Ty kola, co tu máš jsou za šílený peníze – neříkej mi, že chceš kupovat na slepo. Obětuj nějaký ten den a objeď to osobně a vyzkoušej. Já kvůli mnohem levnějšímu kolu projel skoro 2 000 na naftě, abych ho otestoval. Udělej si prostě s tím spojený výlet no …

      Ale každý svého štěstí strůjcem :).

      0 0
    • mikkke  

      Díky za reakce pánové.Výběru náležitou péči věnují a proto teď na C'dalu jezdim a S-workse jsem měl min.týden.Ceny brutální,ale jen MOC,reálná cena je trošku jinde,popr.vezmu ram a postavim,když se nedostanu na rozumný peníze za cely kolo..Každopád­ně,jde mi o čas,vlak z Phy ok,ještě hodinu ale do Phy a pak zpet,autem,ok,ale stejně,celý prac.den v háji,ovšem kdyby se našla dobrá víla,která je blíž,nemusel bych si brát dovcu,který je málo a můžu ji použít až na ježdění na tom kole.

      0 0
      • alinceb  

        Pravděpodobnost, že najdeš v Praze člověka, který bude mít takhle výjimečné kolo ve tvojí velikosti a ještě bude ochotný ti ho půjčit, je tak nízká, že bych si radši vzal den dovču a vyrazil do Ultrasportu…:)

        0 0
    • Forester  

      nevím jak teď, ale ještě před rokem dvěma měl Ultrasport prodejnu (pobočku) v Praze, kde se dalo domluvit zapůjčení kola (dovezli ho ze Svitav).

      0 0
    • Al Stra  

      předpokládám, že ti dovozce ultrasport rád testovačku do prahy doveze, pokud ji má…

      mě takhle dovezli ripa k testu

      0 0
      • mikkke  

        Na můj dotaz mi z Ultrasportu řekl,kola jsou k dispozici ve Svitavach;-)Asi byla lepsi doba,ze Ti to hodili do Phy.

        0 0
    • hctr  

      Tady na foru ho ma desig : http://www.bike-forum.cz/…l-11735.html zkus kontaktovat jeho, ale nevim odkud je :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.