NÁHRADNÍ BOTKY DO BRZD ZERO GRAVITY/CIAMILLO

8 nepřečtených
  • coeboy

    Nemáte někdo zkušenost s kompatibilními botkami do silničních brzd Zero gravity. Mám různé druhy ráfků (hliník, karbon, Mavic Exalith) a raději bych měnil celé botky než pořád měnit špalky v origo botkách. Díky moc.

    0 0
    • kubad  

      Výměna špalku v jejich botkach standard Campa je jen nasunuti.

      V čem máš problém?

      Výměna a seřízení botek je mnohem víc práce a času .

      0 0
    • Smazaný účet  

      To je pravda no, botky se seřizují déle než trvá sundat kola a vyměnit špalky.. nebo vše prodej a kup jedny pořádné kola.. trochu nevidím smysl ve třech párech. Klidně mi prosím vysvětli jaké a proč. Docela mě to zajímá.

      0 0
      • coeboy  

        Mám tréninkové Ksyria Elite s hliníkovými ráfky na pláštích, pak božihodové galuskové karbonové 38 mm kola a teď jsem využil možnost výhodného nákupu Mavic R-Sys SLR na který jsou zase speciální špalky na Exalith povrch. Přišlo mi jednodušší přehodit celé botky než to pořád vysunovat a zasunovat do jedněch botek – jde to dost blbě a stejně je vždycky musím při výměně sundat (botky) z brzd a pak to zase štelovat… – je to tam tak napevno že bez demontáže to alespoň mně nejde. Ale náhradní origo botky jsou drahé a nějaké levnější varianty se nemůžu dopátrat.

        0 0
        • Vilém  

          Jsou v necem atypicke, nebo je mozno pouzit jakeholi silnicni botky? Pokud to neni atyp, tak vem neco od cinana a drahy to nebude.

          0 0
          • coeboy  

            Campa ani shimano tam nejdou… tak že atyp :-(

            0 0
            • Smazaný účet  

              Co tam může být za atyp? Maximálně tak ten šroubek. Koupíš holt k normálním botkám Shimano šroubky s menší hlavičkou a zkrátíš je. Jiný problém si nedovedu představit.

              0 0
        • Smazaný účet  

          Dobře.. jako kdyby jsi koupil jakékoliv botky shimano/sram, tak se nic nestane a budeš mít mnohem snazší sehnat špalky.. chápu že to vytlačování z campy botek je otravné:D ..

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.