MyWhoosh - apk pro trenažery zdarma

31 nepřečtených
  • bikemarty

    Ahoj Všem, měl bych prosbu o radu od lidí co drandí kolo na chytrém trenažéru s apkou MyWhoosh. Po aktualizaci aplikace se zlepšila trochu grafika přibyly tratě ale dostupné jsou jen Arabica a Alula. Ostatní nejdou rozkliknout. Nevíte jak to bude fungovat?

    0 0
    • milan.v  

      https://www.bike-forum.cz/…jina-moznost

      Ve vlákně už se tato aplikace řešila.

      0 0
    • Chlebovnik  

      Recommended Specs for Windows

      Processor: Intel i9 10th Gen, AMD Ryzen 9

      RAM: 64GB

      GPU: AMD RX6900 XT, Nvidia RTX 3090

      Storage: NVME M 2.0 SSD (Free space of 15gb at least)

      No, asi z toho nikdy nebude úplně masová záležitost. =)

      0 0
      • Stavel  

        To je zbytečně moc. Používám na notebooku s mobilním ryzenem a 32gb paměti. Běží to 30 fps. A ano. Na místo to je celkem náročné.

        0 0
    • Stavel  

      U každé části světa je napsáno, ve kterých dnech funguje. Asi chtějí koncentrovat více lidí, do určité oblasti.

      0 0
    • RUSH  

      Nevíte někdo, jak se správně uloží dokončená aktivita? Jednou se mi to nějak povedlo, ale na podruhé workout skončil, naskočil graf, ale k uložení nedošlo.

      0 0
      •  jarek1  

        Mywoosh.com / Login / Activity files, sledování jezdce se neukládají.

        0 0
        • RUSH  

          Jo, mám tam jednu aktivitu, ale jel jsem dvě. Tu druhou jsem asi neuložil, ale nevím ani jak. Tak bych chtěl vědět, co mám udělat, aby se mi akltivita příště zobrazila.

          0 0
        • Motyll  

          Lze propojit se Strava app?

          0 0
    • Fantomas111  

      Ahoj, při instalaci MyWhoosh na PC mě vyskočí tato hláška. nevíte prosím co to znamená?

      0 0
      • McBlacky  

        Ta apka je na bazi unreal engine. Primarne se to developovalo pro pocitacovy hry. Takze nejaka chyba enginu hry.

        0 0
      • andy97  

        Na to, že bude od letošního roků oficiální platformou pro MS. Tak to mají celé nevyladěné.

        1 0
      • lith  

        Já to na PC Win taky nerozchodil – něco s DirectX. Ale zkusím to na Androidu, stejně už i Zwift používám pouze na mobilu

        0 0
        • Fantomas111  

          Na mobilu, android, mě to funguje, i když je tam spousta chyb.

          Nevíte jak propojit mobil s monitorem? Zrcadlení má výpadky a zpoždění, přenos přes kabel usb-c do hdmi ten můj nepodporuje ( Xiaomi ).

          0 0
    • Kurt  

      Včera ohlásili novou verzi 3.5.2 takže komu to doteď nejeli, můžete zkusit znovu (prý proběhla optimalizace). ;)

      0 0
    • Charles2k  

      Tak jsem to včera zkusil na notebooku s Win 10.

      Postřehy – po stažení appky bylo nutné doinstalovat nějaké moduly do Win přes spuštění Setup Prerequisites. Pak teprve šla spustit vlastní aplikace, jenže stahuje dalších skoro 40GB dat (!), což na 100Mbit lince trvalo kolem půl hodiny. Tudíž dost opruz ve srovnání s ostatními.

      Notebook mám docela slušný – Ryzen 7 4700U, 16GB RAM, graf. karta je ale integrovaná. Navrhlo to spuštění grafiky jen v nízkých detailech, konkrétně Render scale medium, Post processing low a Texture quality také low. Nezkoušel jsem zatím nastavit vyšší, jelikož i tak se mi při cca 20 min. vyjížďce dvakrát na pár sekund kouslo. Při těhle detailech je grafika mizerná, odpovídající hrám tak před více než 25 lety.

      Ty vysoké HW požadavky nechápu, málokdo má přece výkonné stolní PC u trenažéru. Aplikaci mám v poslední verzi 3.5.2

      Během vyjížďky mi přijde, že je tam nějak moc jezdců, evidentně většina z nich budou nějací automatičtí boti. Proti třeba Rouvy zde nějak blbě funguje jízda v háku, to se mi reálně nikdy nezadařilo. Když jsem se chtěl za někým držet, tak okamžitě zpomalil, nebo mi naopak ujel jako střela.

      Propojit jde akorát s jejich cloudem, Stravou, Training Peaks. Pro import do Garmin connectu je nutné stáhnout .fit soubor.

      To propojení se stravou mi nefungovalo, sice to nahlásilo, že je propojeno (to se dělá přes jejich www, ne v aplikaci), ale po skončení jízdy nic. Tak koukám znovu na to propojení a nebylo aktivní. Proč nevím.

      Naimportovaná data přes .fit soubor Garmin connect nerozpoznává ve všem dobře. Jednak jako zařízení to uvádí (i ve stravě) Edge 1030 Plus, ale já používal Tacx Neo bike a FR255 na tep. V Garmin connectu nezobrazí průměrný tep a nevykreslí křivku výkonu, jen zobrazí ve statistikách číslo. Strava ale křivku výkonu vykreslí. Mají zřejmě nějak zmršený ten .fit soubor.

      Použitelné to asi nějak bude až doladí chyby, ale ty HW nároky jsou příliš vysoké. Peníze od arabáčů ale UCI evidentně nesmrdí…

      1 0
    • Fantomas111  

      Taky jsem nainstaloval verzi 3.5.2 na mobil android. Ještě jsem nejel, přes víkend vyzkouším.

      0 0
    • Fantomas111  

      Info 3.5.2

      0 0
    • Charles2k  

      Zkusil jsem to ještě párkrát. Už mi funguje to propojení se Stravou, nevím proč se poprvé (i když jsem nastavil) rozpojilo. Ta kvalita obrazu na notebooku s Win a integrovanou GPU je fakt otřesná. Když jsem zkusil Texture quality zvýšit na medium, tak to vždy krachlo a objevila se ta obrazovka s chybovými hláškami z Unreal engine, jak to tu již někdo dával. Akorát šlo zvýšit Post processing z low na medium, ale moc ten obraz tedy nevylepšilo.

      Úplně nepoužitelní jsou ti automatičtí boti, je jich tam sice klidně přes 200, ale ty časové údaje odstupu neodpovídají, jsem třeba 40 sec. za někým, pak během vteřiny je z toho jen 15 sec., pak minuta a půl, pak úplně zmizí atp.

      Moc mi nevyhovuje i to zobrazení následujícího převýšení, třeba Rouvy, ale i další zobrazují lépe. Také se mi stalo, že i když jedu trvalou kadencí cca 80, tak najednou na chvilku kleslo na 50 a po pár vteřinách zase na 80. Tohle se mi nikdy u Fulgaz/Tacx/Rouvy nestalo.

      Pak jsem zkoušel nějaký ten jejich Event. Možná dělám něco blbě, dal jsem join, spustím to, vidím ostatní zapojené jezdce, odpočítávání času, ale sebe ve statistikách nevidím, neukazovalo to po startu ani průměrnou rychlost a nezobrazoval se tep (ale snímač tepu byl řádně propojen). Zátěž ve W a aktuální rychlost to ale zobrazovalo dobře.

      Snad jediné za co bych pochválil, tak při spuštění se celkem rychle páruje s trenažérem a snímačem tepu (lépe než v ostatních aplikacích – tam trvá déle, nebo třeba musím odpojit/znovu­zapojit, restartovat BT atp.)

      Celkově je to za mne nedodělanej šmejd a je na tom ještě hodně práce k opravám. Fakt vůbec nechápu jak tenhle nedodělek mohla UCI zvolit pro MS v esports.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.