• Smazaný účet

    Ahoj,

    Chtel bych se zeptat zda by bylo pro nekoho zajimavy sledovat videa o tom jak se jezdi a co se jezdi v Kanade?

    Premyslim ze bych zacal natacet video o tom jak se tady jezdi, co se jezdi atd. Ale hlavne o tom jak sam sebe fotim pri bajkovani, jezdim vicemene jen pro fotky, ktery si delam sam! Pokud by vas zajimalo jak vypada vysledek tak se muzete podivat na muj instagram www.instagram.com/lukasontheedge/

    Chtel bych vedet jesli to ma cenu a jesli by to pro nekoho bylo zajimavy sledovat video jak hledam nejaky mista na foceni, jak opravuju stary mista co jsou uz nejezditelny ale po nejaky uprave zase jsou a muzu tam tedy udelat fotky. jak to fotim, proc odtud, proc takovyhle nastaveni apod. sem tam nejaky POV video z ruznych trailu, ale ja spis vic chodim nez bajkuju a hledam co kde vyfotit a jak nez abych jezdil dolu a nahoru.

    Takze by to byly takovy vlogy z myho dne kde bych dost mluvil o ruznych mistech, jak to pojedu co tam budu delat, jak to budu fotit, o mych myslenkach apod. krom toho tady ten sport vicemene zacal tak je tu dost starych uz i nejezditelnych veci, ktery ale stale v nejakym stavu stoji. tak i trosku pohled do historie co tady bylo atd.

    Videa budou ze zacatku cesky nebot mi moc kecani na kameru nejde tak zatim jen v rodnem jazyce, mozna casem bych ty samy videa delal i v anglictine ale asi by byly kratsi nez v cestine. ale to zalezi jak moc me to bude bavic a jak moc se to budee libit. nebot ja se vice sousredim na fotky to je pro me priorita a delat tkovyhle vide je dost casove a hlavne psychicky narocne nebo je to dalsi vec na co se soustredit atd. Jezdim sam a uz takhle je to nekdy dost narocny. ted by pribyla dalsi vec. tak by me zajimalo zda to ma cenu vubec zkouset.

    Mam par otazek:

    1. je video kolem hodiny moc dlouhy?
    • mam rozdelany video o jednom miste na kterym jsem ztravil vic casu nez jsem mel v planu, je tam dost pmluveni a ukazovani starcyh mist, dost uvazovani jak to udelat jak to jet atd. nebudu to zminovat konkretne nebot to je video co bych uploadnul v brzke dobe tak at bych pripadnym divakum neprozradil az moc. jde jen o to ze to tak nejak nejde moc sestrihat na kratsi video nebo to mlueni dost navazuje na sebe. je to teda moc dlouhy ? lepsi rozdelit na dva tri dily? je mi asi jasny ze mi to nereknete kdyz nevidite vysledek. pro nekoho to muze byt napinavy co se bude dit dal, pro jiny nudny.
    1. Je mi jasny ze ne kazdej se zajima o foceni. tak jesli to ma cenu o tom kecat nejak podrobnej, o nastaveni, proc to a to. nebo lepsi jen okravovej bez nejakych velkych detailu.
    2. vi nekdo jak udelat aby si ten ty videa nasli cilovku u ceskeho divaka ? s youtube nemam zadny zkusenosti, tak nevim jak to udelat aby si to naslo ceskeho divaka. preci jen tagy jako mtb moutainbiking se budou zobrazovat vsem vsude.

    Diky moc za odpovedi.

    Lukas

    0 2
    • nomecz  

      misto psani toho dlouhyho scsncu si mohl uz mit prvni video hotove..

      fotky mas krasne

      hodinove bikove video je nesmysl

      pokud bude mit video stejnou uroven jak fotky tak se urcite publikum najde ,

      kvalitni (cz) kanal z kanady neznam (morzna JIrka Med) angických jich je mraky

      0 0
    • Raf  

      už tu je trailhunter, jeho základna sledujících a aktivity kolem jsou tak rozsáhlé, že ho to nejspíš se skromným přístupem dokáže uživit…

      0 0
    • Morchella  

      Teď mě napadlo, že jak se dříve říkalo „nosit dříví do lesa“, tak by mohlo platit „nahrávat videa na Youtube“ :-)

      Platí to i pro videa o ježdění na kole a tak bych se být tebou zaměřil hlavně na to fotografování, které ti jde velmi dobře.

      Myslím, že by řada bikerů přivítala dobré rady ohledně techniky focení. Třeba ty tvoje fotky v protisvětle jsou parádní a nelze je jen tak vycvaknout. Naprosto nechápu, jak se ti to může dařit jen s dálkovým ovládáním na řídítkách, které nota bene musíš ovládat během skoku, nebo manuálu. To musí být spousta pokusů, ne?

      0 0
    • Polka  

      Já bych se na ty fotky rád podíval, ale píše mi to:

      „Je nám líto, ale tato stránka není dostupná. Odkaz, na který jste klikl(a), je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná. Vraťte se na Instagram.“

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jo tak to nevim, jeste predchvili to slo a to jsem ani nemuzel bejt prihlasenej na instagramu an pc a muj profil se zobrazil korektne. nevim co s tim je. po prihlaseni mi to samozrejme jde. tak asi jedine se podivat na mobilu @lukasontheedge

        nebo https://www.pinkbike.com/…asontheedge/ kde mam asi skoro vsechny foto z minuleho roku, jen teda jsem je upladoval par mesicu zpatky a zpetne jsem je ze predelaval (jako ze z editoval lip) a na pinkbike jsem to zatim ty nove verze nenahral, takze tam jsou k videni ty starsi. na instagramu jsou jen ty posledni verze. obcas se mi stava ze kdyz to nejak zedituju a podivam se na to jindy tak se mi to prstane libit a cele to predelam na lepsi verzi…

        novy rok 2022 jsem na pinkbike jeste nedaval a asi to tam nahraju zase az ke konci roku vsechno naraz, nebo uvidim. za sebou mam neco malo pres 90 odfocenejch dnu, takze celekm dost fotek. vse uz vetsinou finalni edit ale uplaoduju pomalu. nedavno jsem douplaodoval na isntgram 2021 rok takze se zpozdenim. nemam moc rad uplaodovat nejnovejsi foto nebot to treba jeste predelam nebo prefotim na verzi lepsi atd.

        0 0
      • AussigBiker  

        Mě to taky teď nejde, ale když to sem napsal, tak to šlo. Fotky byly pěkný.

        0 0
    • kuba_JP  

      Dlouho jsem neviděl takhle krásné fotky a to odpalování foťáku z řidítek je masakr.

      Na videa kolem focení se budu koukat rád!

      0 0
    • Smazaný účet  

      me moc nejde o to abych se tim zivil, ale pise aby bylo videt to co delam, ten vysledek a to hlavne foto. a co prace za tema fotkama je, ono to totiz neni tak, ze prijdu kouknu kolem postavim stativ nastavim fotak a behem 15min jsem hotovej a jdu dal. nekdy je to dost velka namaha.

      vicemene si to delam jen pro sebe, pro dobrej pocit ze neco dokazu udelat od A az do Z uplne sam. a dokud to neni podle mych predstav tak spokojen nejsem a delam to tak dlouho dokud to nebude tak jak bych to chtel mit.

      jo jak rikam jezdim jen pro fotky, dokud neni foto tak jak si predstavuju, tak z toho mista neodchazim. jo jo nekdy to par pokusu trva, hlavne kdyz fotim s bleskem. nekdy jsem na jednom miste nekolik hodin.

      chce to dost odhodlani velky soustredeni. jedna vec je fotit na sekvenci kdy to dalkovy ovladani jen zmacknu a drzim, druha vec je fotit s bleskem kdy ten prst musim mit volne a zmacknou jen kdzy potrebuju v tu spravnou chvili. takze jak je asi zrejme, o nejakym pevnym drzeni ridika rec nemuze byt a chce to jen trenik a vedet co a jak. casto ani nemam prst na predni brzde kdzy je potreba dropovat neco velkyho nebo nejaky skoky apod. radci drzim riditka co to jde mezi ukazovackem a palcem, prostrednicek macka tlacitko. nekdy je ale potreba brzdit nebot skok/drop je zkopce tak to si ty prsty prendavam sem a tam. jde jen o cvik, ale nerikam ze je to jednoduchy. uz to delam par let. takze ze riditka moc nedrzim mi zas tak nevadi.

      kazdopadne diky za pochvalu.

      0 0
      • Hansurul  

        Jezdim jen pro fotky už asi bude dost na hraně ne? Na to bude za chvíli diagnóza :-)

        0 0
    • rdx  

      Just do it :)

      1 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce