• Chacharius

    Zdravím,chci se zeptat na tohle kolo.MERIDA ONE-FORTY 7. 900 chci začít jezdit trail.jsem začátečník.jestli se za cca.40 000kc vyplatí nebo kdyby jste mi doporučili do této cenové relace nějaké endurko.Díky moc za radu.

    0 0
    • Khandy  

      asi jde o toto

      je to model z roku 2015… jestli bylo kupovane 2017 tak to byl vyprodej cca za 50–60k (jeto dohledatelne treba zde) 800km najezd? no pak se nekomu 3 roky valelo v garazi i to je mozne… verit muzes i nemusis kazdopadne osazeni je puvodni.

      Za 40 mi to neprijde jako dobrej kup ale pokud by ten najezd opravdu takovej byl tak to ani neni zadnej velkej pruser (ale jen s ohledem na mmt situaci kdy novy kola casto nejsou a i bazarovky jsou dost nad cenou) ale co mi prijde jako prusvih je ta sedlovka to nebude jen obycejny zavsdusneni spis to bude zraly na repas nebo na novou sedlovku. Z toho duvodu bych to ja osobne urcite nebral… imho ferova cena by byla o dost niz ale na ferovost se nikde moc nehraje…

      0 0
    • Chacharius  

      Díky moc za odpověď,tak nějaká rada do těch 40k z bazaru?

      0 0
      • Khandy  

        No bohuzel jen hodne pevny nervy a refreshovat inzerce jak magor…

        ja se snazim uz cca mesic vychytat bazarovku pro sebe full/140+ zdvihy v Mku se solidnima komp. a usetrit a ne ze by se obcas neco nenaslo… to jako naslo ale je to vzdy otazka hodin nebo i minut…

        zrovna minulej tejden sem vychytal dobrej bike co by mi sedl za ferovou cenu, volal jsem prodavajicimu 5minut po tom co inzerat vlozil, domluvily jsme se, ze si pro nej hned druhej den prijedu za jeho cenu no naces asi 2h po nasem hovoru mi napsal ze je to prodany, nekdo k nemu jeste ten den dojel a vyplaznul neco navic a ja utrel i kdyz sem byl ochotnej jit taky vejs… to proste zvedne naladu :D

        holt horsi dobu na koupi kola si jde jen tezko predstavit… ty bazarovy fullka jsou ted vylozene najezdovy zbozi (a nejen ty)… druha moznost je akceptovat tyhle nezajimavy(pre­drazeny) bazarovky jako treba ta Merida podobnejch je v tech inzercich hafo. Treti jit do fullka novyho ale ty jsou taky solidne probrany nebo vyprodany a hlavne teda uplne jina cenovka.

        0 0
        • Khandy  

          jen co si o tom postezuju tak sem ten bike znovu objevil… bylo to presne tohle dnes pridano

          shodou okolnosti presne u toho kseftare co prodava i tu meridu… btw ta puvodni cena od toho 1. majitele byla 21k co nato rict… :/

          0 0
        • deeneo  

          Hele, já jsem na tom stejně. Co bylo celkem zajímavý tak bylo hned pryč a to co se drží je buď divně osazený nebo střep. No a nakonec jsem objednal novinku z decathlonu a každej mi může nadávat jak jsem měl koupit canyona nebo gianta… jako já bych rád, ne že ne. Ale cenovka je jinde a taky prostě nejsou.. a už tohle jde o hodně nahoru než jsem chtěl kupovat.. Měl jsem limit 40..

          Pár jich dnes naskladnili v Lku – https://www.decathlon.cz/…8574830.html

          geo nevypadá zle, rozhodně líp než slabší starší model, který recenzoval traihunter. Uvidíme jak mi sedne…

          odpružení fajn, brzdy guide (uvidíme jak budou spolehlivé), řazení fajn, kazeta sice není stejné řady jako přehazka, ale co už.. aspoň, že má pěkný rozsah.

          koukal jsem na meridu, marin, konu, gianta, qayrona, kross, kellys i CTM.. buď to mělo debilní tlumení, řazení, cenu a nebo všechno dohromady.

          0 0
          • deeneo  

            jo a ted jsem koukal, že ve francii už prodávají i novou AM100 na stejném rámu jako ta AM500. Jen trochu horší osazení a cena bude počítám tak 39 tis.

            https://www.decathlon.fr/…_/R-p-309661?…

            0 0
            • Khandy  

              skoda jen, ze nedelaji ram i pro 27,5 jinak oba modely mi neprijdou vubec zly. Jeste nejakou dobu vydrzim lustrovat inzeraty driv nebo pozdeji se zadarit musi.

              0 0
    • Chacharius  

      Já to mám stejně , akorát potřebuju vel.L a těch je ještě míň mi přijde dal bych možná i 50 ale už by mi fakt musel někdo poradit že je to pecka kup

      0 0
      • Khandy  

        mrkni na tohle Lko

        to mi prijde jako solidni bazarovka jestli teda neva ze uz je to endurko 160/160

        0 0
    • Chacharius  

      Vypadá to dobře,ale ještě s tím asi počkám teď je asi fakt blbá doba na koupi, každopádně díky moc za rady a přeji hodně štěstí při koupi.

      0 0
    • Chacharius  

      Tak už je v hajzlu,aby se neobjevil u pána s Kroměříže

      0 0
    • Chacharius  

      Taky jsem se na něho díval, ale chtěl jsem taky 27.5.Nenašel jsem zatím na něj žádný test tak nevím jestli bych ho koupil jen tak ale vypadá to dobře.Já to asi moc hrotím. Začínám, ale vymýšlím až moc prostě chci za málo hodně muziky .Mám radši když už to někdo odzkouší. No každopádně ať slouží .

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce