• Wilder

    Ahoj, vybírám nové kolo. Bohužel jsem zjistil, že jsou teď už doprodeje kol. Jediné co je teď pomerně k dostání i na ukázkách na prodejnách je merida. Má tady někdo zkušenost s meridou modelová řada ninety six? http://www.mojekolo.cz/…ix-9-6000-3/

    K popisku píšou nekompromisní závodní kolo. Tak si říkam, jestli to není pro zapáleného amatéra trochu mimo. Že pohodlí jde na tomto kole úplně stranou, přece jen pokaždé když vyjedu, tak nezávodím.

    Ještě krom meridy se mi zalíbil dle recenzí Giant. http://www.mojekolo.cz/…anthem-29-2/. Jen ta cena se již blíží meridě, která je už v karbonu a giant je hliník.

    Díky za rady, případně tipy.

    0 0
    • novas752  

      Doprodeje jsou mozna v srpnu, v dubnu urcite ne.

      Na to co pisou v popisu se vykasli, najdi si nejake recenze. Jestli ti to bude sedet tezko rict. Vsechny zavodni xc fully jsou konstruovane s durazem na efektivitu slapani, ne na bezvadne zehleni, takze maji takovy tvrdsi utlumenejsi projev nez fully s vyssim zdvihem. Je to pohodlnejsi nez hardtaily ale mene pohodlne nez lehke trailbiky. Ale zase to jede trosku lip.

      0 0
    • Výběr z produktů

      Přejít do shopu (Kola)
    • palo7  

      Co chceš jezdit? Občas i závod a svižné vyjížďky? Pokud ano, tak vybíraš dobře. Tu Meridu bych vzal klidně na hlíně, je o 13.000 levnější. Myslím že to stejně není celo karbon

      Pokud vybíráš jen z toho co je fyzicky na prodejně, tak si to projed a uvidíš

      0 0
    • Wilder  

      Přesně tak, svižnější vyjížďky budou převládat, lesní cesty, pěšiny, občas na přejezd asfalt. Když bude chuť tak závodní vyjížďka nebo jen taková pohodová. Pokud máte i jiný tip na kolo, tak budu za něj rád.

      Koukal jsem na tu meridu v hliníku, a pokud u těchto kol není tak přidaná hodnota v karbonu, tak rád ušetřím.

      0 0
    • rs.bike.samuel  

      Mám Meridu akorát 2017 super kolo, ano karbonový je jen přední trojúhelník zadní stavba je hliník. Být tebou vezmu tu Meridu.

      0 0
    • notobi  

      dle fota je to celokarbon hliníky měly bílý rámy jako mam já jen ten zdvih ti časem nebude stačit stejně jako mě radši bych bral něco se 120mm zdvihem než se 100/96 když občas vletíš do lesa budeš za to rád

      0 0
      • palo7  

        Děláš si prdel? 140 a nebo dokonce 160mm zdvih na svižné projížďky ve stylu XC a po cyklostezkách a navíc s 1×11

        0 0
      • Wilder  

        Nemyslím, že bych potřeboval 140 nebo 160 vidlici, to jsou spíš sjezdová kola, já hledám, rychlé pohodlné kolo na výkon.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.