Merida Matts TFS 900-V x Pells Razer Pro D

4 nepřečtené
  • and

    Ahoj, už několik dní procházím zdejší fóra a vybírám nové kolo. Po letech se vracím k ježdění a můj stařičký trek už nevyhovuje. Původně jsem chtěla nějaké obyč kolo, neb neodhadnu kolik toho v budoucnu najezdím, ale to mi bylo rozmluveno. Takže cenová relace je cca 15 tis. (vím není to moc), plánuju jezdit asfalt a terén tak 50/50. Výška 173 cm, váha 72 kg.

    Po přečtení zdejších diskuzí se mi zúžil výběr na dvě kola

    Merida Matts TFS 900 V

    http://www.merida-bike.cz/…s-900-v-2011

    Pells Razer Pro D

    http://pcshop.pells.cz/…_d29010.html

    Které by jste vybrali a proč?

    Dík moc.

    0 0
    • kafcha  

      nazory na tu meridu by me taky zajimaly,

      hlavne jakou vybrat velikost na 175cm, co je zac ta vidlice a jak si stoji sram v 10spd .]

      0 0
    • Azmir  

      Z těhdle dvou určitě ta merida, ovšem až takový zázrak to není, pece jenom dneska už bych vyžadoval kotoučovky, je to velká pomoc, obvzlášť pro ženu, která pak nemusí vyvíjet takovou sílu při brždění, ovšem taky záleží co jezdíš, jinak vidlice bude mít na tebe i kafchnu pravděpodobně tvrdou pružinu, ale nemusí tomu být nutně tak, jinak ostatní osazení je v pohodě až na pláště, které jsou opravdu pomalé a určitě bych je vyměnil, je to markantní rozdíl.

      0 0
      • and  

        Dík, nakonec jsem kolo kupovala minulý týden a na doporučení (i kvůli brzdám) jsem nakonec šáhla po tom pellsovi. Zatím jsem byla jen dvakrát po cca 40 km (teď čekám až přestanou bolet modřiny, jet poprvé s nášlapy do lesních výjezdů asi nebyl moc dobrý nápad). Jsem zatím moc spokojená, i když v mém, případě bude oproti téměř 20 let starému veteránu každé nové kolo lepší.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.