Měřič tepové frekvence Sigma Pc15

30 nepřečtených
  • Tomys

    Chtěl bych si pořídit měřič tepové frekvence. Dnes jsem se díval v obchodě na Sigmu Pc15 za 1390 Kč. Máte někdo zkušenosti s tímto měřičem? Potřebuji alespoň tři nastavitelné tepové režimy a to tento model má. Navíc mě prodavač říkal, že se dost prodává a že je s ním každý spokojený. Díky za odpověďi…

    0 0
    • Martin11  

      Jojo, mám ho a spokojenost. Akorát jsem ho kupoval v kamenném obchodě za 1150Kč. Ale třeba v Apollo Sportu jsem ho viděl za 1990Kč. To je docela síla…

      0 0
    • kenapets  

      tady http://www.axitbikes.eu/index.php?… ho máš mnohem levněji. Já osobně s ním měl problém, že nefungoval v chladném počasí. Nevím proč, asi mu byla zima:-). Ale nejspíš to byl jen vadnej kus. Neslyšel jsem, že by si na to někdo jiný stěžoval.  

      0 0
      • Tomys  

        Díky za odkaz, ta cena je v porovnání s tím, který mi byl dnes nabízen v kamenném obchodě velmi dobrá. Poštovné bude tak 100 Kč, takže ušetřím skoro 400 Kč, což je dost dobré. Kolik má prosímtě zón? 3?

        0 0
        • kenapets  

          myslí že 4, pokud počítáš i „podzónu“ od nuly do 1. zóny

          0 0
    • Ricci  

      Mam PC15, je to fajn masinka,uplne postacuje

       

      Tu ju mas za slusnu cenu

      http://www.koloshop.cz/…ma-pc-15-ii/

      0 0
    • Levhart  

      Mám ho a jsem spokojený. Jen mi přijde, že nemá moc velký dosah – jak dám ruce z řidítek, tak ztratí signál a začne pípat, což je trošku otrava, ale jinak to nevadí.

      Jinak mi fungoval i zimě na lyžích, v létě mi ho nějaký dobrák z kola ukradnul. Nakonec jsem si ho koupil zase.

      0 0
      • Blade  

        Naopak. Dosah má dostatečný.. dostatečný na to, aby snímal signál i z pásu vedle jedoucího cyklisty a tyto hodnoty sčítal :)

        0 0
        • XC-biker1  

          Jo jo, přesně tak…jednou jsme jeli s kamošem vedle sebe, oba dva PC15, a najendou mi tepak začal pipat jak jeblý, se podivam a tak nějakych 270 :D

          0 0
          • Blade  

            Tak tak:) Kamarádovi přičítá hodnoty z mého pásu. Já mám naštěstí PC 1600 a s ním jsem v klidu :o)

            0 0
    • mr.antik  

      Mám ho a spokojenost, hlavně na běhání a na běžky.

      0 0
    • kubiik  

      ma ho pritelkyne, na ni funguje sporadicky, chvili meri chvili ne, ale kdyz jsem ho zkousel ja (mam precijen sirsi hrudnik) tak behal uplne v pohode :-)

       
      0 0
    • juice  

      nevím čím to je, asi jsem měl smůlu, ale produkt od sigmy si již nechci.

      3× reklamovaný bezdrátový tachometr. nepamatuju si model, ale ve své době (cca 6let zpět) stál kolem 1500. vždy došlo k nějakému zkratu při deštivém počasí. to jsem vyřešil koupí nejlevnějšího drátového modelu od cateye a dodnes spokojenost.

      poté 1× reklamovaný pc 15. poslední kus už „funguje“, ale jen pokud si dám jednu vrstvu např. dres. kombinace dres+funkční prádlo = nefunguje. koupil a měnil jsem baterie a nic. asi by se to dalo reklamovat, ale nemám už na to nervy dokazovat nefunkčnost. tak jsem ho dal na rotoped (kontrola rotopedu). tam funguje, protože šlapu jen s funkčním prádlem.

      tak jsem koupil  nejlevnější polar fs1 a vše už 2 roky bez problémů funguje.

      to jsu mé zkušenosti.

        
      0 0
      • Tomys  

        No jak píšeš, já mám na svém starším(druhém) biku bezdrátový computer Sigma BC 1600 L a věčně nějaké problémy,jendou ukazuje,podruhý ne…Na nedávno pořízeného nového bika jsem si pořídil Cateye a vše naprosto v pořádku…Já se té Sigmy také tak trochu bojím po předchozích zkušenostech. Kde si pořizoval ten polar?Kolik Tě vyšel? Má alespoň tři tréninkové zóny?A určitě funguje i přes kombinaci funkční prádlo dres, že?..Díkes za odpověďi…

        0 0
        • mr.antik  

          Nosí asi drátěné tílko, mě to normálně snímá přes všechny vrstvy v zimě, i když jsou hadry mokrý. Ale fakt je, že na nějaký vážnější použítí (x-krát týdně) bych vzal něco dražšího – třeba nejlevnější polary

          0 0
    • petryk  

      Osobně bych raději koupil novější model z řady Onyx – Classic, kterej má kódovanej přenos, slušně vypadá a funguje dle mých zkušeností velmi dobře. Mají to třeba tady

      0 0
      • petryk  

        Jo, nevšiml jsem si požadavku na tři režimy, tenhle má pouze jeden, tak sorry:)

        0 0
    • marapara  

      Vozil jsem ho asi 3,5 roku. Na prvním mi po cca roce a půl praskl plast u hodinek ve spojení s páskem na ruku. Nebyl jsem jediný na BF, komu se to stalo. Přitom jsem jej vůbec nijak moc nedotahoval na držák na na řídítkách, ani jsem se k němu nechoval hrubě, tak nevím proč. Ale prostě praskl. Po první neůspěšné reklamaci jsem reklamoval po druhé u oficiálního dovozce a dostal jsem nový. Ten fungoval cca 2 roky dobře a pak mi praskl nějaký plast v hrudním pásu, zatékal mi do něj pot a tím se časem odrovnal.

      Usoudil jsem, že než vrážet do 2 roky starého pulsmetru 700 za nový pás, tak raděj koupím nový pulsmetr. Nakonec jsem vzal Sigmu Onyx Fit za 1130 a jsem spokojen. Má 3 pásma, v podstatě podobné funkce jako PC15, navíc má pamět, kde si pamatuje několika týdenní – 12ti měsíční tréninky, buď po týdnech nebo měsících, což je docela fajn. Člověk má přehled kolik hodin stráví na bajku za týden nebo měsíc :). Ale hlavně má kódovaný přenos oproti PC15. PC15 mi např. rušila GPS, blikačka, Fenix v podstatě cokoliv vedle něj. Teďkom mám od rušení pokoj :). Akorát jsem zjistil, že mi hrudní pás ruší v určitém úhlu analogový cyklokomp VDO MC 1.0 bezdrát. Ale když sedím na bajku, tak ho neruší, takže v poho.

      Být tebou, pár stovek připlatím za ten Onyx Fit, než kupovat analog. To bys fakt na řídítkách nemohl mít blikačku nebo něco takového, aniž by ti to nerušilo.

      0 0
    • marapara  

      Vozil jsem ho asi 3,5 roku. Na prvním mi po cca roce a půl praskl plast u hodinek ve spojení s páskem na ruku. Nebyl jsem jediný na BF, komu se to stalo. Přitom jsem jej vůbec nijak moc nedotahoval na držák na na řídítkách, ani jsem se k němu nechoval hrubě, tak nevím proč. Ale prostě praskl. Po první neůspěšné reklamaci jsem reklamoval po druhé u oficiálního dovozce a dostal jsem nový. Ten fungoval cca 2 roky dobře a pak mi praskl nějaký plast v hrudním pásu, zatékal mi do něj pot a tím se časem odrovnal.

      Usoudil jsem, že než vrážet do 2 roky starého pulsmetru 700 za nový pás, tak raděj koupím nový pulsmetr. Nakonec jsem vzal Sigmu Onyx Fit za 1130 a jsem spokojen. Má

      0 0
    • Papuča  

      Trochu ozivim tuto temu. Tiez mi dnes dosiel tento sportteester a mam teda otazocku – ako drzi na riaditkach – ci nema tendenciu sa nejak zosuchnut alebo padat?

      0 0
      • Ricci  

        drzi perfektne

        0 0
      • mr.antik  

        uplně v pohodě, lepší než na ruce (na moji ruku je to dost velký dělo)

        0 0
      • Frankie  

        Na OS riditkach drzi bez problemu… F

        0 0
      • Papuča  

        No inac teraz neviem. Este som ho nemal na treningu, ale ked so si meral v klude tep tak to lietalo od 70 po 75, potom skocil na 69, potom zase na 73 atd… Je to normalne?

        0 0
        • Ricci  

          No to sa skor spytaj tvojho srdca :-)

          0 0
          • Papuča  

            No hej ale ked si to zmeriam manualne tak si nameram normalne napr. 70 tepov. No nic dnes ak nebude prsat tak pojdem vyskusat von.

            0 0
    • pajan  

      Zdarec, vybírám první tepák a rozhoduji se mezi:

       

      Sigma Onyx Easy

      a

      Sigma Allround PC 15

      Měl bych to na bajkový závody, švihy, tréninky abych taky neskončil s nějakym srdečnim kolapsem někde na Bulovce :D Občas i doplňkově běhám, tak bych to použil i na to, pže to dejchánim a tepama nezvládám, tudíž by to pro mě byl velkej pomocník :-)

      1200,– Kč je pro mě horní mez, proto vybírám mezi těmito dvěma… na PC 15 mě štve, že nemá kódovanej přenos… Jinak se mi líbí (funkčně/desig­nově) oba…

      Jinak jsem slyšel na oba dcl chválu…

       

      Díky všem za rady, kdybych napsal něco blbě (hrubky, špatný vysvětlení), tak to omluvte… Holt na rejpaly člověk narazí všude a já stě dokonalej nejsem a ani nebudu ;-)

      0 0
      • Dalas  

        mám ten onyx easy a zcela bez problémů jak jsem psal kdysi. I ten držák na kolo má o hodně lepší-stabilnější..navíc digi přenos je přesnější a čistější

        0 0
      • rasto  

        hlasuji pro novejsi model, onyx (ja vlastnim onyx fit a jsem 100% spokojen. pred tim taky sigmu, pc 14, ta „pouze“ moralne zastarala :-)

        0 0
      • orca.1  

        Mám krátce Onyx Easy. Na to moje ježdění stačí, PC15 má více funkcí, nemá ale paměti a digi přenos. Na moje úzké zápěstí je hodně široký, jako hodinky to nenosím, ale na kole je to jedno. Přenos signálu do vzdálenosti max 1m, ale  praxi to dostačuje.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.