• Black knives

    Koupil jsem tuto vidli,je parádní,ale.Má zdvih 160mm,a můj RB monster AM potřebuje 140mm.Potřebuji snížit zdvih na 140mm.Páni mechanici,poraď­te,čekám na tip,sám jsem rozebral už mnoho vidlic,jen nevím,co s tím uzamykáním ETA.V itálii to ve zdvihu 140mm vyrábějí,ale Bartoníček to nevozí.Zavolal jsem tam,ale jejich servisman má dovolenou,a bavil se se mnou asi někdo…kdo..(ne­poradil)

    0 0
    • goofy  

      Vypodlozkovat negativky

      0 0
      • goofy  

        Nebo radeji dat delsi, mohla by se pak zvednout i citlivost…

        0 0
        • Black knives  

          Díky,vidím to stejně.Vysoustružím si podložku,aby šla ztuha na pružinu.Jinak bych musel shánět přímo pružinu „M“,protože dnes jsem vidli rozebral,a kromě obvyklých špon jsem zkoukl i to uchycení negativní pružiny,a drží na osoustrušeném průměru"na akorát"

          0 0
          • goofy  

            Hlevne je se potreba podivat, jak je reseny tlumic. Jelikoz tech do tech novych Marusek nevidim, tak nevim jestli to je to same, nebo tam jsou nejake novoty, at si treba nepriskrtis tlumic…

            0 0
            • Black knives  

              Já to nakonec vyřešil tak,že jsem negativní pružinu nadstavil kroužkem 15mm vysokým,s osa­zením,která zaklapne do konce pružiny.Podél jsem vyfrézoval podélné drážky,abych neomezil průchod oleje.Jsem nástrojář,vyrobím ledacos.Stačí kouknout na moje webové stránky.Ale díky za tip.Došlo jistě k tomu,že díky nezkrácené pružině v noze s ETA došlo jakoby k předpružení v ponoru.Ale díky hodnotě SAG,tedy zanoření to není až tak tragické.Mírně to při jízdě po rovině cvaká.Zkrátit ETA pružinu jsem si netroufl.

              0 0
              • Rolei  

                Mrknul jsem se na ty stránky…pěkná práce.

                0 0
              • goofy  

                No ETA pruzinu by taky teoreticky nemusel byt problem zkratit. uz jsem tady o podobnych pokusech slysel. Jinak jak si to popsal, tak to vypada funkcne, takze pekna prace ;o)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.