• Smazaný účet

    Kam se dá vyjet na horským kole hodně zhruba na Litoměřicku? Z Kokořínska mám zkušenost, že většina cyklotras vede po silnici, a klasický turistický jsou nejmíň v polovině případů nesjízdný, protože nakonec vždycky skončí na nějaký stezce pro kamzíky, a nést celopéro 500m nějakou fakyn roklí fakt není něco, po čem toužím.

    Litoměřice je taková přijatelná lokalita, kam se dá v pohodě dostat vlakem, tak aktuálně koukám na mapy tímhle směrem. Mělnicko je v tomhle směru mrtvý.

    2 2
    • Smazaný účet  

      Hm, asi tam nikdo nejezdí.

      0 0
    • bluerider  

      Hezké trasy jsou kolem Dlouhého vrchu u Staňkovic a dál na Čeřeniště. Dobrá je taky trasa kolem Sedla po červené mezi Jelečí a Srdcovem a též mezi Úštěkem a Helfenburkem. Polními cestami (většinou) se lze potom dostat na vlak do Štětí. Jel jsem to loni z Ústí. I když toho byl dost i po asfaltu, užil jsem si to. Full je na to trochu overkill, ale místy příjde vhod.

      Fotky trasy z Ústi do Štětí a mapa ZDE

      0 0
    • pete_ax  

      Na sever od Litomeric az k Malemu Breznu toho jde namotat mraky, stejne tak nalevo od Lovosic ke Kostomlatum pod Milesovkou. Prakticky vsechny turisticke trasy jsou sjizdne, pokud zrovna nespadl nejaky strom, pripadne se nejedna o posledni metry k nejakemu vrcholu ci zricenine (treba Kostalov, Milesovka – dolu to jetelne obvykle je). Vylozene spatna je cervena v useku Probostov-Homole u Panny. Pokud zvazujes jet na fullu (predpokladam ten Propain co mas v profilu), uff, tech variant je fakt hodne :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.