• jiriga

    vcera jsem mel mensi karambol, svoji vlatsnbi blbosti. najel jsem pricne na delsi koren v lese z kopce a letel pres riditka. v letu jsem mel nejvetsi strach, abych si nezlomil klicni kst, ale dobry:-) preci jen pud a byla mekcci. Dopadl jsem na prave rameno a pak se bouchl do hlavy pri dokonceni padu. Zadna prasklina na helme, rameno boli, ale dobry. Mzityky jsem nemel, hlave se netocila, spatne mi take nebylo a neni. Jen si pripadam tak trochu „oblbly“. Spal jsem v klidu, jen to rameno me bolelo:-) Predpokladam, ze to nic nei, na lehky otres by mi melo byt asi hure. Zitra chci jet Nove Mesto. ma nekdo podobne zkusenosti, ale myslim, ze spis normalni pad a vse by melo byt v cajku na zavod zitra.

    0 0
    • Bubaa  

      Pokud jsi chtěl jet to Nové Město i před tím pádem,tak by to mohlo být v pohodě 

      0 0
      • jiriga  

        jojo, zadny priznaky nemam, jen jsme proste takovej nejakej pobitej, tak si rikam dobry:p)

        0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      A co chceš slyšet? To, že není prasklá přilba v podstatě nic neznamená, mozek přesto mohl (ale nemusel) utrpět trauma. Jestli jsi trochu dobitý, tak by se dala malátnost přičíst na vrub tomu. Přes subjektivně dobré pocity proveď před jízdou na sobě všechny testy smyslového vnímání a rovnováhy, na které si vzpomeneš, pak ještě zkus někde v bezpečí v civilizaci trochu prohnat tepy – kdybys omdlel, aby Tě měl kdo posbírat.

      [Minule, když jsem takto lehce upadl, také se mi v podstatě nic nestalo, jen při dokončení pádu jsem opravdu nepatrně odřel a pomačkal povrch přilby na spánku (ale přilba nepraskla) a já bych přísahal, že jsem úplně okamžitě vstal a plynule jel dál, nicméně podle Garminu jsem se sbíral ze země přes 40s. Zbytek dne na kole OK, žádné naraženiny, žádná omezení.]

      0 0
      • jiriga  

        jo, mas pravdu, tyhle veci jsem vyzkousel vlastne hned. Pak uz jsem dojizdel i celkem v klidu, pro jistotu, ale nemohu rici, ze bych se citil vylozene nejak spatne. Vecer jsem provedl par cviku na test rovnovahy a taky vse ok. Dneska dam hodku kompenzace po silnici a uvidime.

        je fakt, ze tyhle pady mohou byt obcas zradne.

        Slyset by clovek chtel nejake uklidneni, cehoz se mi dostalo, ale je dobre slyset podobne zkusenosto od nekoho jineho …haha. dik

        0 0
        • Sunshine 29  

          Měl jsem během sportovní kariéry otřesů mozku spoustu a buď v klidu. U těch větších už jsem míval halucinace, zvláštní světelný a zvukový vnímání, špatná koordinace, „záseky“, zapomínáš (ptáš se na něco x-krát) atd.

          I kdyby to otřes mozku byl, tak se s tím nic nedělá.

          Nesmíš to tolik řešit :)

          0 0
          • jiriga  

            ja vim, cim jsme starsi, tim jsme vetsi hypochondr:-)))) taky jsem mel jednou otres mozku, z fotbalu. brankar me pri centru trefil do hlavy, neb jsem u balonu byl drive nez on…par dni na pozorovani. ale tam to bylo jasne. do dneska se pamatuji, jak jsem sedel uz na stridacce a vubec netusil s kym hrajeme a kolik to je. Co se stalo predtim, jsem netusil… Bylo mi spatne a nasledoval odvoz do nemocnice.

            0 0
    • nooski  

      Podle písemného projevu bych se pro jistotu nechal prohlédnout.

      0 0
      • jiriga  

        samozrejme, na to se chystam v nejblizsi dobe:-)

        0 0
      • Martin  

        sakra, přečetl jsem si téma a přesně takto chtěl reagovat, jenže už byl někdo rychlejší…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.