Ledvinka EVOC HIP PACK 3L (bez hydro vaku)

12 nepřečtených
  • jk81

    Ahoj, zvažuju koupi ledvinky od EVOC. Mám vybrané tyto. Máte prosím někdo s nimi zkušenost? Zda dobře sedí (při přejezdu výmolů/skoků se „neklepou“), nejsou příliš robustní, snesou nějaký ten hit od bláta a vody, apod.

    Zajímalo by mě, která z nich lépe drží, ta černá s plastovým klipem nebo ta šedá/chilli s pásem na suchý zip + klipem. Černá je samozřejmě levnější, ale mám obavy, aby se mi pás nezařezával do břicha, a nebo ledvinka za mnou nelítala a dobře seděla.

    Předem díky moc za vaše reakce/poznatky.

    Trailům zdar ;-)

    JK

    0 0
    • Tuplak  

      Ahoj, mám tu červenou s tím pásem na suchý zip a je super. Před tím jsem měl Camelbak a ta měla jen plastový klip a když byla více naložena, tak se mi zařezávala do břicha.

      Víceméně v létě jezdím jen s ledvinkou a batoh už vůbec nevozím. Jak si jednou zvykneš na volné záda, tak si na batoh ani nevzpomeneš.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mam tu se suchacem. Je to fajn, vejde se tam dost veci a ani nevim ze neco vezu. Jinou jsem nezkousel.

      Zazil jsem s tim tezkej pad a dost pomohla ve spojeni s paterakem. Nejvic jsem byl dobitej na boku kam uz nedosahl ani paterak ani vyztuha ledvinky

      0 0
    • MI.KU  

      Rozhodně sedí líp ta HIP PACK PRO v tvém případě ta červená. Ten sucháč je fajn a hlavně přes něj je klasický popruh s přezkou.

      https://www.evocsports.com/…-3/102503120

      Zkoušel jsem jí a je fajn, jen na mne moc malej objem ale na kratší vyjížďky bych si ji uměl představit.

      Teď jsem pořídil konečně pořádnej batoh po Fr Lite Race 10 a Stage 12 jsem šťastný majitel Explorer Pro 30.

      Ale polovička má Stage 6 bude ho teprve testovat a pokud jí bude vadit bude nahrazen právě ledvinkou Hip Pack Pro 3.

      0 0
    • jk81  

      super. moc všem děkuji za vaše reakce ;-)

      0 0
    • MirosPikos  

      Neměl někdo možnost porovnat s Acepac Onyx 5? https://www.acepac.bike/…inky/onyx-5/

      Měl jsem jí na sobě v obchodě a měl jsem z ní celkem dobrý pocit. Hlavně díky těm bokům, které jsou dost dlouhé a sahají skoro až na pupek. Mohly by částečně suplovat ten pás se suchým zipem, co má EVOC. A nebo je to tak zásadní věc, kterou nelze nahradit?

      0 0
      • BB  

        Třeba pro mě je ten sucháč zásadní věc, ale pro někoho s menším objemem břicha to nemusí tak být. Přitom nejsem nějaký břicháč, ale komfort toho pásu zśuchého zipu pod zapínací přezkou je velký. Jinak to prostorové řešení ledvinky Onyx se mi zdá lepší než má Evoc.

        0 0
      • Breakpain  

        Jezdi jsem něco podobného, teď mám EVOC, potřeboval jsem novou. Je to trochu komfortnější, ale je s tím větší oser – byl jsem zvyklý zatáhnutím to povolit, že mi to skoro spadlo a takhle jsem to měl na výjezdy. Před sjezdem jsem to vždy utáhl na krev … to s tím sucháčem moc nejde. Každý si v tom najde něco ;-).

        Obecně mám rád volný věci, když o nic nejde (výjezd) a pak dotahuju na krev na těch pár minut dolů (boty, popruhy). Takže já bych s tím rozhodně neměl problémy ;-) …

        0 0
        • BB  

          EVOC to utažení před sjezdem řeší pomocí dvou pásků, které čouhají vodorovně z těch bočních kapes. Dopředu se dotáhne, opačné konce dozadu se povolí.

          0 0
          • Breakpain  

            Ja to vim, mam to a nefunguje to v pripade meho pouziti. Nelze to utahnout na krev, aniz by se pasky pak zase neuvolnily … Idea hezka, ale v praxi nic moc.

            1 0
    • jIrI___  

      Vozím ledvinku Osprey Seral 7 a po několika stovkách km ti můžu dát jeden zásadní tip – určitě vezmi model, který má stahování objemu, protože to, jak moc dobře ledvinka sedí, je dáno tím, jak moc skáče obsah uvnitř ledvinky. U té Osprey byl zcela zásadní rozdíl, zda jsem měl stahovací popruhy stažené či povolené. Pocitově jakoby to byly dva úplně odlišné výrobky.

      Btw. v blízké době by se měl v místním Magazínu objevit srovnávací testík ledvinky a batohu stejného výrobce a totožného objemu :)

      1 0
    • Tofifee  

      Zdarec, ať nezakládám další vlákno, zeptám se tady: Máte někdo zlušenosti s Ergon BA 3L? Rozhoduju se mezi ním a Evocem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.