• Woko_O

    Zdarec

    Sorry za debilní dotaz, ale jsem trochu ***** a přenášel jsem tabuli plechu, v rukavicích a teniskách. Samozřejmě mi to z jedný ruky ujelo přímo na palec levý nohy, respektive na nehet. Nejdřív sem se zechcal. Pak to trochu ustalo, pak to přišlo k sobě tak sem zechcal znovu, tentokrát ale trochu dýl. No nic.. "šel " jsem druhej a třetí den normál do práce. Mezítím nehet a jeho okolí hrálo všema možnejma barvama, tahalo to, ale dalo se normálně tak nějak hejbat. Nicméně jsem radši požádal o názor doktora, ten řekl, že jako dobrý, ale že to mu nedává moc naději a poslal mě na chíru. Na chíře pan doktor řekl, že to nemá smysl udržovat a že bude lepší nehet sundat.

    Ok, nechal jsem to na něm. Při proceduře jsem se už zesral a teď to mám jen zavázaný, přichazí to k sobě a je to zábava. Nicméně.. bude léto, nehet roste dlouho, mám pár plánů na bikeparky atd. Máte někdo zkušenost za jak dlouho může bejt člověk v nějakým procesu sportu? Jasně, nehet asi poroste dlouho, ale ta citlivost a to vše kolem by mohlo přejít dřív ne? Bohužel nemám zkušenosti.

    Díky

    0 0
    • Melvin  

      Mě upadl nehet nějaký čas po tom co jsem trefil kořen při běhu. Než mi upadl, tak už mi začal pod ním růst nový. Taky to bylo v létě a na jakékoliv aktivity to nemělo vliv. Takže můžeš být v klidu.

      0 0
    • Smazaný účet  

      To se mi snad zdá tohleto… :))

      0 0
    • xtonda  

      Já sem zase chytře tahal těžké betonové dlaždice v sandálech, podcenil sem hmotnost a zhoupla se mi v rukou a praštil sem se do nehtu na palci zepředu. Nehet se z větší části odchlípl a když tak bylo i po dvou týdnech, tak sem vzal kleště a celý nehet dal pryč, lůžko přestane být citlivé tak po týdnu, pokud nemáš vyloženě blbý boty co ti tlačí na palec, tak to bude v pohodě.

      1 0
      • Woko_O  

        Přemejšlim že si do dílny koupim nějaký bytelnější botky a radši se budu přezouvat na každou blbost :-)

        Na jízdu mam Five Ten freerider pro, ty sou vcelku v poho a na chození normal kecky na běhaní, tak by to snad mohlo jít. Akorát zejtra musim řidit a automat zrovna nemám. Tak bude sranda a dám si to bez bot :-)

        0 0
    • vapes  

      Mě slezli oba nehty po 85km pochoďáku, není to nic strašného, jen na to není pěkný pohled. Nový nehet sice roste odspodu, ale i to co je původně pod nehtem je celkem tvrdé a odolné. Jen bych nechodil naboso a radši ani na koupaliště. Trvalo asi 10 měsíců než dorostly na původní délku. Takže vydrž.

      0 0
    • Doyle  

      Počítej s tím, že do normálního stavu se nehet na noze vrátí až po jednom roce. Po něčem podobném, co postihlo tebe i s tou chirdou, mám opravdu nehet v původním stavu až po roce.

      0 0
      • Woko_O  

        To je v pohodě, chápu že to potrvá. Jen bych se chtěl věnovat aktivitám. Klidně si to budu olepovat, dávát bacha, ale byl bych rád abych mohl jezdit. Koupil jsem si na tenhle rok Gravity card, dost možná koupim dodávku na kempování, tak bych byl nerad kdyby všechno přišlo vniveč :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.