Labská cyklostezka cesta kolem Čelákovic uzavřená (mapy.cz)

13 nepřečtených
  • futurama

    Ahoj, nevíte někdo prosím jestli co se děje s cyklostezkou v Čelákovících? Na mapy.cz je uzavřená. Je možné projet s MTB?

    Díky

    0 0
    • Slavik  

      Staví se tam nový železniční most…

      Nelze projet!

      Po levé straně řeky objet přes město, po pravé přes Byšičky.

      0 0
    • Tomcat  

      Cyklotrasa, nikoliv cyklostezka, je tam uzavřená víc než rok, protože se opravoval, stavěl nový železniční most přes Labe. Nevím co máte za kolo, ale šlo to projet okolo s minimální zajížďkou . Stejně není jakou stranu myslíte uzávěrka byla na obou stranách.

      Ten velký zavřený usek je na mapě je protože to je vektorová mapa a počítá to celý lokální úsek a je jen bod v tom místě.

      Podle mě ideální dobu na projetí této trasy jste již prošvihnul vzhledem k zemědělcům a bahnu to nedoporučuju. Spíš po pravém břehu využít „písčité“ cesty místními lesy dále od Labe.

      0 0
      • futurama  

        Děkuji za doplnění. Jedeme navštívit známé na Řehačku, tak jsem si chtěl zasloužit buřty a pivo. Vezmu to z Prahy přes Zeleneč GW Jizera

        0 0
        • Tomcat  

          Jistota tahle trasa , jinak tam byly úseky bylo bahno i v 30stitupnových vedrech. To že to přeruší na nějakým místě stavba by byl asi nejmenší problém.

          0 0
          • iceduck  

            Bahna je trochu v lese za Grádem, ale nic co by nebylo pro místní lužní lesy normální. Jel sem tam v sobotu na gravelu.

            easy

            0 0
            • Tomcat  

              No spíš mě napadl tankodrom a „pražce“ co pravidelně dělají zemědělci, když jedou podle břehu. Easy to je, ale je to pokud jede člověk xx , nebo xxx km zbytečně nepohodlný. Není to tak úchvatný prostředí aby to člověk nemohl minout. A to myslím i za občerstvení u Kolobrndy ten rádoby pump treko dirto hřiště.

              0 0
              • iceduck  

                :)

                to je asi 30m, největší problém bývá dál na hraně lesa/louky ale teď je to ok.

                Ještě se to dá objet hned kolem mostu, podél trati co si stavaři udělali cestu, ale tam už sem měsíc nejel tak nevím co tam vymysleli.

                0 0
                • Tomcat  

                  Ano vyjede se z lesa proti je železniční násep, člověk se dá doleva podmáčenou loukou podél lesa na sever NS Údolím Labe. Kde cesta vjíždí opet do lesa je velký teréní „schod“ jde skákat oběma směry , u rozcestí v Doubí kořenová pasáž , cesta jak jde směsem k trati jak stoupá k Václavu pěkně to ustřeluje buď dole kaluž nebo uvolněný kameny… …nic moc když už to po xx let člověk jel ani nevím krát.

                  0 0
                  • iceduck  

                    Když je nejhůř tak po asfaltce nahoru a pak po panelech k Václavovi. Zas bych ho nestrašil když to jede na biku.

                    Zatím sem tam utonul jen jednou – loni když lesáci tahali dřevo.

                    0 0
                    • Tomcat  

                      Tak vyloženě utonutí tam asi nehrozí, ale pod pojmem pohodová a rychlá cesta na kterou se jde spolehnout si představím, už také něco jiného. Pokud to někdo pojme jako objevnou výpravu a v životě tam dobrovolně už nepojete tak prosím :) Obzvláště pokud to ještě rozdupe salám z Lysé nad Labem…

                      Intenzivní právě zemědělská činnost v okolí nejen, že negativně ovlivňuje kvalitu cest. Ale ono i míst kam by se člověk chtěl podívat.

                      0 0
            • žajlos  

              Zdar.. mám teď nově xroada, nechceš mě tam někdy protáhnout? Znam okolí jen z pohledu endura.

              0 0
          • futurama  

            Super, dík za trasu. Objednaná silnička dorazí až příští rok v červnu a tak to pojedu na stumpjumperu. Snažím se, aby na mých trasách kolem Prahy bylo co nejméně asfaltu.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.