• keymaker

Včera byly odhaleny trasy ročníku 2023. Kdo se zúčastní a jaké?

Anketa: Kdo z vás pojede a jakou trasu?

4x
    10%
    11x
    26%
    5x
    12%
    0 0
    • Cavendish  

Letos nejedu, vloni stačilo. Náklady na celou tuhle akci mě zaplatí 5–6 závodu TBC série ;)

0 0
    • keymaker  

Ještě odhalené trasy. Na tu krátkou se jim zatím moc lidí nepřihlásilo :-) v linku je sice 2022, ale jsou to 2023

https://www.letapeczech.cz/…zavodu-2022/

0 0
      • Melvin  

No hlavně na tu dlouhou se letos nedostanou všichni plašani.

0 0
        • McBlacky  

To bude fuk, padalo se dost i mezi lidma co daji v klidu limit na 2023.

0 0
    • Trainman  

Drazí bikeforisti, existuje nějaká cesta jak se ještě přihlásit do prostřední trasy? Na poslední chvíli jsem se rozhodl tenhle nesmysl objet a je mi poněkud trapné jet tu jedinou volnou trasu – krátkou :-) Díky za případné tipy!

0 0
      • Alojs01  

Z vlastni zkusenosti…Za ty prachy si udelej si krasny vikend se vsim vsudy treba v Beskydech… :-)

3 0
      • DDDD  

Vzhledem k tomu, že to považuješ za nesmysl, trochu nechápu tu motivaci to jet a platit za to. Trasy jsou veřejný, takže se to dá objet kdykoliv mimo závod ve větší pohodě.

0 0
        • brtníček  

Je zajímavé jak na tuto predraženou komerční akci dojede tolik lidí a na krásných silničních maratonech, např. Mamut, Sudety startuje pár desítek.

1 0
          • orm  

Ani jedno jsem nejel, ale je to opravdu srovnatelne? Je na Mamutu nebo Sudetach full uzavrena silnice pro vsechny zavodniky?

0 0
            • vt  

Full uzavrena pochopitelne jen na zacatku. Road Sudety byly zabezpecene paradne, vsude cz i pl policie, osobne vice nevyzaduju.

1 0
              • snas89  

Já jako biker se silničkou jo a tu přidanou hodnotu v tom vidím.

0 0
          • gerrard  

Odstartovat na silnici 1500 účastníků současně, to může být slušný hukot.

0 0
            • roud  

První kilometry to pojede v klidu za zavadecim vozem ;)

0 0
              • keymaker  

Doufejme :-)

0 0
              • nzg  

Loni na dlouhé v klidu za zaváděcím vozem znamenalo, že se každej premotivovanej ko..k tlačil dopředu a padalo to všude okolo. Už nikdy víc…

0 0
                • roud  

Tak já se letos chystá jen na nejkratší variantu a nikam se určitě nepozenu ;)

0 0
              • rdx  

zapomen. padalo to uz za strahovem :)

0 0
              • McBlacky  

Kdyby byl rovnou ostrej start bylo by to lepsi.

0 0
                • Vrci  

A ideálně pod kopcem ne na kopci. Něco jako býval Rampušák.

1 0
                • Melvin  

Přeně. Tohle jsem nesnášel na některých bikových závodech, kdy se jelo za zaváděcím autem přes celé město 25–30km/h a všichni ti přemotivovaní se cpali po chodníkách a kde to šlo dopředu. Takže to, že člověk startoval z předního koridoru bylo k ničemu.

0 0
      • keymaker  

Jedine, ze to nekdo odpiska a proda ti to.

0 0
      • Krejza  

Čau, střední mám zaplacenou, ale díky zdravotnímu problému přemýšlím, že bych je požádal o změnu na krátkou. Jen netuším, jak je to se změnou.

0 0
        • keymaker  

To by mělo stačit jim napsat. Na krátkou jsou ještě prý místa, takže by tě mohli přeregistrovat. Nebo to prodej tady tomu, co psal a kup si nově krátkou :-)

1 0
        • Trainman  

Tak pokud by ses definitivně rozhodl, klidně tu střední odkoupím, nemám problém se ani ohlásit cizím jménem.. :-D

0 0
        • KubaD11  

Ahoj, kdyby ses rozhodl nejet. Tak bych to od tebe taky rád koupil. :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.