Včera byly odhaleny trasy ročníku 2023. Kdo se zúčastní a jaké?
Včera byly odhaleny trasy ročníku 2023. Kdo se zúčastní a jaké?
Anketa: Kdo z vás pojede a jakou trasu?
Letos nejedu, vloni stačilo. Náklady na celou tuhle akci mě zaplatí 5–6 závodu TBC série ;)
Chápu. Já si to chci střihnout taky asi pouze jednou, jen abych zažil tu atmosféru. A na TBC jsem moc velkej salám :-)
Co to je ta TBC série?
Jestli se na to nevykašlat?
Cyklokrosová série v okolí Tábora. Startovné 350Kč plus cesta , která mě vyjde na 700Kč.
Jedna akce Le Etape by mě vyšla na 6 tisíc. Proto 5–6 startů v série a budu z toho mít mnohem větší zážitek :)
A uzavreny trasy taky :)
Tak u cyklokrosu moc autoprovoz nehrozí.
A to je na tom to nejlepší
Ještě odhalené trasy. Na tu krátkou se jim zatím moc lidí nepřihlásilo :-) v linku je sice 2022, ale jsou to 2023
No hlavně na tu dlouhou se letos nedostanou všichni plašani.
To bude fuk, padalo se dost i mezi lidma co daji v klidu limit na 2023.
Drazí bikeforisti, existuje nějaká cesta jak se ještě přihlásit do prostřední trasy? Na poslední chvíli jsem se rozhodl tenhle nesmysl objet a je mi poněkud trapné jet tu jedinou volnou trasu – krátkou :-) Díky za případné tipy!
Z vlastni zkusenosti…Za ty prachy si udelej si krasny vikend se vsim vsudy treba v Beskydech… :-)
Za ty prachy bych cekal spis vikend ve Francii :)
Vzhledem k tomu, že to považuješ za nesmysl, trochu nechápu tu motivaci to jet a platit za to. Trasy jsou veřejný, takže se to dá objet kdykoliv mimo závod ve větší pohodě.
Je zajímavé jak na tuto predraženou komerční akci dojede tolik lidí a na krásných silničních maratonech, např. Mamut, Sudety startuje pár desítek.
Ani jedno jsem nejel, ale je to opravdu srovnatelne? Je na Mamutu nebo Sudetach full uzavrena silnice pro vsechny zavodniky?
Full uzavrena pochopitelne jen na zacatku. Road Sudety byly zabezpecene paradne, vsude cz i pl policie, osobne vice nevyzaduju.
Já jako biker se silničkou jo a tu přidanou hodnotu v tom vidím.
Odstartovat na silnici 1500 účastníků současně, to může být slušný hukot.
První kilometry to pojede v klidu za zavadecim vozem ;)
Doufejme :-)
Loni na dlouhé v klidu za zaváděcím vozem znamenalo, že se každej premotivovanej ko..k tlačil dopředu a padalo to všude okolo. Už nikdy víc…
Tak já se letos chystá jen na nejkratší variantu a nikam se určitě nepozenu ;)
zapomen. padalo to uz za strahovem :)
:D
Kdyby byl rovnou ostrej start bylo by to lepsi.
A ideálně pod kopcem ne na kopci. Něco jako býval Rampušák.
Přeně. Tohle jsem nesnášel na některých bikových závodech, kdy se jelo za zaváděcím autem přes celé město 25–30km/h a všichni ti přemotivovaní se cpali po chodníkách a kde to šlo dopředu. Takže to, že člověk startoval z předního koridoru bylo k ničemu.
Jedine, ze to nekdo odpiska a proda ti to.
Čau, střední mám zaplacenou, ale díky zdravotnímu problému přemýšlím, že bych je požádal o změnu na krátkou. Jen netuším, jak je to se změnou.
To by mělo stačit jim napsat. Na krátkou jsou ještě prý místa, takže by tě mohli přeregistrovat. Nebo to prodej tady tomu, co psal a kup si nově krátkou :-)
Tak pokud by ses definitivně rozhodl, klidně tu střední odkoupím, nemám problém se ani ohlásit cizím jménem.. :-D
Ahoj, kdyby ses rozhodl nejet. Tak bych to od tebe taky rád koupil. :)