KRNOVsko-jak je to tu s bajkingem?

9 nepřečtených
  • Burizon

    Zdravíčko, chtěl bych od místních či znalých vědět, zda zde uživím zdvihy 140/150?

    Mám možnost se sem na pár let dostat, ale správnej bajker kývne na nabídku práce i podle toho, jak se mu tam bude jezdit, takže jak to vidíte vy? Jasný, že polská rovina je pasé, ale co tak nějak k Jeseníkům? Nerad bych se dřel 30 km, než bych dojel do nějaké atraktivní oblasti.

    A protože bych to tak nějak chtěl časem dovézt až k FR/DH, je v okolí nějaká možnost? Koukal jsem jednou, že se vyvážej na Biskupskou kupu… Je ještě někde něco?

     

    Díky za odpovědi! Bajku zdar!!! 

    0 0
    • bikerskrnov  

      Zdravím, jsem spíše zaměřením na XC a dle mého soudu se jedná o ideální místo, do kopců kousek a všude samý les :)

      0 0
    • muppet  

      Biskupská kupa je ale ve Zlatých horách a to je z Krnova tak trochu z ruky( „Nerad bych se dřel 30 km, než bych dojel do nějaké atraktivní oblasti “).

      Tady si vybereš od každého něco,ale chce to trochu pohledat,co bylo pro mě zajímavé,to z*urvili lesáci.  :-( ,ale tobě se moc do kopce nechce viď,spíš se nechat vyvézt a pak šup dolů :-) , tím pádem je to s tebou těžký.Snad se ti někdo povolanější s většími zdvihy ozve.

      0 0
      • Burizon  

        Zas tak těžký to se mnou není :-) Když se chce za pěknými sjezdy, tak i ten kopec vyšlápnu. A ujet přes 60 km taky problém není. Ale jen jsem chtěl vědět, zda tam jsou někde nějaké pěkné stezky, kořeny, kamínky, prostě něco jako zde: http://www.bike-forum.cz/…fersjezd.jpg , i když o tom dost pochybuju. Typický All mountain.

        Rozhodně první, co bych objel v okolí, by byly rozhledny. Ty já můžu a ty tam máte. Holt sudety :-)

        S FR/DH bajkem bych se plahočil už buď vlakem/autem, takže to se okruh možných míst rozšiřuje. Ale to je ještě daleko… ;-)

        0 0
        • muppet  

          Já tyhle ,pro mě kruté terény moc nevyhledávám,ale u Úvalenské rozhledny je takový prima kopec akorát pro tebe,já ho jezdím nahoru,dolů mě to zase tak nebaví.To by jsi vzal dvě mouchy jednou ranou.:-)  Zírta až pojedu vyfotím a pošlu.

          0 0
        • muppet  

          Fotky sice stojí za prd (mobil a slunko),ale snad alespoň něco z toho vydedukuješ :-)

          0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.