• Jakobo

    Vím, že je tu už vlákno pro adminy, ale tam to zapadne. Navíc mám tušení, že právě začíná okurková sezóna. Napadla mě taková myšlenka, že by bylo super mít tady na foru sekci krátké videa. Jo, vím, že existuje něco jako youtube, ale zaprvé, zadruhé, zatřetí…

    Pokud tu mám odkaz na youtube, tak už musím přejít z BF někam jinam. Potom ne každý chce sdílet video s celým světem a kromě toho nahrát video na youtube už znamená aspoň nějakou redakci – sestříhat, titulky atd. A nakonec ty podmínky na youtube jsou takové… podivné. Stačí jeden méně salónní výraz, nebo ještě horší nahrát nějaký zdánlivě nevhodný obsah a rázem je z člověka kriminálník.

    Já bych si představoval fakt krátké videa časově omezené třeba na 2 minuty, které mohu hodit na fórum přímo z foťáku bez větších úprav. Nějaký sjezd, skoček, ale taky servisní úkony a problémy s kolem. Někdo má vakl v představci, tak natočí video a hodí na BF. Pod videem pak jednoduchá diskuze stejně jako u fotek.

    Pokud by byl problém s kapacitou, což chápu, tak by šlo videa točit. Vymezit tomu 6 políček a jakmile přibude další, tak se to poslední v řadě smaže. Jo, a bylo by dobré, aby se daly nahrávat videa všech těch běžných formátů, jak to vypadne z foťáku, gopra, mobilu bez nějaké konverze. Alespoň ty základní formáty já nevím mov, avi…

    Nemusí to být dokonalé hned od začátku, ono se to stejně časem nutně samovolně doladí podle využití, délky videí a tak. Já myslím, že BFko by tím získalo větší dynamiku a rozhodně i popularitu.

    Anketa: Sekce krátké videa:

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.