• BikosNikos

    Zdravim vsechny, chci oznamit

    KRADEZ KOLA NA HOSTIVARI. Okolni casti tvori CHODOV, HAJE, OPATOV, SPORILOV

    Chtel bych tady jen nahlasit kradez kola, kdyby se jej nekdo snazil prodat a nebo ho zahledl at vola 158 a nebo 776271751 na muj telefon. Pro mozneho nalezce nebo nekoho, kdo kolo nahlasi/uvidi, a to povede k navraceni kola je JISTA FINANCNI ODMENA-osobne.

    Na policii je vse nahlaseno, takze v pripade telefonatu vedi o co se jedna. Na sodni ramove trubce je NALEPKA prodejce DR SPORT. viz foto GRIPY jsou porad MODRE, ale z GUMY s CERNOU objimkou.

    Mírný popis kola – melo NALEPKU PEJSKA na fotce, zadni stavba u retezu dusi a el. paskou.

    Byl jsem na Hostiku (Hostivar) na trailech a pak jel na veterinu s pejskem. Ke kradezi doslo na veterine v cekarne, kdy jsem jen zavrel jedny dvere a kolo zamkl, bylo to vsechno v momente co jsem ho zaslechl, tak me upozornila veterinarka, ze nekdo tahne kolo a bohuzel tam je cesta z kopce.

    Pribeh sem pisu, at opravdu davate pozor na sve biky a nenechavat kolo opravdu uz NIKDE.

    0 0
    • Ales007  

      Sekat ruce :-/ Držím palce, ať se najde!

      3 0
    • xtonda  

      Takže bylo k něčemu zamčené? Čím? Ať máme představu co jsou dnes schopni překonat.

      0 0
      • BikosNikos  

        Klasika kabelovy zamek.. kluci mi na fb psali nejaky tipy na jiny podkovove zamky, ale to jsem nemel, nikdy by me to nenapadlo, ze me to potka jeste takovym zpusobem, takhle bylo videt do veteriny, takze temer vubec, tak davat bacha i na to, jestli nekdo primo na to ceka na ten moment az na par momentu kolo opustis

        0 0
    • ShadowOfMoria  

      To je mazec… Tak snad se někdo najde. To kolo podle fotky vypadá pěkně draze, neměl jsi na něj pojištění… většinou má v sobě i pojistku na krádež – doporučuju mrknout, bikeplan se na to specializuje. Jinak budu držet palce, ať se co nejdříve najde – ideálně sledovat bazary a facebook market. A pro příště, doporučuju koupit skládací zámek, ten má nejlepší výdrž proti zlodějům… klasický, ať je sebetlusčí a sebetěžší tolik neochrání.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.