• smith22

    Jde mi o cenu.Myslím jestli se dají ty stejná kola co jsou na našem trhu sehnat levněji než u nás.Nemyslim Ameriku,mám na mysli třeba Rakousko,Polsko,Ně­mecko.Někdo to má třeba přes hranice kousek tak by mě to zajímalo.Máte stím někdo zkušenost?Máte někdo kolo z těchto jmenovaných států?

    0 0
    • gemini  

      www.bikestore.cc/ – posuď sám, u dražších modelů jsou ceny nižší i o 8 000,–. Pak je jen na Tobě, jak je pro Tebe komplikovanej nákup / reklamace v zahraničí…

      0 0
    • visions  

      V Anglii určitě,Gary Fisher HIFI pro nebo TREK Fuel EX9 mají za 2000 liber,u nás za 90 tis. Už jsem se informoval,tato firma www.gvtransport.co.uk ti kolo koupí a doveze do CR.Uctuji si poplatek 4% z ceny kola + asi 30 liber doprava do CR.

      0 0
    • Bully  

      Neni nic jednodussiho nez si kolo koupit po netu. Pokud natrefis jeste na dost bezny slevy, dostanes se i na cenu 50% oproti kamennymu obchodu v CR.

      0 0
    • smith22  

      hmm tak se se tak trochu díval todle stojí 900 euro = 23283Kč

      www.bikestore.cc/…d/13043.html

      a u nás stojí tolik

      www.cykloexpert.cz/…cale-50-2008

      jinak kolo nekupuju,jen mě to tak zajímalo kolik by se dalo ušetřit.A myslím že se dá ušetřit poměrně dost

      0 0
    • filo  

      Je pravdou, že v zahraničí vyjdou nové kola( hlavně nové modely ) levněji a to řádově kolem 10–15 %, neplatí to o Polsku kde mají dovozci podobné smlouvy jako u nás, platí samozdřejmně čím dražší kolo tím vyjde lépe, u renomovaných dovozců bych neměl strach se servisem ani zárukou, podle legislativy EU, by to měl uznat každý dovozce pro danou zemi, záleží jestli najdeš prodejnu u nás přes kterou to protáhneš…Samod­řejmně, když trefíš dobrou okazi na netu, není co řešit, ale z vlastní zkušenosti můžu říci, že reklamovat věci koupene po netu není žádná sranda…hodně štěstí…:-))

      0 0
      • Bully  

        Ja bydlim treba v Lucembursku, veci na opravu domku bezne nakupujeme v Belgii, jidlo obcas v Nemecku, hadry ve Francii, kola a soucastky na ne nejcasteji prave po netu taky v Nemecku. Pojem „nakupovat v zahranici“ je minimalne pro me pojmem o nicem, brzy to tak bude vsude, aspon v urcity blizkosti hranic. U nakupu po netu nemam zadnou spatnou zkusenost, a ze tak vyletelo uz hezkych par tis. €. Ale mam na mysli overeny nemecky E-shopy.

        0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0
    • volyn  

      Nema nekdo pls italske zkusenosti s nejakymi prodejnami, kde prodavaji pouzite silnicni kola.

      Pojedu v zari Torino/Milano/Ja­nov/Florencie a pokud tam nekdo zil a mel by tip, tak bych to uvital. Chtel bych si koupit nejakou prima silnici a mam pocit,ze tam bude z ceho vybirat.

      Do onlinu se mi nechce

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.