Komu se dnes podařilo spadnout?

190 nepřečtených
  • Krutor

    Tak mě po úspěšném (zatím) zakamuflování dnešního držkopádu přes řidítka před milovanou manželkou :-) napadlo: kolika z vás se to taky dneska povedlo? Případně jak to dopadlo?

    Já se hrubě přecenil – šel sem do skoku, za kterej sem neviděl – a dopadl na řidítka a logicky hrnul přes ně. Nejel sem zrovna pomalu. No, doufám, že ta bolest na hrudníku je jen naraženina :-).

    0 0
    • Neddy  

      Mýmu řetězu se dneska podařilo spadnout, a dost nešikovně – bouchl se o rám :-(. Tak jsem ho musel chudáka znova nahodit.

      0 0
    • maxtor  

      Já jsem dnes venčil jen žiletku, takže v pohodě. Jednu držku už mám ale tuto sezónu za sebou – posunoval jsem hranice svých možností a taky jsem letěl přes řidítka…

      0 0
      • Krutor  

        No, já asi ty hranice dneska definitivně našel. Tahle teda NEE!

        0 0
        • maxtor  

          To je správné – kdo nepadá, ten jezdí pod svoje možnosti!! No řekni sám, co by to bylo za sezónu, aby se biker aspoň jednou (a to minimálně) nevyválel??

          0 0
          • KubaBajk  

            já sem se šoupl přes při sjezdu na Javořině-zatímco marapara to suverénně skočil,já jsem přetočil vlaštovky skoro o 180 a ulehl jsem pod kořen-zničil jsem řazení přesmykače..

            0 0
            • maxtor  

              :-))) Tys chtěl napodobit mistra?? Buď rád, žes to přežil:-))

              0 0
              • Krutor  

                Jinak TO Maxtor: já to říkám ženě taky, že pořádnej bajker bez pádu není bajker :-). Akorát na to nechce nějak slyšet – má holt o taťku strach !!!!

                0 0
            • Krutor  

              Tak tak to je horší, moje kolo zůstalo bez šrámu (teda ulomily se mně platový koncovky rohů, ale to sere pes )

              0 0
            • hribik A1  

              vy ste na tej javorine akoze kazdy den? alebo to myslis tu cestu z utorka?

              0 0
              • KubaBajk  

                tu cestu z úterku milý hribiku-ale plánuju si to vyjet zas,neb ty sjezdy tam sou ouplně bašta,v okolí našem nudně rovném abys takové pohledal..no šupec!

                0 0
                • marapara  

                  Já jsem měl v sobotu bajkový půst a dneska toho asi taky moc nepojezdím. Ale zitra mám dovču a pojedu asi na Vršatské Bradla. Tam jsou mooooc bašta sjezdy na červené hřebenovce od Vršatce. Už se těšim. Akorát uvažuju nad pláštěma po dešti. Jedu vlakem do Vlárského Průsmyku, pak mě čeká nudných 26 km po silnici, prostě ty Bradla se musí objet a pak těch nádherných 10 km singlíky a doublíky, louky, výhledy … no paráda. A pak zase tak 30 km po silnici, ale v kopcích a celkem hezkou krajinou do Bojkovic. V pátek jsem si dobře pojezdil v Chřibech. Ani jsem moc nezastavoval, jen U Trampa pod Buchlovem. Dal jsem 62 km, 1100 m převýšení a dal jsem to za 3 hodiny i se zastávkou :). Docela mi to dobře jelo, tak jsem jel tréninkové tempo.

                  0 0
                  • maxtor  

                    Ty Bradla bych někdy dal taky. Zítra ale nemůžu – jednak nemám dovolenou a jednak mám stále nepojízdný bike. Sedlám teď silnici – taky to má své kouzlo. Hlavně mě nesere, když zaprší.

                    0 0
                    • marapara  

                      Tak s tím deštěm do nebylo zas tak strašný. Já myslím, že bych to ukočíroval i na Nanoraptorech, ale radši tam dám agresivnější Mutanoraptor. Ještě uvidím, jak bude zítra. Jestli bude chcát, tak jdu do práce a dovču ruším.

                      0 0
                      • Balrog  

                        Čoveče tady u nás od noci chčije a chčije, takže s tebou asi zítra nepojedu, ale zní to lákavě. Jinak dnes mám taky půst. včera jsem s kámošem pojezdil lesy u Bzence až po rohatec, takže dobrých 75 km :-)i s cestou po asfaltě

                        0 0
                        • maxtor  

                          U vás leje?? Tak to u nás byly akorát přeháňky. Kolem Bzence je to supr!! Několikrát jsem se ale snažil najít nějakou cyklostezku kolem Osypaných břehů, ale marně. Navíc ten všudypřítomný písek se dostane všude. Kolo je pak jak po boji.

                          0 0
                          • Balrog  

                            Jo, prší prakticky bez přestávky. Ten písek byl hnus, lepil se mi pořád řetěz, tak sem to musel polévat jonťákem, protože potok nikde, až v Rohatci

                            0 0
            • marapara  

              Já musím zaklepat, že letos ještě nic. Naposled někdy koncem listopadu, když jsem na novém stroji dal svůj oblíbený Buchlovský okruh. Tak jsem si to šustil za Klimentkem po žluté Ke Křížku, asi ve třicítce jsem vlítl do takové jámy s blátem lehce z boku a on tam byl schovaný kus dřeva – tlustší větev. Přední plášť mi podjel a se vyválel v blatě :). Jsem byl jako prasátko rochátko :)

              0 0
          • marapara  

            I ty brute … :)

            0 0
          • marekmaue  

            jo já sem jednou spd ve sjezdu , byla z toho zlomená ruka , pak sem jel ještě 10 km domů … a nedávno sem spad a zlomil sem si kliční kosta ještě sem jel 16km domů

            0 0
          • raine laine  

            No řekni sám, co by to bylo za sezónu, aby se biker aspoň jednou (a to minimálně) nevyválel??

            sikovny biker? :D

            0 0
    • dieegoo  

      Já si rozbil nos minulej tejden, hned dvákrát za vyjížďku. Poprvý v Dobrušce, při šlapání ze sedla mi vycvak pedál a už sem hobloval silnici. Dodrbanej sem se přitáh domů a asi 2km od baráku se na mě začalo lepit auto, já se pořád ohlížel a pak mrknul nazpět a obrubník – brzda – prásk do obrubáku, polet přes řidítka, proražená duše, bouchlej ráfek, telefon domů ať si pro mě přijdou, že už toho mám fakt plný zuby.. letos se mi daří :/

      0 0
      • KubaBajk  

        ještě že sis nerozmlátil držku,to by ti nešlo v telefonu ani rozumět a ještě by ti tvoja řekla,že si ožralý:-))

        0 0
      • Krutor  

        Taky dobrý. Zlatý pády v terénu. Včera podnikla žena tradiční výlet s babama po rovince Blansko bilovice a zpět. Jedna z nich si upravovala kšilt, sahla druhou rukou na brzdu (hádej na kterou) a šla přes řitítka hlavou přímo na asfalt:-(. Krve jak z prasete, otřes mozku, šok, nějaký šití …

        0 0
        • KubaBajk  

          božínku..no baba za volant nepatří a za řídítka zdá se taky ne..NEEEE holky,dělá si srandu!!NECHTE MĚ­ÉÉ!

          0 0
          • hribik A1  

            nechci vedet akych cyklistov som neskaj videl v dubnici…jedna sa skoro hodila pod auto, dalsi by ma bol zestrelil zboku z vedlajsej…cely den som sa vozil po horach strazovskych vrchov a ilava-tn po hlavnej na konec ma uplne zdeptalo, z toho co som tam videl by sa dala urobit encyklopedia prasenia na ceste s podtitulom: " ked vam chyba ku stastiu sposobenie dopravnej nehody, poradime, ako na to"

            0 0
      • acc  

        V Dobrušce? Kde bydlis? Sem z Bacetina:)

        0 0
    • Czertbiker  

      jj bohužel ano, v obou finálových jízdách na 3dh cupu v jablonci :) druhá jízda jsem radši zahodil kolo a sjel to po sjezdovce! :)

      0 0
    • fousmen  

      Hlasim se do klubu… :-) fotka je v sekci Pady, jinak nepohnu pravou nohou, padl jsem stehnem presne na predstavec a riditka, zlomeny to nastesti neni, ale takovyho konara jsem nezazil.. Jinak letos uz jsem vaznejc padl vickrat jak za celou lonskou sezonu.. :-/

      0 0
      • maxtor  

        Já mám rekord 3× za den. Bylo to na jednom nejmenovaném maratónu. 3 týdny nepršelo, bylo sucho jak sviňa, tak jsem obul takové mírně sjeté gumy s lehčím suchým vzorkem. Chvíli před startem se zatáhlo a pršelo asi půl hodiny. To kolo si pak dělalo co chtělo…

        0 0
      • rock  

        :-), já asi hodně podobně; od soboty mám otisklý představec na levém stehně … sice to postupně střídá všechny odstíny modré a fialové, ale jinak v pohodě, rozhejbalo se to :-) …

        0 0
    • honzicek  

      jj, včera na Orlíku. Přiliš jsem přišláp přední brzdu na hladké asfaltce před ostrou odbočkou doleva do terénu. Smyk předního kola a celé tělo včetně kola šlo napravobok. Naštěstí ti za mnou byli o kousek dál, takže mě stihli objet:)

      0 0
      • jose  

        já se přidávám k orlíku, vymáz jsem se v jednom sjezdiku, ulítl mi předek…následky- naražený lýtko, stehno, žebra, nemužu pohnout loktem a 2prstama,lehce odřenej ksicht a pěkně barevnou modřinu na uchu:-))) a bohužel promáčklej rám na horní rámový trubce a zničená helma, vydařenej víkend…:-))

        0 0
        • Krutor  

          Tohle není zlomyslnost, ale JA VĚDĚL ŽE MĚ V TOM NENECHÁTE SAMOTNÝHO :-)))))).

          A úspěch (snad to nezakřiknu): pořád na to moje důvtipná manželka nepřišla !!! :-). Akorát včera cestou autem si všimla v mým porostu na bradě škrábanců – mrška jedna. Následovala otázka: „Tys zase někde ryl?“ :-))). Zablafoval sem :-) !

          0 0
          • KubaBajk  

            to se musí umět!!..já bych to moc neokecal,na bradě mám fousy jak žaba na p..i.:-)

            0 0
            • Krutor  

              No to já taky! Ale 3 dny sem se neholil = těch pár škrábanců se tam schovalo.

              … akorát se divím, že ženě není divný, že najednou večer po koupání nosím přes trenky domácí tepláky :-))).

              0 0
              • Jaroslávek  

                Já hodil pěknou držku samo (přes řidítka) když jsem na Vítěznýho února honil z kopce Pepka s Karayou (to moc nezkoušejte) a následky jsem před manželkou teda rozhodně neutajil. Dva dny jsem radši ani nebyl v práci. A jizva přes obočí je asi už nafurt.-) Jsem podle toho identifikovatelný.

                0 0
            • Tušnak  

              :-D jsem rád,že nejsem jediný, komu stači praštit s dveřma a je oholen:-D

              0 0
          • honzicek  

            btw. po dojezdu do cíle jsem u občerstvovacích stánků viděl týpka se zlomenýma řídítkama…

            0 0
            • jose  

              to já naštěstí nebyl, ještě jsem se stim popral a alespon dojel…

              0 0
    • pasek  

      me vobycejne spad rezez(z talire ) krasne sem asi trikrat protocil nohy ale botky sem nevycvak a tak sem letel krasne do strany na drzku a manzelce to ani nevadilo pac zadnou estejc nevlastnim :-))

      0 0
      • Arnie  

        Taky mi spad retez, rozmaz sem se pekne a jeste to vydelo spousta lidi. Odnesl to predni rafek, neprojde vidlici, ja jsem pojizdnej. Ta sobota byl desnej den…

        0 0
        • RUMcajs  

          Simte, staci sundat, poskakat na tom trosku v kanadach a zase to vidlici projde!

          0 0
    • kacacka  

      já včera 1×, lenunka 2× i s dávkou el. proudu z ohradníku, genarito 1×…jak švestky :)

      0 0
      • lenunka  

        ty práskačko:o) já byla tak nabitá energií, víc jak kdybych vypila litr redbullu:o) Ale znám borce (Káju), kterej přes tenhle el. ohradník odmítal přelézt a že ho překočí (bylo to pěšky, ne na biku – to by byla ještě větší frajeřina), ale bylo bohužel namoklo a krapet mu ujely nohy a přistál přímo na něj i s ruksakem na zádech, asi aby měl jooo kontakt. Ostatní se pár minut nezmohli na pražádnou záchranou akci, ale málem sami umřeli od smíchu. jinak kačko, včera to byla fakt úroda, mám naraženej bůček a ramínko .o)

        0 0
        • Genarito  

          Já myslím, že ty jsi na tom Lenčo ze všech nejlíp :o) Ty jsi sice spadla, ale měla jsi to ještě spojený s elektrickým šokem. To se jen tak někomu nepoštěstí :o))) kdyby se ti to povedlo ještě tak 2× tak věř tomu, že se zcela odnaučíš padat, abys nezažila ten následující elektrickej šok :o) Podobnýma reflexama se učí zvířátka různým věcem :o)))) Já ci takýýýýý, já se ci odnaučit padáááát :o)))))

          0 0
    • fireball  

      Tak jsem letos sestoupil přes řidítka 1.1.2007, u vodopádu Na strašidlech pod Králickým Sněžníkem. Bylo to príma ledovatý se spoustou roztomilých kamínků a mezi ně se chytlo přední kolo… Opravdu sestoupil, i kolo jsem stihnul chytit, takže žádné škody na materiálu. Od té doby zaplať PánBůh nic a doufám, že jsem si to pro letošek vybral. Ale kdo ví…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Ja se vyvalel v nedeli…pri rychlosti asi 30km/h sem vjel do tmavyho lesiku a mezi sutrama sem si diky slunecnym brejlim nevsiml vycnivajiciho sutru…vykoplo me to nahoru, ja se lek, sjely mi nohy z pedalu a uz sem ryl xychtem v kameni:-D znicena helma, brejle, odreniny a modriny od ramene po stehno, bok, pulka zad, pravej loket, sedreny klouby na levy ruce(este sem si nekoupil novy rukavky) a zlomena klicni kost… diky ni mam ted na 4 tydny volno od sportu…osetroval me doktor Ramiadamanana…cer­nej jak bota:-D a na biku ani skrabnuti…ted bude mesic v garazi ach jo:o(

      0 0
      • Genarito  

        teda to jsou pěkný držkopády… ještěže já v terénu tolik neblázním :o) snad se mi to vyhne :oP

        0 0
        • Smazaný účet  

          drzim ti palce aby se ti to vyhlo…ja uz si to na tenhle rok snad taky vybral

          0 0
          • Krutor  

            Tohle mě vždycky po těch pádech sere nejvíc – když člověk nějakou dobu nemůže na kolo. To si vždycky říkám: už nebudu blbnout, nakonec nejsemm žádnej mladík. Jenže člověk zapomíná … No, ale tys to schytal slušně. To já byl nakonec v poho !

            0 0
      • jose  

        tak jestli si myslíš, že se zlomenou klíč. kostí budeš za měsíc ok, nechci ti brát iluze,ale ani náhodou…:-((

        0 0
        • Smazaný účet  

          me rekl doktor XiXao:-D ze to za mesic bude ok…akorat budu celou dobu muset nosit ty popruhy na srovnani ty kosti…jinak prej jestli se to nesrovna samo tak budu muset na operaci a to nechci:o(

          0 0
          • jose  

            Přeji brzké uzdravení,ale kamarád si jí zlomil minulý rok v čb a na kolo mohl alespon sednout až za 3měsice, samo že to zkoušel dřív,ale díky bolesti nemohl…

            0 0
          • Blackbiker  

            Soucítím s tebou.Kamarád to samý a má teď na zádech „kruhy“ od felčarů. Akorát mu řeknou to samý co tobě -buď ok nebo kudla. Hele rada-wobenzym nebo phlogenzym!je to zaručený a hojení bude daleko rychlejší

            0 0
        • Charlie_R  

          Taky si myslim,me pred mesicem po roce a pul vyndali srouby a jeste nesmim ani plavat,natoz na bika :(

          0 0
    • Lenka.05  

      No, to já spadla v práci ze schodů, nemůžu se hnout a všechny schůdky co tam byly mám obtisknuté na zádech. A to jsem si dávala takový pozor, abych neupadla o víkendu na kole!! Tomu se říká pech…ale schody jsou sfiňa-soused lehce zaškobrtnul, a dneska měl funus. Takže pozor.

      0 0
    • mosquito  

      dokonce 4× – ne teda ja ale jeden nejmenovany olomoucak „d…n“ :-D :-D :-D vsechno takove pokladani v male rychlosti pac nevycvaknul .. ale na 30km asfaltu a rovnych lesnich cest je to docela dobry skore

      0 0
    • Martin  

      já zatím nic, ale slečna se pěkně vysekala v asi 10 k/h – zkoušela mýho krose. ještě jsem ji varoval, že véčka jsou na rozdíl od silničních brzd pěkně ostrý až jedovatý. no slečna sjížděla z chodníku na silnici, přibrzdila si a už letěla. kros padal nalevo, slečna skokem plavmo napravo a já padl smíchy na prdel :-D

      0 0
    • mastihuba  

      esi vás to potěší tak sem v pátek lehl na glajzách když sem na táborské vočumoval jednu sličnou gymnazistku

      0 0
      • pepek  

        Tak to bych fakt rád viděl (a vyfotil) :-) A škody jsou?

        0 0
    • Blackbiker  

      dnes jsem odvezl kamaráda do nemocnice se zlomenou klíční kostí-prostě 4X a dva hrby za sebou.Nejhorší je, že si zlomil stejnej klíček jak minule,do pytle. Ps:kupuju chrániče:-)

      0 0
    • T-Bag  

      me se dnes podarilo nespadnout

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Tak jsem měla dneska držkopád jako na kole ještě ne. A nejhorší je, že nevím proč. Ani jak. Prostě jsem jen jela po louce dolů, nikde žádný kameny, kořeny, rychlost mezi 35 a 40 a najednou letím přes rodla.

      Kolo asi letělo přese mě, ale nevím to jistě, nestíhala jsem si uvědomit, kde při pádu mám jakou část těla. Mám pocit, že se mně něco pokoušelo strhnout batoh a přilbu stranou, jestli v letu kolo nebo to bylo při dopadu, si nejsem schopná vybavit. Tuším, že jsem dostala dvě rány do hlavy. Možná. :-) Po dopadu jsem měla batoh normálně na zádech, pod ním jsem ale odřená. Po přezce bederního pásu mám krásný obtisk na boku. Přilba držela na hlavě, nebyla ani našikmo, aaž s podivem vzhledem k tomu, že upínací kolečko se povolilo a helma mně rázem byla velká. Kousek skořepiny se odchlípl od spodku helmy. Brýle jsem našla půl metru od sebe, asi tři centimetry dioptrickýho klipu byly odlomený, vypadlou čočku jsem našla ještě dál. Klasicky modřiny na rukou, nohách. Kolo jsem neměla chuť kontrolovat, pár minut jsem jen seděla a bylo mně blbě. Pak jsem ho dotlačila k silnici, tam na něj nasedla (brez brejlí, trojky a čtyřky dioptrie), dojela do vesnice a zavolala si odvoz, bo bez brejlí nešlo jet. Při čekání jsem zjistila, že jsem opět přišla o zadní světlo, zbyla po něm jen zadní stěna, přední i s bateriemi byla fuč. Tráva byla na zastrčená na spodku sedla i na vrchu horní rámovky pod lanky. Nevím, co to kolo dělalo. :-) A je mně furt ještě blbě, asi otřes mozku. Sorry za román, ale pořád mně vrtá hlavou, jak jsem asi padala.

      0 0
      • Archer  

        Hlavne ze si se nepolamala!

        0 0
        • Smazaný účet  

          To ja dopadl na zem podobne, akorat nadvakrat praskla prilba, ta klicni kost, sedreny zada, ruka, taky zniceny brejle:-( a na kole ani skrabanec a to me nastvalo nejvic

          0 0
      • Andrea  

        Ahojky, to me mrzi, je jsi se tak vymlatila! Ta sobota byla asi na pady nejaka pritazliva, me se take zadarilo. Trenovala jsem na silnicniho Krale Sumavy, zrovna jsem zdolala Kochanov, kdyz tu se v uzke silnicce v lese objevil jakysi tezebni stroj na drivi a nakladal klady. Zabral celou cestu. Ja blbec si rikam „haha, dam si cyklokrosovou vlozku“ a chtela jsem ho objet po krajnici plne kamenu a kury. No ujela jsem par metru, pak mi se predni kolo smeklo po sutru, ja to nejak nedokazala korigovat a ani se vycvaknout. Tak jsem se ritila dolu z kolmeho srazu. Jakymsi pudem sebezachovy jsem se chytla nejakych vetvi ze stromu, do kterych jsem najizdela a vytahla jsem se ze sedla. Pak uz si pamatuju jenom ranu a pak jak lezim na zadech hlavou ze srazu, na me lezi kolo a v nem mam nejak divne zamotanou pravou nohu. Lekla jsem se, ze to je zlomeny, ale kdyz me vytahli, postavit jsem se mohla. Ale nejak divne jsem si promackla lytko, ve svalu byla hluboka dira, ktera nemizela. Snad je to jen pochroumanej sval, chodit muzu, teda kulham, nemuzu propnout nohu. Dira uz skoro zmizela, lytko i holen zacina modrat. Takze tak :-)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Ještěže si nespadla dolů, podle Tvýho líčení to bylo o fous. Tak ať se Ti noha rychle hojí, Andy.

          0 0
      • kankrlicek  

        Tak – srůstej a táhni! :)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Abych si to táhni nevzala moc osobně. :-)

          Na fotce je dioptrický klip po pádu. Foto přilby a modřin sem dávat nebudu, těch tu je hodně. :-)

          0 0
      • Smazaný účet  

        to znám. taky mi furt vrtá hlavou, jak jsem onehdá moh spadnout. bohužel si to nepamatuju. ber to tak, že dokud dokážeš odejít po svých, je to v pohodě. :o)

        0 0
      • Zádra  

        U mě něco podobnýho, sjížděl jsem z pěšiny na níž položenou cestu a pod ní sráz, jedu asi 30km/h a najednou letim přes řídítka a kutálim se po tom srázu…pak se sbírám a batoh, brýle, hudba v uších, vše na správnym místě krom klíční kosti :(( ale na kole už to nešlo, mobilem jsem si sehnal odvoz…houknul jsem na kolemjdoucího pejskaře, kterej mi sundal batoh a vzal kolo a došli jsme k silnici a na chíru…grrr, teď mám řemeny už měsíc..supr prázdniny..

        0 0
    • Smazaný účet  

      nojo, ja take. holt novy brzdy, kolo a prilis sebeduvery :)

      0 0
    • Manas  

      Me se dneska podarilo docela peknou vec ustat :-) phoooto.wz.cz/za­vody/content/z_vo­dy252_large.html

      0 0
      • Smazaný účet  

        huste.....skoro skoda zes to ustal…drzkopady sou na fotkach zajimavejsi

        0 0
      • Misiak  

        to mam akoze verit ze si nepokracoval z tej pozy dalej cez rajdy? … neeeee :D

        0 0
        • Manas  

          No fakt, to bylo z merenyho treninku :-) Jeste sem mel 4tej cas :-)

          0 0
    • Vrci  

      já sy vymlel včera na Beskydu. V dlouhm sjezdu jsem přejížděl skupinu tří cyklistů. Jeli všichni pěkně na pravé straně silnice. Ve chvíli kdy jsem byl předním kolem vedle zadního hola prvního, tak toho blbce napadlo hamstnou za brzdy a zaject na levou krajnici aby objel retardér. Neohlídnul se neukázal. Já zkončil ve stoce v kotrmelcích.

      Ořené pravé rameno, loket a bok. Při nadechnutí mě bolí dvě žebra. Prasklá helma mi pravděpodobně zachránila život. Kraťasa a dres jsou na vyhození.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Věděli o Tobě? Nepočítám s tím, že za mnou nepozorovaně jede cizí cyklista. A když se vyhýbám dírám (vpravo, vlevo se ohlídnu, jestli nejede za mnou auto), přibržďuju, neukazuju. Když někoho omylem dojíždím, ozvu se.

        0 0
        • Vrci  

          ná závodech, kde je 300 lidí? Jízda v balíku má svoje providla – neměnit směr a nekličkovat bez upozornění (zvednutá levá ruka)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Aha. Nepochytila jsem, že to bylo na závodech. Mozek mně přeměnil „na Beskydu“ na „v Beskydech“. :-) I kdyby ukázal. Stejně je divnej, že se neohlídnul, spousta bikerů se vyhýbá jízdě po silnici jak čert kříži aby pak v závodě ztratili pud sebezáchovy a jeli po silnici jak kdyby jim patřila.

            Naprostá většina bikerů na konci startovního pole neukazuje, neupozorňuje. Vpředu to bude asi jiný.

            Jak žebra, je to dneska už lepší? Kamarád si na jaře naštípl žebra a problémy má ještě dnes. :-(

            0 0
            • kámen úrazu1  

              A už dokonce vím, proč jsem si myslela, že se jedou MTB Beskydy až příští týden. Opravdu se jedou až za týden, ono se žiletkařilo. :-) Ale teď už vůbec nechápu, proč neukázal, neohlídnul se. Na MX a 1/2MX je spousta vyloženě rekreačních cyklistů, ale silniční závody jezdí asi jen lidi opravdu zažraní do cyklistiky a u nich bych brala znalost aspoň základních pravidel jízdy v pelotonu jako samozřejmou.

              0 0
              • Vrci  

                bohužel na konci je to dost často o hubu. Ti co na to nemaj se pokouší udržet a dělaj kraviny. Já musel před startem přezouvat (večer jsem píchnul a novou plášťovku kupoval ráno) a proto jsem vyjížděl zezadu.

                0 0
            • Vrci  

              žebra jen naražený, zejtra na převaz ruky a nohy. Štěstí, že jsem minul ten železnej sloupek u cesty. Teď jsem zjistil, že jsem dokonce i ve výsledcích (přihlášenej jsem byl na dlouhou a dojel jen krátkou).

              Co se týče žeber, tak včera bolele jen vpředu dnes i vzadu. Až do včerejška jsem netušil, že jde přerušit kýchnutí a přitom stačí tak málo – nenadechnout se :-)

              0 0
    • Smazaný účet  

      Chtěl jsem se včera vyhnout kaluži s bahnem před můstkem přes potok, ovšem začal jsem pozdě manévrovat, přední kolo na můstku, zadní sklouzlo přesně do tý ďoury s bahnem, stopka a pád do strany. Naštěstí jsem nohou trefil nějakou větev v potoce, tak tam žuchlo jenom kolo a já byl jenom požahanej od kopřiv. :o)

      0 0
    • marekmaue  

      Mněl sem jet se strejdou na Seč asi 4 km za barákem jsou takoví serpentýny a my sme to mneli zrovna z kopce , tak to strejda rozjel , mohl jet tak 45/50km/h a najednou v zatáčce naproti auto … nestihnul dobrzdit a hodil kolo pod auto a jeho to kolo katapultovalo .. závěrečné škody : zadní ráfek = je v haj*lu , hát držící přehasku taky , karbonovej roh ze zhora uplně seškráble … ještě to nafotim a dam sem fotky … jo a to kolo mnělo najeto nakejch 600km a stálo 35 000,– a kdiž stim byl jednou v terénu tak mi řek že více už do terénu nepojede , že se bojí … takže na MTBčku za 35 000,– jezdí po silnici !

      0 0
    • fireball  

      Nevím, zda sem mohu psát, když jsem si ustlal již před 14ti dny… Jel jsem po príma pěšince na Hvaru, docela z kopce – viz foto. No a v jednom místě byl do půlky šlahoun ostružiny. Aby mě nepoškrábal, pustil jsem pravou rukou řidítka a uhnul. No a v tom okamžiku se přední kolo kouslo o nějaký kamínek, jednou rukou jsem to neudržel a šel přes řidítka po hlavě do ostružinového keře, který byl na druhé straně. Výsledek: po asi 15 minutách se mi povedlo z toho roští vymotat, orvanej jak samica, modrák na stehně a otisk rohů na břiše. A po zbytek pobytu jsem se krásně vybarvoval, žena se mnou nechtěla ani k vodě…

      0 0
    • pepino  

      Stezka nad řekou, místo, kde nejvíc čumí skála do stezky (počítam, že za chvíli se ještě kus udrolí a už to nepujde projet vůbec), široký vlaštovky, štrejch jsem o skalu řidítkem a už jsem se šel koupat :-) Naštěstí jsem se asi 3m pod stezkou zachytil jednou rukou větvě, v druhý jsem držel Sasquotche a pak se 15minut drápal zpátky :-)

      0 0
      • Misiak  

        foto! foto! foto! :) aspon ako to vyzera na tom mieste…

        0 0
        • pepino  

          Jo, foták jsem měl v báglu, ale chyběla třetí ruka nebo chápavý ocas jako opice :-) Místo vyfotim, až tam zas pojedem (rekonstrukci činu snad neprovedu :-))

          0 0
    • Grinch  

      zDAREK,TAKY UZ TO BYLO DYL,ALE CELKEM FAJNOVKA..NECHAL SEM SE VYPROVOKOVAT K NEPREDLOZENYMU TEMPU A HLAVNE TERENU KTEREJ SEM NEZNAL..NO A TAHLE MRCHA ME CHYTLA CCA V 35 KMPH…let pres rodla, hodiny s kolem v noze a odnesly to nastesti jen elastik hadry, bok a zadnice a loket…helmicka zachranila skatulku a zbytek sem smajdal z5 do brna tech 20 s kecupem po ruce a noze :)

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Ty krávo, tak to ti vůbec nezávidím … Chtělo by to rekonstrukci … ;))

        0 0
        • Grinch  

          to vis ze rekonstrukci:) je to foceny zespod nahoru…jel jsem po ty levy strane, z tohodle pohlesu pravy:) no holt haluz:)

          0 0
      • Luka  

        tak to je vyborna pasticka!!! huuuuu

        0 0
      • Excel  

        ten vejmol je mi povědomej, kdepak to je?

        0 0
    • XC-biker1  

      já dneska na Mčr v zadově spadl 3× na mokrých kořenech a jednou jsem malem zůstal viset na stromě :D

      0 0
    • marapara  

      Tak se mi podařilo včera taky vymáznout :). Nebylo to v lese, ani ve sjezdu, ani na silnici, ale na nádraží v Bojkovivích :). Jel jsem přes koleje na peron a trochu ostřeji jsem otočil doleva na takovém tom štěrkovém podkladu, podjelo přední kolo a už jsem se válel. Nestačil jsem vycvaknout pedál. Naštěstí jsem neměl ani moc čumilů, stáli tam jen 2 babky. Kua 105 km ve sjezdech, výjezdech nic a metr od vlaku škáb. No pěkně jsem si narazil bok, i když to bylo v malé rychlosti, tak jsem s ním bouchl tuším na kolej, naštěstí nejel žádný vlak :), a ještě jsem si stihl podrat levé koleno. Docela to pálí.

      0 0
      • Jaroslávek  

        Ježíši, to jste mi zase něco připoměli. Dneska jedu krokem.-)

        0 0
        • medved.m  

          Vcera jsem na cervene od kaplicky nad Hostenicemi k rybniku pod Hadkem nacvicoval vystupovani pres riditka. (Nastesti krome odrenin a modrin zadna velka skoda a jediny svedek, ktery slapal lehce podrousen do Hostenic na starem arabovi, byl zjevne zaujat zejmena doprovodnymi zvukovymi efekty :-) Mimochodem, sjel to nekdo az dolu? Mel by muj obdiv…

          0 0
    • Smazaný účet  

      hezkej dred :-) si taky pridam jednu peknou drzku, asi posledni ‚poradna‘ co se mi stala, minuly rok v zari…

      zna nekdo vlci hrbet ve slavkovskem lese ? pohadkove krasny trail, smerem od nimroda na prameny, porad lehce do kopce, v zaveru se ze hrbetu sjizdi hodne prudkym korytem, asi pulmetru hluboke, vytvari klopene zatacky, je to chutofka, covek nema kam vylitnout, nejsou tam zadne zaludnosti, radost z rychlosti jako blazen… krasa :-)

      za jednou zatackou byl ale hacek, padly strom, jeho ‚horni‘ hrana vysoko asi 70cisel…, cas na reakci tak 7–10metru…, jen sem si uvedomil ze ho preletim a uz to bouchlo…

      pristani asi 5metru za stromem, uplne naplocho :-) jako dyz skocite sipku do vody, kolo diky bohu dopadlo 2 metry zamnou, sedlem vyrylo pekny krater…, nechtel bych ho mit v zadech…

      nic se mi nestalo, po cigarku na srovnani se, jeste porad znacne otresen dojel sem domu, asi 20km, ten den sem pres rodla letel jeste jednou, zapleteny klacek v prednim kole.., uz jen v male rychlosti..

      byl teda den :-))) celej rozlamanej sem se cejtil jeste tejden :-)

      0 0
    • Krutor  

      Taxe zapojím zase do svýho dredu :-)). V sobotu jsem po delší době zase hapal, ale jen „minipádeček“ – pří výjezdu na Žákovu horu (pro neznalé Ždárské vrchy) se mně nějak záhadne v té skoro nulové rychlosti zapletl klacek do předního kola tak, že ho okamžitě zablokoval a já byl zrovinka v těžkým záběru… Díky tomu sem šel k zemi hooodně nekoordinovaně a jak na sviňu nohou na ostrej kamen + plus stehno na řidítka = vypadám jak po držce při nějakým prutálním sjezdu: pod kolenem otok, furt si na to nemůžu kleknout a na stehně mám fialovou mapu rozměru 20×10 cm :-))).

      Jak říkám, nejhorší jsou pády v malý rychlosti :-)).

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Jéé, teď si mně udělal radost, že jsem nespadla jak blb sama. :-))) Loni jsem se drásala do prudkýho kopce po cestě plné borovicových šišek. Jedna se mně zasekla mezi boční špunty na předním plášti, neprošla vidlicí, kolo se zablokovalo a já při záběru přelítla přes rodla. Při rychlosti asi 5 km. Jsem myslela, že jsem tak šikovná jen já a vono ne. :-))

        0 0
        • Manas  

          Me se povedlo kdysi se zaseknout o takovej malinkej pruznej parizek. Postavilo me to na riditka a pak sem preletel. V nulovy rychlosti :)

          0 0
    • Manas  

      Me by zajimalo jak to delate, ze furt padate? :-) Me se to uz dlouho nestalo, ani loni moc ne. (Jestli to neni tim ze moc nejezdim) :-P

      0 0
      • hanzzo  

        To je jednoduchy, staci 8+ piv a 40+ km/h a jde to samo :) Posledni prilezitost jsem mel vcera v noci, kdy jsem se po splneni vyse zminenych parametru (8ks, karlinsky tunel, 40–45 kmh tezko rict) presvedcil, ze na kole se da ohnout spousta veci – vcera to bylo pro zmenu sedlo.

        0 0
        • Manas  

          :-))))))))))

          0 0
        • Floydie  

          Ty mas na to desnou smulu, ja cim vic mam piv, tim bezpecnejc jezdim :-) A v tom tunelu jsou takovy 2 strouhy, tam se bojim i ve dne.

          0 0
      • Krutor  

        Použiju slova klasika Bolka Polívky:

        Kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti ! :-)))))

        0 0
      • mastihuba  

        aneb kdo nepadá pije pod svý možnosti :)

        0 0
    • crom  

      taky se mi dnes zadarilo.pres trojsky most a pak jsem to chtel vzit zkratkou do stromovky kratky sjezd vedle schodu a oéé dole sabotaz.je tam nove zarovnany povrch,tak jsem se tam pekne zapichl a proletel na asfalt.s normalni vidli by to asi probehlo i pres zarovnani ok.jaksi jsem pozapomel ze na zimaku mam suntour xcp :-((

      0 0
    • chupas  

      nejlepsi ochrana proti padum jsou antibiotika.

      0 0
    • Lukecz  

      Dneska sem dal mým pádům na kole nový rozměr – Hrabal sem do odpovědného krpálu, přední kolo proklatě odlehčené. Náhle úsek s velice jemným písečkem a potom už to šlo rychle – přední kolo se odlepilo od země, 3× sem protočil kliky v pozici ala Valentino Rossi na zadním a pak už jenom výhled na nebesa a pád na záda + pila zaseklá do nohy :) Přes rodla sem šel už mnohokrát,ale přes sedlo poprvé, holt člověk se učí do sta roků :))))

      0 0
    • laufdeck  

      jojo ja sem si hezky prebehnul riditka na zavodech v uvalech :D:D: nebylo to spatny to byl asi prvni vaznej pad za celou sezonu :D:D:D jinak takovy porotčeni klik ve stoupani a nasledny pad lezzmo :D:D:D

      0 0
    • mastihuba  

      no nic se teda přiznám. V úterý sem povoral modrou. Hladký silniční gumy, absence odpružení… no dyť to znáte člověk na tom fulu zpohodlní a zparchantí a když sedne na pevňáka tak hned leží. Výsledek je takovej že mám rozškubaný nový hadry, rozbitou přilbu, kterou jsem kupoval na jaře, rozervaný rukavice a levou botu. :(

      0 0
    • xentar  

      Já si zatím nabil jen jednou – od pár pádů mě zachránila odpružená vidlice. Držkopád přes řidítka proběhl ve městě, do cesty mi vběhla ženská – a já měl čerstvě seřízený brzdy a levačkou jsem zabral nějak víc… po dvou měscích ještě občas ctím naražený klouby na pravý ruce, kolo přežilo, dres překvapivě taky, ale krev tekla z ramene a kolenou. Hlava v pořádku – zaplať bůh za helmu.

      No a protože mám 14 dní nášlapy, tak jen čekám, kdy to přijde…

      0 0
    • Zeppelin  

      Včera se mi stala docela blbá nehoda. Jel jsem s kámošem do práce, ale zvolili jsme jinou cestu, kterou už jsme spolu jednou jeli (já víckrát) a ta cesta je taková „polňačka“ z docela průdkého kopce dolů a pak rovinka. Věděli jsme, co nás čeká, tak jsme to rozjeli… Kamarád jel přede mnou to vychytal, já ne… Místo planiny, který byla pod kopcem byla najednou hnusně rozoraná půda a přímo pod kopcem dva velký výmoly. Už jsem to neubrzdil, zaletěl do prvního výmolu předním kolem a pak už jsem letěl asi deset metrů vzduchem, nohama vzhůru. Dopadl jsem na hlavu, měl jsem přilbu, ta rupla. Kolo bylo nějaký dva metry ode mně, to řešit nebudu. Zvedl jsem se, posbíral rozbitý brýle a jelo se dál. V práci mě mistr hned vzal na pohotovost, prý jsem nevypadal dobře. Lebka v pořádku, krom bolesti hlavy mi nic nebylo. Dnes mě docela hnusně bolí krk, záda a hrudník. To se spraví, ale trápí mě stálé jemné mravenčení v levé noze, jako když se nedokrvuje. Jestli ta noha nepřestane, půjdu znovu na kontrolu. Neměli jste někdo někdy taky takový problém s „mravenčením“? :-(

      0 0
      • Lenka.05  

        Já si asi před třemi lety zlomila obratel a od té doby mám občas problémy s nedokrvováním jedné nohy, když jedu delší dobu na kole, bolí mně (ten obratel:-) občas při změně počasí a lepší to asi nebude. Tak jestli sis trochu nehnul s páteří…nemusí to být nic vážnýho, ale nějaká rehabilitace by tomu třeba pomohla. Každopádně bych to nepodceňovala.

        0 0
    • Master  

      Letos před prázdninama jsem jel už v noci domů a za jízdy se mi ulomilo světlo. Jelikož bylo zánovní, nechtěl jsem o něj přijít a snažil jsem se jej zachytit, avšak jsem ztratil rovnováhu, najel jsem na obrubník a vysekal jsem se… Naštěstí jsem alespoň zachránil to světlo ;-) no a taky jsem naštěstí nejel moc rychle, cca 35 km/h…

      0 0
    • TheMelin  

      dnes sem zakončil jízdu v Chuchelském arealu zdraví a chtěl sem si zkočit na svim vyježděnym skoku.. cca 50cm zlom ..náskok na takovej sjezd do malý chuchle. Rozjel sem se ..a ejhle těsně pod zlomem dal nějakej kkt větev… den před tim tam nebyla. Inu dopad sem sklouzla mi noha ze šlapky a šel sem na bok… jel sem eště tal 3 m roztrh si kalhoty odřel ruku a o nějakej klacek rozbil ret. tak sem se sebral a jel sem dom.. dál jezdit to fakt nešlo :(

      0 0
    • Krys  

      Tak dnes. Pršalo, chýbalo mi len nejakých 10 metrov k domu, už len vyliezť na obrubník. Na mokrom mi prešmyklo zadné koleso a vidla obrubník nepožrala. Dopadol som na lakte a ľavé stehno vrazil do riaditok. Predná blikačka odletela a rozbila sa. Šiel okolo práve jeden chalan. Vyplašil sa asi viac ako ja, ale pomohol mi pozbierať blikačku. Som zvedavý akú farbu budem mať zajtra na stehne.

      0 0
      • hribik A1  

        VSETKY

        0 0
      • Misiak  

        zajtra hod foto. seba. :)

        0 0
        • Krys  

          Kokso, keby to bolo aspoň na fotku, aspoň by bola sranda. Ale nič nevidno.

          0 0
          • Misiak  

            daj tomu cas…

            0 0
            • Krys  

              Hm, zatiaľ nič, len taký slabý nádych žltej a červené fliačky. Ale celé telo ma bolí akoby ma niekto v noci zmlátil. To môže byť ale spôsobené aj tým, že som v stredu popíjal do pol tretej, spal tri hodiny a šiel potom na bajku do práce. Večer som samozrejme zmokol ako kura na dvorku. :)

              0 0
              • Misiak  

                …som v stredu popíjal do pol tretej, spal tri hodiny a šiel potom na bajku do práce.

                JAK?!

                ja by som na tvojom mieste ani nenasadol na bajk…

                0 0
                • Krys  

                  Keď sa zobudím po troch hodinách, je to celkom v pohode. Hlavne som vstal hneď po zobudení. Povedal som si, že veď pôjdem pomalým pohodovým tempom. Ale na začiatku Prokopského údolí ma zastavila jedna bajkerka, že ako sa dostane k Braníckemu mostu. Tak som jej to ukázal na mape a že ak pôjdeme rovnakým tempom, môže ísť so mnou. Poznamenala, že ona teda pôjde rýchlo, aby ma nezdržovala. Kým som stihol niečo povedať, tak vyrazila. Síce som ju uvisel, ale bol som potom dosť zdemolovaný. :))

                  0 0
                  • Misiak  

                    urcite tam stala a cihala na rozospatych chlapov aby ich mohla potom mordovat :D

                    0 0
    • Kubiczech  

      Konecne pridavam svuj prispevek do tohodle vypecenyho vlakna. Vikend byl na pady pomerne bohaty… Sobota. Oblibeny singl svazujici se zvolne ke 2m srazu na jehoz dne tece potucek, vse protkano koreny, mokro, bahno. Kdyz me poprve sklouzlo zadni kolo, jeste jsem to ustal oprenim se o stron. Podruhe uz jsem to nezvladl – ale aspon jsem se nevykoupal. Nedele. Konec vyjizdky, kilometr od domu, stoupak v parku a retez se odporoucel…au…

      0 0
    • Ton  

      Tak si včera jedu po úplně rovný asfaltce a jen tak z nudy dělám krátký obloučky s náklonem, nezapoměl sem u toho šlapat, klikou sem zavadil o asfalt a už sem letěl. No to se zkrátka musí umět.

      0 0
    • laufdeck  

      no tak dnesní vyjížďka s partou po pražské padesatce byla hodne super trasa obmenovana za nenamrzle useky ale stejne sem se nevyhnuly a par ledovejch koryt sme potkaly ..... bylo to velice zaživne za dnešek na konte 4 pady a docela sme se tomu smaly to byly zavody kdo dřiv upadne … naražena zadni čast trochu loket a tak všeobecne … jinak vše v pohode … doporučuji na ježdění divokou šarku !!!:D:D:D

      0 0
    • pepek  

      Tak dnes jsem o5 nespadl. Už su nervozní, že jezdím asi pomalu, bo kromě tradičního pádu v Soběšicích na prvním ledu, kde spadnu každý rok na stejném místě, jsem už pak nespadl. Předtím naposledy asi v dubnu. Měl bych se asi zamyslet, jestli nějak nezpomaluju :-(

      0 0
      • Jaroslávek  

        Někdo padá furt a následky nestojí za řeč, někdo jednou za uherský rok a katastrofa.

        0 0
        • pepek  

          První zdokumentovaný pád (na Křížovce)

          0 0
        • pepek  

          Tady eště dobrý

          0 0
        • pepek  

          No a je to. Cerka jak vidět zachovala chladnou hlavu a furt fotila :-)

          0 0
          • JSt  

            dobrej fotoserial, koncici happyendem ;-))

            0 0
          • Jaroslávek  

            Propětrandohlavy, vy jste rodina tvrďáků. Zcela mimořádně byla asi špatná konstelace.-)

            0 0
            • pepek  

              Nic nebylo, pouze jsem se místo řízení věnoval dialogu s fotografkou, za účelem dosažení toho nejlepšího snímku, což se bohužel podařilo-i když trochu jinak, než jsem předpokládal :-)

              0 0
              • Jaroslávek  

                Následky stály za řeč ?

                0 0
                • pepek  

                  Následky mírné-měsíc jsem řídil jenom jednou rukou a na dovolené jsem nemohl plavat. Fotografka si to vybrala o 30 minut později, kdy málem spadla 15 metrů dolů do vody na prygl-trailu :-)

                  0 0
                  • Jaroslávek  

                    A ksicht nic ? Když řeknu, že to vypadá hrůzostrašně, tak je to slabý slovo.

                    0 0
                    • pepek  

                      Xicht nichts, středně rychlý pád odtlačíš rukama (Olkyč utlačí aji Tatru.)

                      0 0
                      • Jaroslávek  

                        Teda já tomu moc nerozumím, ale nejméně jedna ruka je jaksi vzadu. Na druhou stranu co řekneš, tomu věřím.-)

                        0 0
                        • pepek  

                          No to sem právě neustál rukou a prsama se narazil, pak sem nemohl tu levou ruku zvednout, ani s ní zabrat. Podával sem si volant spodem, jak blondýna v autě. Tak sem dojel do Hrvatska, ale plavat s tím nešlo.

                          0 0
                          • Jaroslávek  

                            Už tě nebudu trápit. Když známým líčím s kým jezdím (furt votravují, jak se dá najezdit desítka) vždy říkám: jezdí s námi jeden takovej ..... No a tak ti vlastně dělám reklamu v širokým a ještě větším okolí .-) Aby se orlíci neurazili, ale to bláznění z kopca k jejich věku trochu patří, ale v tvým věku to teda nechápou (jako ti známí).

                            0 0
              • Stancek  

                Opravdu se Ti povedl nejlepsi snimek… bobma :-) Pochval fotografku a doufam to moc nebolelo… Fakt perfektni fotoserial :-)

                0 0
              • Martula  

                Pepku, už to z tebe leze, koukám!! ;)

                0 0
                • pepek  

                  ??

                  0 0
                  • Martula  

                    No,kdo nepadá, jak je známo-jezdí pod své možnosti…

                    Ale z tej fotky, muselo to bolet.. jauva!

                    No, že už z tebe lezou ty pády… co bude následovat dále..:)

                    0 0
                    • pepek  

                      No ale toto je starý 4 roky! (Ani to moc nebolelo) A od té doby žádné vážné polety nebyly.

                      0 0
          • Jirik123  

            ou to mohlo docela bolet. ale super fotka:-)

            0 0
          • mastihuba  

            příště ať si zapne rychlospoušť, bo to nejhezčí tam chybí, takhle by se dalo spekulovat žes to naaranžoval. :)

            0 0
    • Luža  

      Tak dneska první životní hlavan :-D, skoro nulová rychlost, nulový sklon a kameň, co se nehl ani o centimetr. Páreček turistů procházejících kolem má dnes doma veselo :-DD. Malá díra v pravým stehně a pod levým kolenem. Grót na ráfku. Jinak OK. Zítra jedem zas. Prej sem na tom předním stál dost dlouho, ale z5 už to nešlo. Ani nevím jak sem vycvakl. Tož tak. :-D

      0 0
    • alaks  

      Tak zatím letos jeste žádný pád.Loni to bylo horší,hned jak jsem namontoval SPDčka, tak jsem spadl před barákem a narazil si koleno. Pak ještě párkrát, než jsem se s tím naučil jezdit.Mám také téměř historické kolo, nemohu si na něm dovolit žádné vylomeniny. Uvažuju, že si pořídím fulla, přece jenom ty kosti dostávají zabrat.

      0 0
    • mastihuba  

      Tak pro mne byl osudnej(ostudnej) pátek to mi přišlo že sem se zdvihnul ze země až doma před barákem. Jinak naštěstí škody utrpělo pouze sebevědomí.

      0 0
      • pepek  

        No vida – to sou pak ty prošópaný boty. Nemáš prodřený aji špičky ? :-)

         
        0 0
        • mastihuba  

          todle neodnesly podrážky ale kolena a rukavice. S těma botama seš furt vedle.  Jesli ti ty boty leží v hlavě tak ty sem prošlapal na nočních přejezdech.

          0 0
      • Jaroslávek  

        Jj. na základně referovali …

        0 0
    • mastihuba  

      mě, a rameno mám nějak v pi…

      0 0
      • Polka  

        To sou ty nocni navraty :-) Hlavne, ze: „A hlavne opatrneee“.

        0 0
        • mastihuba  

          horší je že dnes sem tam měl jet zas a nevim nevim jestli to dám. ruku nezvednu ani ke klávesnici.

          0 0
      • JSt  

        to ses vysypal nejak brzo rano, ne?

        0 0
        • mastihuba  

          no ráno už by se tomu asi taky dalo řikat. :D

          0 0
          • JSt  

            takovy to rano by se tomu dalo taky rika u me spada do predchoziho dne :-))

            0 0
            • mastihuba  

              to je fakt dyž se domu dostaneš ještě za tmy tak by to ještě mohlo byt včera. :D

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.