• Ferenc

    Dobrý den. Mám takový teoretický dotaz. Díval jsem se na sadu Shimano GRX Di2 a zajímalo by mne jestli se to dá kombinovat. Například sada Shimano GRX Di2 s řazením Shimano XTR Di2.

    0 0
    • Hykal  

      asi nic lepšího najít nelze :)

      https://bike.shimano.com/….3-00-EN.pdf

      obecně na řazení vůbec nezáleží je to jenom mikrospínač s e-tube rozhraním a zatím žádné kombinace u shimana neblokují. Půjde i řazení, které je označené jako 10 sp na 11 přehazovačku a naopak.

      0 0
    • kamaro  

      Měl bych jeden dotaz. Uvažuji o kombinaci GRX Di2 pák ST-RX815 s přehazovačkou XT Di2 RD-M8050-GS v režimu 1×11. Podle výše uvedeného odkazu by měly být kompatibilní. Dále bych do sestavy osadil jednotku Shimano Di2 EW-RS910 Junction for Bar přes kterou bych nabíjel baterii. Baterii bych měl vnitřní typ BT-DN110-A. Pro nabíjení bych využil SM-BCR2.

      Musím používat wireless unit (např. EW-WU111)? Nepoužívám ANT+ zařízení, tak snad jen pro nastavení, ale to bych měl zvládnout i přes jednotku v řidítkách. Nebo budu potřebovat nastavit i něco jiného (funkce tlačítek a pod)?

      Jak to propojit kabely? Obě páky do jednotky v řidítkách a odsud jedním drátem do baterky v sedlovce a odsud jedním drátem do přehazovačky? Nebo je k tomu nějaký manuál?

      Děkuji moc.

      0 0
      • Čuli  

        Propojení kabelů,

        Z každé páky kabel do ewKv130 pak kabel do jednotky ewrs910 potom kabel do rozdělovače smjc41 do rozdělovače půjde i kabel z baterky a z rozdělovače kabel do přehazky.

        Pokud chceš používat apku etube a hrát si s nastavením tak potřebuješ ještě i tu ewwu111.

        Klasický ladění řazení jde i bez a funkce tlačítek je předem nastavená takže pokud se v tom nechceš šťourat tak nic.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.