• WENDX

    Zdravím, předem chci říci že jsem pár vláken zpět četl i třeba z roku 2020 kolo do 15 tisíc.

    Obnovuji nové vlákno z důvodu, že za dva roky si myslím, že se mohli kola dost změnit a s tím i ceny. Proto jdu na vás s dotazem o pomoc. Naposledy jsem jezdil na kole asi ve 15 letech, nyní mi je 24 a rozhodl jsem se s přítelkyní si pořídit nějaké horské kola. Moc se v tom nevyznám a zároveň vím že náš budget není nejvyšší, je to z důvodu že do toho ze začátku ani více dát nechceme. Budeme to mít na občasné výlety, cesty všeho druhu, samozřejmě i les a nějaký ten terén. Jde mi o to najít alespoň něco trochu obstojného co by nám mohlo stačit, abychom nebyli z kol vyloženě zklamaný. Budu moct rád za nějaký rady ohledně doporučení značek, po čem se dívat a nebo rovnou na nějaké odkazy rovnou kol.

    Jen dodám že mám 184cm na 70kg a přítelkyně má 160cm na 50kg. Díky moc předem za rady. :)

    0 0
    • mais  

      Myslím, že Tě nikdo nepotěší, ale i to už relativně slušné dětské kolo, co loni stálo 12 tis, letos stojí 18 tis. Takže s Tvým rozpočtem, buď bazar, nebo základní řetězcová kola – Decathlon – atd. Jezdit se na tom samozřejmě v pohodě dá, ale se spoustou ale – mimo jiné s tím, že na dražším kole si jízdu víc užiješ, dýl vydrží a při častějším použití bude déle držet seřízené.

      0 0
    • DonE  

      S tímto rozpočtem jednoznačně bazar. Akorát si sežeň někoho, kdo kolům rozumí, ať nekoupíš nějakou past.

      0 0
      • WENDX  

        https://silverbackbikes.de/…-bikes-sport

        Co něco z této kategorie ?

        0 0
        • mais  

          no ty do 1000€ koupíš i od jiných a možná za lepší peníze, ty nad 1000€ máš výrazně mimo rozpočet. Když už bych si kupoval takové kolo nové, tak bych to řešil cestou kompromisu – tedy klidně bych se vzdal převodů 1× něco a šel do levnější a méně trendy varianty, oželel bych odpruženou vidlici (stejně to žádnej zázrak nebude) atd..

          0 0
    • keymaker  

      Ja bych sel klidne do bazarovky se slusnym osazenim.

      0 0
    • roman 3D  

      Přidej si 2–3 tisíce a pořiď Quayron XC

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.